Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamcia998772

Przedszkole niepubliczne,prywatne--o której godzinie przyprowadzacie dzieci?>

Polecane posty

Gość nie wiem do ktorej trzeba
"pracy nie powinno sie rozpoczynac wczesniej niz o 9" Ja jestem tego samego zdania :D Ale moj pracodawca ma inny poglad :P

Gość kajaczki dwa
zmien pracodawce;)

Gość nie wiem do ktorej trzeba
Juz zmienilam ;) Bo poprzedni pozwalal mi spac do 8 za to przed 20 wieczorem to raczej nigdy mi sie z roboty wyrwac nie udawalo. Nie wspominajac roboty zabieranej do domu. Jak to mowia, jak nie urok to S... ;)

Gość U nas jest 9.00 i chwała Bogu
Ciekawa teoria odnośnie tego posyłania dzieci do prywatnych przedszkoli. A ja myślałam, że chodzi głównie o lepsze warunki, mniejsze grupy i kameralną atmosferę? Chyba się myliłam, bo właśnie się dowiedziałam że wraz z większością matek innych dzieci z naszego przedszkola bumeluję i nie chodzę do pracy. Wow. Nie wiedziałam, że nie wolno chodzić na później niż 7.00-8.00 bo to się już nie liczy...

Gość gość
odświeżam temat bo mam pytanie. Słuchajcie planuje powrót do pracy i TYLKO zmiana od 6-14. Nie będę mogła się spóźniać i dziecko będę musiała zaprowadzić o 5:30, jak myślicie znajdę takie przedszkole? To będzie 1 tydzień taki, ponieważ mąż ma pracę na 3 zmiany, i pierwsze zmiany również ma od 6-14.

Gość gość
ja przywożę zazwyczaj o 7:30 albo 8:00 - zależy :) w tym przedszkolu www.wielkaprzygoda.com nie robia problemow zadnych - mozna sie dogadac.

Gość gość
ja swoje dziecko zaprowadzam do Aniołkowa w Łodzi na godzine 7:30, polecam ich serdecznie, tutaj masz strone www.kids-club.pl

Gość MaryśkaKa
Najlepiej dziecko przyprowadzać o jednej godzinie, a nie tak jak się mamie chce:) jak się wyśpi o 10 to o 10, a jak o 9 to o 9?? Nie no tak nie może być:) dzieci muszą się uczyć odpowiedzialności. Tak ma mój synuś w przedszkolu Albercik w Łodzi http://przedszkolealbercik.com.pl/ uważam, że to świetna sprawa i że w przedszkolu musi być jakaś dyscyplina.

Gość gość
Ja swoje dziecko zazwyczaj zawożę do przedszkola przed 9. Ale nie ma problemu żeby przyjechało wcześniej, chodzi do prywatnego przedszkola www.familia.edu.pl w Katowicach i ma zapewnioną świetną opiekę

Gość gość
to roznie - jak mam wolne i dzieci dluzej pospia to na 9 jak jade do pracy to na 7,30 - 8,00. Dzieciaki chdoza do http://www.promyk.szczecin.pl/ i naprawde wuwielbiaja.,

Gość gość
gość 2016.10.04 to roznie - jak mam wolne i dzieci dluzej pospia to na 9 jak jade do pracy to na 7,30 - 8,00. Dzieciaki chdoza do http://www.promyk.szczecin.pl/ i naprawde wuwielbiaja., Tez tak mamy - chodzimy jak Pola sie wyspi!

Gość gość
Widać,że Promyk Szczecin ciężko przędzie. Wszędzie te kiepskie reklamy, aż niedobrze się robi

Gość gość
Moje dziecko chodzi do Akademii Rozwoju Malucha na Pradze i mogę je przyprowadzić od 7 do 9.00.

Gość gość
Moje dzieciaki uczeszczaly do prywatnego przedszkola http://www.elfik.pl/ i oboje nigdy nie marudzili ze nie cchca isc. Maja z przedszkola prawdziwych przyjaciol, prawidlowo sie rozwinely i do tego rozwinely swoje pasje. takze polecam bardzo.

Gość petranem

Moje dziecko chodzi do prywatnego przedszkola językowego. Kolosalna różnica w poziomie i programie.

Pierwsze dziecko chodziło do publicznego, więc doskonale zdajemy sobie sprawę z tego, jak duże są różnice. 

Gość Jedynaczka

Mieszkam za granica. Pracuje od 9h30 do 18h (mam 1,5 godzinna przerwe obiadowa) a przedszkole jest otwarte od od 7h30 do 19h00. 

Przed 8h30 i po 16h15 dziala jak swietlica. Zajecia przedszkolne zacznaja sie o 8h30 i koncza o 16h15, w tym czasie brama jest zamknieta i tylko w uzasadnionych przypadkach (trzeba wczesniej zglosic i nie jest to mile widziane) mozna dziecko przyprowadzic pozniej albo odebrac wczesniej. 

Przedszkole to nie przechowalnia dzieci, tam realizuje sie program, sa regularne zajecia i nie wyobrazam sobie zeby kazdy przyprowadzal i zabieral dziecko kiedy mu sie podoba 🤨