Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KmailazPoznania

Zielona kawa a odchudzanie

Polecane posty

Gość gośćanita8
Ja uważam, że najlepsze w odchudzaniu jest połączenie zielonej kawy (osobiście preferuje Green Coffee Bean 1600) z jakąś aktywnością.

Gość Elżunia56
Nie no pewnie, że bez ćwiczeń i odpowiedniej diety żadna odchudzająca kawa/herbata żadnych rewelacyjnych efektów nam nie da. W tej kwestii nie ma nawet co się łudzić, choć nawet wśród swoich mam znajomych znajdą się dziewczyny, które najwyraźniej na taki cud czekają. Zielona kawa za to, o czym mogę stwierdzić na podstawie swojego przypadku, jest bardzo dobrym uzupełnieniem i wspomożeniem procesu odchudzania. Kawę uwielbiam ogółem, a jak teraz jeszcze moja ulubiona palarnia wprowadziła nowość - kawę zieloną POMARAŃCZOWĄ - to w ogóle jestem zachwycona. Nie tylko działa, ale i jest pyszna! :) Do nabycia internetowo: http://www.tommycafe.pl/pl/kawa-zielona/482-zielona-kawa-pomaraczowa-extra-slim-100-original-250g-zmielona-.html

Gość gość
ja popijam Slim Coffee regularnie dwa razy dziennie kawka ma ładny zapach pobudzający aromat i ogranicza apetyt !

Gość LIrena
Też się zastanawiam nad kawką, wpadłam na tą stronę: http://www.ourhealthcircle.org/ i zachwalają, ale jest pół na pół tak naprawdę, jak to jest, że jednym się udaje z zieloną kawą a innym już nie?

Wyeliminowałam ze swojej diety zwykła kawę i zastąpiłam kawą zieloną, razem z odpowiednią dietą i ćwiczeniami daj***ardzo dobry efekt odchudzający. Polecam:)

Gość gość
ja odchudzam się przyjmując suplement 2be slim zielona kawa i chodzac 3 razy w tygodniu na siłownię :)

Gość gość
Be slim zielona kawa to jedyny suplement diety, który u mnie daje efekty, pozbyłam się zbędnych kilogramów i cellulitu, do tego nie jest zbyt drogi.

Gość Laureen
Ja próbowałam. Wiele spalaczy tłuszczu ma w sobie ekstrakt z zielonej kawy i to jest OK. Dorzuciłam sobie samą zieloną herbatę jako suplement diety i jestem bardzo zadowolona. Z czasem zaczęłam dodawac zieloną kawę do owocowych szejków (a piję ich bardzo dużo - dziewczyny, nie dajcie sobie wmówić że owoce na diecie to zło) i z pewnością wpłynęło to dobroczynnie na moje odchudzanie. Sięgam obecnie zarówno po suplementy z kawką, jak i po sama kawę :) Chyba ją dalej ciężko dostać w PL - ja kupiłam kawę firmy isla verde, chyba najtańsza. Nie wiem co myśleć na temat zielonych kaw na allegro po dyszce, może ktoraś z dziewczyn się wypowie.

dieta bez niezbędnych minerałów to powolne umieranie organizmu. więc owoce przydatne.

Gość gość
koleżanka z firmy wspominała mi coś ostatnio, że stosuje tabletki z zielonej kawy, pokazała mi też ranking http://rtno.pl w którym zielona kawa zajmuje wysokie miejsce

Witam Ja dzis kupiłam tabletki z zieloną kawą i teraz się zastanawiam czy dobrze zrobiłam,bo na innym forum czytałam dużo negatywnych opinii.Na opakowaniu pisze,ze szybko sie chudnie,zobacze czy to prawda.Zastanawiam sie tez nad kupieniem blonnika z ananasem i chromem.Oczywiscie przejde na diete,zrezygnowałam narazie z fast foodow, słodyczy i smazonego. Jem ryz brązowy, makaron razowy .Będę się starała się unikac chleba , zamiast tego owsianka,serek wiejski,twaróg i jogurt naturalny.Narazie postanowiłam cwiczyc 30 minut dziennie na rowerku stacjonarnym ale chyba to za mało.Zatanawiam się czy po tej zielonej kawie nie kupic tabl forever slim,bo opinie są dosyc dobre.

Gość gość
przyjmuję suplement Be Slim Zielona Kawa juz 3ci tydzien, na wadze 5kg mniej, myslę ze to zasługa biegania i dobrej diety tez ;)

Gość zenek_D
Nie tak dawno odkryłem palarnię kawy ze strony www.swiezowypalana.pl i jak najbardziej rekomenduję! Są tu kawy mielone, są ziarniste, są kawy zielone, są kawy z wszystkich typowo kawowych rejonów świata – Brazylia, Etiopia, Peru..jest z czego wybierać, nawet najbardziej wymagający koneser znajdzie tu coś dla siebie imo.

Gość misza1981
Eryk ma rację! Eliminacja jednego składnika z diety to wręcz samobójstwo! Zielona kawa podobno przynosi bardzo dobre skutki w odchudzaniu. ja popijam sobie zieloną kawę Islaverde z koktajlami (sama jest paskudna :P) i efekty widzę - jestem na diecie już od 3 miesięcy. Ale nie polecam faszerować się tabletkami :)

Gość gość
ja bym skłaniała się ku stwierdzeniu że jednak be slim z wyciągiem z zielonej kawy naprawdę daje radę. Stosowałam już kilka tego typu specyfików i przy żadnym waga nie spadła jakoś mocno. A ten suplement colfarmy bardzo mi pomógł trzymać dietę i w efekcie chudnąć.

Gość gość
Jak to zawsze bywa ile ludzi tyle opinii, akurat na mnie właśnie dopiero suplement diety z zieloną kawą be slim zielona kawa ruszył mojã wagę z miejsca bo już byłam załamana, coraz mniej jadłam, wlewałam w siebie 3 litry płynów dziennie, coraz więcej ćwiczyła i jak na początku schudła 11 kg tak staneło, ale nareszcie osiągnęłam cel.

bo pewnie jest zielona kawa prawdziwa, wysokiej jakości i ta słabej, nie przynosząca efektów.

Gość gość
Jest wiele odmian zielonej kawy na rynku i nie wiadomo którą wybrać. Ja używałam pure green coffee i nawet jestem zadowolona.

Gość gość
Na tym forum,odbywa się głównie reklama firm reklamujących zieloną kawę,co drugi podaję nazwę lub wkleja link z danej firmy.

Gość gość
no niestety na forach pełno spamu, reklam i tak dalej. jednak zielona kawa wpływa korzystnie na odchudzanie jeśli jest dodana do ćwiczeń i zdrowego żywienia. zielona kawa znalazła się nawet w rankingu najlepszych suplementów http://rtno.pl

Gość gość
mi tam nigdy nie pomogła... pomogły dopiero systematyczność i ćwiczenia, żadnych suplementów, herbatek i innych pierdół nie polecam

Gość MoniśZ
Spróbujcie Garcinia Cambogia Complex ze sklepu nuvialab.com on w swoim składzie zawiera zieloną herbatę mi pomógł zrzucić kilogramy w 100% dodatkowo zawiera guaranę, która fajnie pobudza.

Gość gość
Zielona kawa zawsze mi się będzie kojarzyła z odchudzaniem, bo to dzięki niej zrzuciłam niechciane kilogramy, swoją Green Coffee kupiłam na nuvialab.com

Gość gośćAnnka
Niepalone, naturalnie zielone ziarna kawy w odpowiednich dawkach wykazują rewelacyjne działanie odchudzające, przyspieszają metabolizm i dodają energii. Dlatego ja zamierzam kupić sobie American Booster Green Fat Reductor i zrzuć kilka zbędnych kg.