Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KmailazPoznania

Zielona kawa a odchudzanie

Polecane posty

Gość MartynaEs
przyśpiesza metaoblim, więc wspiera odchudzanie, ale zielona kawa zielonej kawie nierówna. Ja kupuję w palarni (www.tommycafe.pl/), mieszankę extra slim ;)

Gość Bożena78
Jeśli ktoś chce zrzucić tylko kilka kilo, zielona kawa pomoże, ale... jeśli ktoś cierpi na otyłość, czyli już też problemy zdrowotne, to wtedy tylko zdroweodchudzanie pl. Opieka specjalistów, bo ze zdrowiem żartów nie ma. Jak się odchudzamy z głową to i też efektów jojo nie ma ;)

Gość Marynika34
ja piłam raczej prozdrowotnie, niż na odchudzanie, ale 2 kg mi poszły. Ja kupuję tu: http://www.kawaserwis.pl - wydaje mi się, że mają najlepszą cenę za ziarnistą - innej nie warto kupować.

Gość gość
zielona kawa na odchudzanie jest najlepsza, stosuję ją już od dwóch miesięcy, bardzo ją lubię bo zawiera same naturalne składniki, można o nich poczytać na tej stronie chudzianka.pl/green-coffee-extract-kapsulki-z-zielona-kawa/ i dowiedzieć się czegoś więcej o tym suplemencie diety.

Gość OlgaOlgaOlga
Dokładnie zielona kawa - zielonej kawie nie równa. Zgadzam się. Najlepiej jest się chyba na sobie przekonać który suplement diety wybrać i który będzie przynosił oczekiwane efekty:) Mnie chyba najbardziej przekonuje green fat reductor.

Gość Matylldda
ostatnio jakby w modzie są tabletki na odchudzanie oparte na bazie naturalnych składników, widać to w kategorii dieta https://nuvivit.com/pl/c/Dieta popularnego sklepu z suplementami. w sumie to dobrze, że korzystamy z tego co naturalne.

Gość Agu Agnieszka
Też popijam zieloną kawę extra slim z tommycafe, ale to głównie dlatego, że odpowiada mi jej smak ;) choć faktycznie, przyznaję, że nie mam wtedy większych problemów z zaparciami, więc mimo iż nie trzymam żadnej diety to waga mi się utrzymuje na stałym poziomie.

Gość gość
uważam, że to dobry wybór jeśli chcesz czymś wspomóc odchudzanie. Na diety-odchudzajace.info.pl/zielona-kawa-na-odchudzanie-green-coffee-extract jest artykuł o właściwościach odchudzających zielonej kawy. Jeśli chodzi o skuteczność to jestem z niej zadowolona. Rzeczywiście jakoś te kilogramy znikają :)

Gość Renata 32
Właśnie w CLO na Garncarskiej wspomnieli mi też o tym, że warto się wspomagać, np. zieloną kawą czy herbatą, bo wtedy spotęguje się efekt. I to chyba faktycznie zadziałało. Teraz już nie chodzę na wizyty, ale trzymam się mniej więcej diety, troszkę ćwiczę i piję zieloną kawę, bo się chyba od niej uzależniłam hihi Waga nie idzie w górę, tylko ładnie stoi w miejscu, więc jednak co lekarz, to lekarz :)

Gość gość
ja zaczełam od tabletek, potem posłuchałam się tych głosów dotyczących picia prawdziwej zielonej kawy, ale niestety mój organizm jakoś anrdzo źle ją przyswajał, nie dałam rady. Mimo że efekty rzeczywiście widziałam, to po każdym kubku mnie mdliło. Więc wróciłam do tych kapsułek. Działają na mnie minimalnie słabiej, ale przynajmniej dobrze się czuję.

Gość becialu
Mi jakoś nie pomogła, próbowałam już wielu rzeczy ale chyba sam sobie spokój z suplementami. Moja koleżanka z pracy, która po ciąży mocno przytyła robiła sobie zabieg slimlipo, nieźle teraz wygląda. Sama się zastanawiam czy się czemuś takiemu nie poddać.

Gość gość
zielona kawa znalazła się w rankingu najlepszych suplementów http://rtno.pl

Gość kalinek00
jaka zielona kawa? żadna kawa czy herbaty nie pomogą jak się po prostu nie zmieni nawyków żywieniowych i nie zacznie trochę ćwiczyć... niestety żeby schudnąć potrzeba trochę wysiłku i tyle, polecam sobie poczytać o tym http://villacarpatia.com/dieta-warzywno-owocowa/

Gość gość
szpiegujsms.pl/aaab7e231d zobacz gdzie jest Twój znajomy

Gość gość
Zielona kawa to jedna wielka ściema . Kupiłam zieloną kawę i strasznie żałowałam tego zakupu . Pozbyłam się tylko pieniędzy a kilogramów przybyło . Koleżanka namówiła mnie na kupno Alphamine ze sklepu internetowego www.najlepszesuple.pl spalacz tłuszczu na którym schudłam ok 7 kg w 1,5 miesiąca .

Gość gośćIguula
Słyszałam, że zielona kawa w kapsułkach z American Booster jest ok, może ktoś próbował?

GOsc Iguula- też wlasnie o slyszalam o tej marce.. ale ja nie probowalam. czytalam posty wyzej- dziewczyny jesli mysliscie, ze sama zielona kawa zdziala cuda to jestescie w bledzie! dieta- cwiczenia- zdrowy tryb zycia i zielona kawa= widoczny efekt.. samo nic sie nie zrobi

Gość gość Agnieszka
A ja otrzymałam maila z informacja, że na rynek wchodzi preparat o nazwie IQgreen, w sumie z tego co poczytałam, to wygląda sprawa dosyc obiecująco, chyba spróbuje i zobaczę co jest warta ta zielona kawa

Gość Nanaaa
wszystko też zależy od specyfiku, nie radziłabym łykać jak pelikan reklam suplementów diety, tylko stawiać na te sprawdzone. Kiedyś dietetyczka poleciła mi be slim z zieloną kawą, z bardzo wysoką zawartością wyciągu z zielonej kawy, ok. 600 mg. Schudłam dość szybko, bez większych stresów i co najważniejsze waga nie idzie w górę.

Gość gość
Osobiście nigdy nie wierzyłam w wszelkiego radzaju suplementu na odchudzanie, szczególnie nieraz czytająć informacje w sieci na temat podtruć nimi lub poprostu o tym że nie działają, przełamałam się spróbowałam jednego i strasznie żałowałam bo okazał się totalną klapą, nie będe uprawiała czarnego PR firmie bo zaraz mnie ktoś zaatakuję, wspomnie tylko że jest w dalej w sprzedaży, mam nadzieję że nigdy żadna z was na niego nie trafi. Od tamtego czasu nie stsowałam żadnego poprostu się ich bałam, lecz wszystko odmieniło się po tym jak siostra zamówiła slimcea, i okazała się na nią skuteczna, poszperałam , poszukałam, poczytałam i rzeczywiście naturalny skład, podany na stronie, sporo pozytywów, siostra schudła dzięki niej 11 kilogramów, kurczę postanowiłam przetestować na sobię, w moim przypadku to był strzał w dziesiątke, przyśpieszony metabolizm oraz obniżone łaknienie dzięki któremu mogłam trzymać się diety, dodatkowo dorzuciłam do tego ruch, 3 miesiące kuracji strzeliły bardzo szybko, wchodzę na wage a tam 10 kilogramów mniej. Nie uwierzycie jaki banan pojawi mi się na buzi z zadowolenia. Każdej zycze takich sukcesów w odchudzaniu, nie ważne czy posłuchacie mojej rady co do suplementu, bylebyście trafiły na skuteczny :)

Gość gość
Zielona kawa to super suplement diety, po przeczytaniu tego artykułu chudzianka.pl/green-coffee-extract-kapsulki-z-zielona-kawa/ od razu go zamówiłam i nie zawiodłam się. Jestem z niego bardzo zadowolona.

Gość gość
Ja z całą odpowiedzialnością wszystkim osobom, które chcą schudnąć polecam zieloną kawę z nuvialab.com/pl/ stosuję ją z moim mężem, bo obydwoje mieliśmy kilka kilogramów za dużo.

witam jak najbardziej zielona kawa pomaga przy odchudzani ale nie tylko takie ma zalety. Wejdź na www.caffe.net.pl a dowiesz się wszystkiego w tym temacie. Oprócz tego podają wiele przepisów na przyrządzenie wyśmienitej kawy :) Polecam ciekawa strona

szukałam kiedyś tej zielonej kawy ale jak patrzyłam to drogie jest...zamiast tego piję zioła na Dobre Trawienie - nie sa odchudzające, ale normują pracę jelit i sa dla kobiet w ciąży żeby unikac zaparć i dzaiłać korzystnie przy zgadze np - jako składnik zdrowego stylu zycia sprawdzają sie bardzo dobrze

Gość gośćMariolka
Jeżeli chodzi o zieloną kawę w tabletkach to polecam IQGREEN.W szybkim czasie pozbyłam się wszystkich zbędnych kilogramów.Efekty można zauważyć juz od samego początku szybsza przemiana materii szybsze spalanie tłuszczyk.Jest jeszcze jeden plus tych tabletek oprócz tego że odchudzaja to również dzięki nim pozbyłam się cellulitu.

Gość gośćhulka
Ja wybrałam tabletki IQGREEN ze względu na bardzo wysokie stężenie CGA.Dzięki tym tabletką chudnę zdecydowanie szybciej mam więcej energii ogólnie rzeczc biorąc jest bardzo dobrze.

Gość gość
zielona kawa ze sklepu piekna24.pl daje rade