Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TLP2844

Pomóżcie mi to zrozumieć!!Pomocy

Polecane posty

Gość TLP2844

Sprawa wygląda tak : od dłuższego czasu podoba mi się pewien facet bardzo mi na nim zależy!Jednak ja nie potrafie tego okazać bo bardz o się pesze w jego towarzystwie i wgl. nie potrafie też go rozgryżć bo niby się uśmiecha niby czasem zapyta znajomych co u mnie słychać,ma o mnie dobre zdanie(przynajmniej tak mi się wydaje) ale nie robi nic co mogłoby mnie zmotywować do działania , on jest baaaaaaaaardzo nieśmiały i baaaaaaaaardzo zapracowany ale ciężko wyczuć czy to powód jego oziębłości!Nie wiem co robić nie chę sie ośmieszyć!!

Gość pork
Pokazuj mu się, niech Cię często widzi ze wspólnymi znajomymi. Bądź dla niego miła, dotknij jego ramienia kiedy ze sobą rozmawiacie. Może pewnego dnia go oświeci że jesteś "miłością jego życia" U mnie to zadziałało.

Jeśli on jest bardzo nieśmiały i Ty również to jedyna nadzieja że ktoś z was się przełamie. Wiem, że pierwszy kontakt, zagajenie rozmowy nie jest łatwe dla nieśmiałego. Ale znajdź jakiś pretekst i zacznij od rozmowy o czymś banalnym (pogoda, muzyka, książki, film, koncert) ...