Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KmailazPoznania

Zielona kawa a odchudzanie

Polecane posty

Gość celka85
O Green Coffee Bean 1600 dowiedziałam się od mojej koleżanki z pracy. To ona poleciła mi też ten sklep. Długo wahałam się nad zakupem, ale w końcu postanowiłam spróbować. Zielona kawa z tego sklepu jest bardzo dobra. Dodatkowo naprawdę ma właściwości odchudzające. Polecam wszystkim ten sklep.

Ja codziennie piję kubek zielonej herbaty ale nie zauważyłam, żeby to spowodowało szybsze spalanie tłuszczyku. Bez ćwiczeń się nie obejdzie. :-)

Gość mika110
Zielona herbata ci nic nie da. Kup sobie tą zielona kawę co ja polecam i zobaczysz juz po dwóch tygodniach efekty.

Gość dolina muminków
och! i ach! i ta sama kretynka 4 razy w ciągu 15 minut sama ze sobą pisze, że poleca kawę ze strony odchudzaniezefektami.pl weź kobieto idź stąd. Ja serio chciałabym jakąś rzetelną opinię na temat tabletek z zieloną kawą od prawdziwych ludzi. Odnośnie tej kawy z tej stronki jest strona na FB gdzie laska ostrzega przed tą kawą i pisze, że dała się nabić w butelkę. Z tym, że nieco inna jest szata graficzna tego opakowania bodajże sprzed dwóch lat daję linka: https://www.facebook.com/zielona.kawa.3?fref=ts

Gość gość
Mam do sprzedania oryginale opakowanie tabletek Green Coffee plus - 60 kapsułek. Kupiłam na raz3 opakowania. Po stosowaniu 2 osiągnęłam wagę o której marzyłam. Polecam serdecznie. Kontakt martice@vp.pl

Gość gość
Ja już zakończyłam "kurację" zieloną kawą z www.zakawowani.pl i też jestem zadowolona. Piłam ją od nowego roku a odstawiłam 1 maja. Zdążyłam w tym czasie wypić 5 opakowań zielonej kawy i schudłam w tym czasie 8kg:) Jak na razie nie ma efektu jojo i mam nadzieję, że tak pozostanie! Powodzenia i polecam!

Gość gość
chyba się na nią zdecyduję...

Gość gość
próbowałam naprawdę wielu środków ale żaden nie przyniósł takich rezultatów jak zielona kawa w kapsułkach, produkt jest naprawdę skuteczny w miesiąc już schudłam 5 kg, stosuje te tabletki w dalszym ciągu mam nadzieje że efekty będą jeszcze lepsze. Przy zakupie kawy należy szukać oryginału dlatego ja kupiłam zieloną kawę z http://www.sklep-vitality.pl/44-zielona-kawa

Gość probujacazielona
kawa na odchudzanie jest świetna. Kupiłam w aptece internetowej slimgreen trio bo ma dużo dobrych opinii i jestem zaskoczona, że tak na mnie podziałał. Po pierwsze przestałam mieć problemy z zaparciami, a po drugie straciłam na wadze 2kg, a biorę dopiero 2 tydzień. Taka strata wagi mnie zmotywowała i nawet zapisałam się na siłownie i zapłaciłam już za miesiąc z góry, żeby się nie wycofać ;)

Gość Seska76
Bardzo dobrze na odchudzanie wpływa suplement slimcea, dobrze się po niej czułam i schudłam 8 kilogramów w 3 miesiące

Gość JustStick
Ja proponuję każdemu na odchudzanie slimcea,wiem co mówię bo sama stosowałam,i jest warty każdej wydanej złotówki, dzięki niemu scudłam 10 kilogramów :)

Gość JustStick
Ja proponuję każdemu na odchudzanie slimcea,wiem co mówię bo sama stosowałam,i jest warty każdej wydanej złotówki, dzięki niemu scudłam 10 kilogramów :)

Gość marzenama
Ja polecam zieloną kawę ze strony odchudzaniezefektami.pl jak dla mnie to ona jest najlepsza. Polecam:)

Gość anonimowawsiecii
Zielona kawa w tabletkach za 69zł ? To chyba raczej apap zamiast ekstraktu. Jak dla mnie podejrzana sprawa.

Gość Iwkagniezno
Odchudzaniezefektami to chyba o was ;

Gość HanaMontanna
u mnie zielona kawa na odchudzanie sprawdza się idealnie. Pierwszą slimgreen kupiłam 2 miesiące temu. Teraz zamówiłam następne 2 opakowania. Przede wszystkim dobrze się po niej czuję, nie jestem zmęczona i niewyspana. Rano mam energię i zapała. Dzieki temu zaczęłam ćwiczyć, a po ćwiczeniach jeszcze lepiej się poczułam. Schudłam dotąd 5kg, niby niedużo, ale dla mnie bardzo się te kilogramy liczą.

Gość Anlutka
Bardzo skutecznymi tabletkami z wyciągiem z zielonej kawy są www.iqgreen.com.pl Przyspieszają metabolizm pozwalają skutecznie zrzucić wagę a po za tym są bezpieczne dla zdrowia.

Gość Danusia Wawa
Ja tez od zielonej kawy schudlam juz 14kg w dwa i pol miesiaca. http://odchudzaniezefektami.pl Jestem bardzo zadowolona i jest super polecam:)

Gość aga 323
Chcesz schudnąć to polecam Alphamine którą dostaniesz : najlepszesuple.pl Na tym suplemencie schudłam już 7kg w ciągu 5 tygodni . Zielona kawa nie działa sama próbowałam i nic nie schudłam .

Gość gość
ja postawiłam na suplement Be Slim Zielona Kawa, ponieważ smak samej tej kawy mnie odrzuca... zapisałam się też na zumbę i powoli widzę pierwsze efekty kuracji :)

Gość gość
Ja też stosuję be slim zielona kawa, już schudłam 5 kg, no oczywiście jestem też na diecie, ale nie jakiejś restrykcyjnej.

Gość gość
witam.polecam zieloną kawę w tabletkach jak i do picia.ja dopiero po 3 tyg.zauważyłam rezultaty. 2 tab.dziennie i rano wypijam kubek gorącej zielonej kawy.:)

Gość gość
Witam, proszę, napiszcie czy zielona kawa na odchudzanie w tabletkach jest bezpieczna dla zdrowia. Po przypadkach śmiertelnych dziewczyn, używających co prawda innych tabletek ..trochę sie boję, nigdy bowiem nie wiadomo co w nich jest. Czy ktoś sprawdzał ich skład. Wiem, głupie pytanie, ale zapytać nie zaszkodzi

Gość gość
Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) uznała i uznaje zioła Tybetańskie za naturalną bardzo skuteczną oraz zdrową metodę odchudzania i zmiany metabolizmu człowieka na szybki. Badania ”WHO” wykazały bardzo szerokie i dobroczynne spektrum ziół Tybetańskich ( Tibetan Herbs ) nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii Natural Product For Slimming.

Gość gość
z tego co widzę, 1 na 30 odpowiedzi jest prawdziwa, reszta to reklamy sprzedających; zatem oświadczam wszytskim, nie wirzcie takie bzdury,że cos was bez diety io ćwiczeń odchudzi. ja wypiłam całe opakowanie, może 400g poszło, nic więcej

Gość gość
Witam Chciałam przestrzec dziewczyny przed specyfikiem o nazwie be slim z zieloną kawą. Brałam go przez ostatnie 4 dni jako pomoc w odchudzaniu. Zakupiłam w aptece za ok 22zł. Pierwszego dnia trzesły mi sie rece i nogi, drugiego dnia byłam 3 razy w toalecie (normalnie chodzę raz na dobe) wiec pomyslałam ze działa. wieczorem potworny ból głowy, trzeciego dnia znów toaleta 3 razy czwartego dnia potworny ból z prawej strony( wątroba chyba) i znów ból głowy. dziś piąty dzień tabletki wyrzuciłam do kosza. Dodam jeszcze że przez całe 4 dni brania strasznie byłam głodna no ssało mnie cały dzień. efekt na wadze: 1,5 kg więcej przez te 4 dni!!!!!!!! Może to wszystko przypadek nie wiem ale ja nie polecam. Marta