Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczoplas

czy ja mam problemy ze wzrokiem czy te makijaze sa beznadziejne?

Polecane posty

Gość oczoplas

przez przypadek towrzylam ta strone- konkurs sephory na ''chyba'' najladniejszy makijaz oczu i jestem w szoku . przeciez te makijaze sa STRASZNE , wiekszosc niestarannie wykonana, nie dopasowana nawet do koloru oczu modelki, juz nie wspominajac o brzydkiej cerze czy nieodpowiedniej szmince?? a moze sie myle? http://wizaz.pl/akcje/make-up-masters/galeria.php

Gość przyszła mama 2012
ZGADZAM SIĘ, OKROPNE!!!!

Gość mnks91
rzeczywiście niektore sa tragiczne, szczególnie Smoky-mania nr 20 :p

Udało mi się jeden ładny znaleźć :P Przy okazji, makijaże same w sobie może nie były by takie złe, ale delikatnie mówiąc nie pasują do modelek.

Gość tempe ciulki makijaze nie sa n
ajgorsze ale nie pasują do światła dziennego , jestescie przyzwyczajone do obrobek lub fotek z fleszem przeciez zadna normalna kobieta nie chodzi w dzie n w makijazu wieczorowym gdyz wyglada to ochydnie, w sztucznym swietle sie nieco inaczej wyglada

Gość aaaaaannnnnntttttttt
Matko :O Te modelki niektóre to okropne i te makijaże też sa straszne:O

Wyjaśnij mi "ciulko" od kiedy ciemne makijaże nakłada się na "ciężkie" powieki tak, żeby nosząca dany makijaż osoba wyglądała jak diler po spotkaniu z policją. :P

ale to konkurs na makijazyste i makijazysta chciał sie popisac , a nie na modelke :D

To nie umiejąc dobrać makijażu do modelki nie popisał się najlepiej, bo efekt końcowy jest w niektórych przypadkach koszmarny.

Gość mozecie dac linka
no własnie w tym cała rzecz, żeby makijażysta potrafił wydobyć to, co w modelce najpiękniejsze jak chce się popisać fantazją, to niech rysuje na kartkach ;) to tak, jakby ktoś chciał rysowac kredkami po szybie- nawet jeśli ma najlepsze pomysły, to i tak chuu... z tego będzie

Gość oczoplas
dla mnie makijaz jest po to zeby podkreslic cechy danej twarzy/ tyou urody ,a nie po to zeby wygladac jak pajac.

Gość jam jest ta, która jestem
Może to konkurs na charakteryzatora do kontynuacji "Powrotu żywych trupów", albo inne zombie klimaty :D

Gość zielony bębenek
jeszcze 17,35 ujdzie, 23 dzięki urodzie modelki kobiety nie są zbyt urodziwe, żeby nie powiedzieć szpetne, i w tych malunkach wyglądają jak laleczki czaki kompletny dysonans

Gość zielony bębenek
w dodatku makijaż jest niekompletny, podstawą nie powinno być agresywne umazanie powiek i ust, a zadbanie o koloryt i fakturę skóry, owal twarzy wyglądają jak umazane węglem i burakiem

Gość Dobrawka88
23 jest sliczna. 35 ma chyba lekkiego zeza :P

Gość Dobrawka88
Jesli oczy malujemy wyraznie - ciemne kolory, to usta robimy jasne. I na odwrót.

haha :D zróbcie sobie smoke eyes i pochodzcie z lusterkiem po domu i podwórku pod róznymi katami wobec słońca zobaczycie jakie jestescie piekne :D albo fotke na parametrach" makro " bez blysku lampki

Gość Boziaaaa
bazienka- a w jakim sensie laski niektóre są beznadziejne ?

Gość m,e ce,c
kika by przeszlo ale niektore sa straszne np 23, dziewczyny nie sa umalowane ylko zmalowane

"w dodatku makijaż jest niekompletny, podstawą nie powinno być agresywne umazanie powiek i ust, a zadbanie o koloryt i fakturę skóry, owal twarzy" to przejdzie ale w sztucznym swietle, w zwykłym po prostu nie da sie ukryc zadnej niedoskonałosci widac wszystko jak nadłoni znawczynie tematu :O :D