Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KmailazPoznania

Zielona kawa a odchudzanie

Polecane posty

Gość Telimenatadeusza
A próbowałaś zamiast pić zielona kawe brać suplementy, w które skład wchodzi. Mi zielona kawa nie smakowała, ale widziałam efekty więc przeszłam na slimgreen trio. Połyka się jedna tabletkę co jest mało uciązliwe, a efekty dalej są. Biorę 4 miesiąc schudłam 8 kg, przestałam sie wstydzić swojego ciała (troche jeszcze sie wstydzę ale jest lepiej).

Gość gość
To nie sa tabletki cud. Ja od nich schudłam tez zdrowo i bez efektu jojo, też maj ą 100% wyciągu z ziaren kawy tyle tylko że dodatkowo zawierają te kwas który odchudza.

Gość magdzia102030
DO KASIAMALA1! Dzieki za info, ja pije kawe zmieloną, zakupiłam ją na allegro. Powiem Ci że tydzien temu mierzyłam sobie biodra, brzuch i uda i z ud ubyło mi 2cm. Okropna w smaku, ale lepsza niż ocet jabłkowy. Staram się ją pić regularnie, ale kiedy mąż jest w domu niestety nie piję. Wtedy niedziela odpada żebym się jej napiła. Piję ją 2 razy dziennie. Tabletek nie mogę stosować bo mam chora wątrobę, więc skusiłam sie na zmielona kawę do picia. Nie żałuję! Jest rewelacyjna! Mogę Ci tylko pozazdrościć i zyczyć wszystkiego dobrego! Bardzo bym chciała miec kontakt z taką osoba ktora była taka jak ja teraz, żeby dała motywację i kopa żeby się nie poddać, bo jeszcze wiele przede mną! ;) Pozdrawiam serdecznie! ;)

Gość magdzia102030
Ale po co truć się tabletkami skoro można kupic kawe mieloną i zalewać goracą wodą???? Ja piję ją juz trochę czasu i stosuje diete i na prawdę pomaga. Już tyle czasu stosowałam tyle różnych tabletek i przez to mam chorą wątrobę. A zielona kawa mielona jest nie poddawana procesowi palenia więc w 100% ma ten kwa odchudzający. Zgubiłam już 5cm w brzuchu, i 2cm z ud! To na prawdę działa i polecam serdecznie. Pozdrawiam!

Gość magdzia102030
Z tego co widzę to jedna laska usunęła swoje wpisy i dlatego jest ich troszkę mniej, ale nie jestem pewna. ;)

Gość gość
A ja jednak polecam zielona kawę w kapsułkach. Ma ona 100% naturalnego wyciągu z ziaren zielonej kawy i aż 50% kwasu chlorogenowego CGA. Kupuje na : http://odchudzaniezefektami.pl.

Gość magdzia102030
Nie których po prostu nie stać na kapsułki które kosztują 160zł czy nawet więcej. Zielona kawa mielona do picia kosztuje o wiele mniej a tez działa. To już zależy od naszego portfela! Ja kupiłam mieloną kawę do picia żeby zobaczyć czy to w ogóle coś działa, i działa jestem bardzo zadowolona z efektów i bardzo polecam! Pozdrawiam ;)

Gość gość
160 zł ??? no to lekka przesada , ja zamawiam kawę zieloną z frisco o taką https://www.frisco.pl/pid,45575/n,bio-planet-kawa-zielona-ziarnista-bio/stn,product i starcza mi na długo, piję jedną filiżankę dziennie. Nie wiem czy to dzięki niej ale waga spada - ale oczywiście trzymam też dietę.

Gość magdzia102030
Ok, może trochę przesadziłam z tym 160zł, ale tak wyczytałam z neta. Ja jednak wolę stosować dietę i pić kawe zielona mieloną. Też działa nie żle i jestem bardzo zadowolona ;)

Gość magdzia102030
Ja za 250g zapłaciłam 11zł + przesyłka to wyniosło mnie 20.89zł, zamawiałam z allegro jest świetna!!! Polecam ;)

Gość magdzia102030
DO GOŚĆ! No nie którzy trafiają żle, ja miałam szczęście i ta kawa działa na mnie bardzo dobrze. Będę musiała za tydzień znowu zamówić bo już mi się kończy! Powiem Wam dziewczyny że nawet po tej kawie mam większa ochotę na seks, wy też tak macie? Mój facet jest w szoku, kiedyś tylko 2-3 razy w miesiącu, a teraz potrafię nawet 2 razy dziennie i to od momentu kiedy stosuje właśnie tą kawę. To chyba nie jest udowodnione jakimiś badaniami?! Ja sama jestem w szoku, ale pozytywnym ;) Pozdrawiam! ;)))

Gość urszula0000
skuteczne okazały się dla mnie ostatnio popularne tabletki slimcea. sceptycyzm odstawiłam, zamówiłam. biorę 3 tydzień i to wystarczyło żeby można było powiedzieć że są skuteczne. od nowego miesiąca rozpoczynam jeszcze biegać więc pewnie będzie jeszcze lepiej.

Gość Kaska2012
Dużo skuteczniejsze w moim przypadku były zioła tybetańskie. Ziarna kawy nic na mnie nie podziałały.

Gość magdzia102030
DO KASKA2012. A gdzie je kupujesz? i co mają w sobie że chudniesz? Ile kosztują??

Gość magdzia102030
DO MONIS. Nie którzy po prostu zle trafiają - zdarza się, ja też byłam pewna obaw jak zamawiałam na allegro, na początku myślałam że ta zielona kawa mielona to kasza, śmieszne ale prawdziwe, taka zmielona bardzo przypominała kasze. Ale spróbowałam ziarenek i jednak nie. Nie którzy ludzie wykorzystują naszą naiwność i wciskają nam Bóg jeden wie co... Najważniejsze że znalazłaś coś co na ciebie działa. Powodzenia i pozdrawiam ;)

Gość gość
Ja kupuję zieloną kawę mieloną w sklepie www.zakawowani.pl i jestem zadowolona. Udało mi się schudnąć 7kg, ale zawsze podkreślam, że zieloną kawę traktuję wyłącznie jako wspomagacz odchudzania. Nie oczekuję, że schudnie za mnie. Dodatkowo ćwiczę i stosuje dietę, a zielona kawa jedynie pomaga mi tę dietę utrzymać:)

Gość gość
Światowa organizacja zdrowia (WHO) uznała i uznaje Zioła Tybetańskie za nieliczną i bardzo skuteczną oraz zdrową metodę odchudzania i zmiany metabolizmu na szybki. Szybki metabolizm to klucz do sukcesu a najważniejsze jest odchudzanie zdrowe i skuteczne bez jo-jo zgodne z naturą! organizmu. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia i 100 % Jo-Jo. Różne diety prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia, jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich na odchudzanie, ale tylko suszu!!! oryginalnych Tibetan Herbs żadnych proszków, tabletek itp. Ja przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń piłam zioła Tybetańskie i schudłam tak 16 kilogramów. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo naprawdę.

Gość gość
Dziewczyny tabletki z zieloną kawą to bujda kupiłam opakowanie za 137 zł i zero efektu. ostrzegam żeby nie dać się nabić w butelkę. W aptece kupiłam Slima Green Coffee caps za 25 zł i wygladają i smakują tak samo jak te za 137 zł.bardzo załuję że dałam sie nabrać. Teraz zaczełam pić prawdziwą zieloną kawę ! no zobaczymy efekty , czy zadziała.jak zadziała to dam znac.

Gość gość
heheh same reklamy konkretnych stron internetowych - chyba nikt nie nabiera sie na opinie "gości" którzy tu polecaja konkretne stronki do zakupu? i to na dodatek cały czas te same

Gość gość
Do gość - A dlaczego skoro ja schudłam od tych tabletek to nie mogę polecać tej strony z której kupiłam?????????? Dużo jest osób w mojej sytuacji co nie mogą schudnąć dlatego są te kafeterie żeby się dzielić różnymi opiniami i polecać produkty ze stron które naprawdę działają. A skoro ty tego nie rozumiesz to nie musisz tu więcej wchodzić.

Gość gość
fajna taka kawa jest no wlasnie :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ

Gość gość
To jest normalne ,że na tego typu stronach wypowiadają się osoby które produkt stosują ,osoby które chcą stosować ,osoby oceniające pozytywnie a inne ,że stosowały a nie schudły,osoby zaintersowane i osoby niezaintersowane szukające wrażeń z pogadania o wszystkim a zarazem o niczym co ma związek z danym forum , także niepotrzebnej polemiki , żartów ,denerwowania innych .Dlatego apeluję o wyrozumiałość lub nie wdawanie się w dyskusję z osobą która nic konkretnego ,ciekawego ,konstruktywnego nie wnosi . Nic nie mam do dystrybutorów ,sprzedawców którzy coś polecają czy reklamują lub osób które piszą ,że jest to skuteczne ,dobre ,rewelacyjne poniewaz można to zweryfikować stosując to osobiście lub nie stosując z innych powodów np. ceny .Niestety wypowiadając się o danym produkcie niekiedy są podane nazwy suplementu ,kapsułek ,gdzie go kupić . Na stronach gdzie nie ma zaznaczenia aby nie reklamować produktów podając producenta ,nazwę produktu i gdzie go kupić czy jak go nabyć trzeba liczyć się z dokładniejszymi danymi i wskazówkami niż tylko zielona kawa na odchudzanie .

Gość gość
"A dlaczego skoro ja schudłam od tych tabletek to nie mogę polecać tej strony z której kupiłam?????????? " Odpowiadam możesz polecać bo być może kogoś to zaintersuje a ponieważ ma głowę i jest dorosły i nie jest do niczego przymuszany za szyb monitora - to możesz . Co do ceny preparatów nie ma reguły co do skuteczności ale te tańsze nie zawsze są skuteczne .Nie ma też reguły , że skoro ktoś po czymś schudł to inny schudnie gdyż zależy też to od wielu czynników np. kwestia odżywiania ,ruch ,przemiana materi ,choroby utrudniające odchudzanie lub powodujące otyłość ,rozleniwone jelita ,zaparcia ,stłuszczenie wątroby ,gospodarka hormonalna ,choroby endokrynologiczne itd ..Jedni tyją bardziej od cukrów ,węglowodanów a inni od tłuszczów a jeszcze inni mają zabiałczony organizm a jeszcze inni od wszystkiego po trochu .Na zakończenie wywodu dodam ,że u mnie kawa zielona była skuteczna a pomocne były lipotropy i odkwaszenie organizmu oraz redukcja stresu .Jeżeli nie usprawnimy organizmu i nie odtrujemy narządów to odchudzanie nawet tymi skutecznymi preparatami będzie nieskuteczne. Są też osoby które stosując tylko kawę zieloną schudły a inni muszą zastanawiać się czy są zdrowi bo sama kawa choć bezpieczna bez patrzenia na cały organizm z nadwagą niewiele zdziała ale może być pomocna .

Gość gość
Słuchajcie, mój kolega od lutego schudł 10 kg. Nie uprawia sportu żadnego, nie ma kiedy, zrezygnował z kolacji. Stosuje tabletki 800mg za 40 zł. Spróbuję i ja, mam do zrzucenia 6-8 kg.

Gość Andzia11
Alphamine jest super . Spadek wagi o 7kg w ciągu miesiąca . Polecam najlepszesuple.pl

Gość gość
Ja też polecam zieloną kawę w kapsułkach ze strony http://odchudzaniezefektami.pl schudłam już 11kg. w dwa miesiące. Dla zainteresowanych teraz jest promocja z 99zł., na 69zł. Polecam:)

Gość OnaProsiOPomoc
Witam. Wypróbowałam już wiele suplementów diety, tabletek, herbatek na odchudzanie. Jednak nie spełniały one moich oczekiwań. Może któraś z Pań stosowała ten suplement: http://www.twoje-odzywki.pl/olimp_zielona_kawa_premium-p-2182-19-19.html ? Czytałam wiele o dobrym wpływie zielonej kawy na organizm. Proszę o pomoc!