Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KmailazPoznania

Zielona kawa a odchudzanie

Polecane posty

Gość murbeton
Koniecznie musze sie dowiedziec od Simonn co to za kapsulki, ktore przyjmujesz jesli mozesz powiedziec, czekam. Ew napisz do mnie na e maila nazwa wystarczy bb23@wp.pl, dziękuję!

Gość ada lemoniada
Ta moja z www.zakawowani.pl w smaku jest trochę mdława, ale zazwyczaj dosypuję z pół łyżeczki normalnej kawy i wtedy jest naprawdę fajna. Już się tak do niej przyzwyczaiłam, że nie wyobrażam sobie inaczej zacząć dzień:)

Gość Simonn
no oczywiscie ze moge powiedziec co to za kapsulki, makkadi sth. Mysle, ze warto zebys sobie cos tam popodskakiwala, pocwiczyla. No bo zawsze warto, ale miej ta swiadomosc ze nie jest to typowy produkt co tylko ograniczy ci tzw. laknienie. Jest tu zdecydowanie wiecej dzialania. Dowiedzialam sie ze samoistnie spala tkanke tluszczowa. Jak zalezy ci na efektach, to osobiscie moge ci polecic. Jedziesz z nami do Wloch?;) hehehehe bedzie wspolna motywacja! :)

Gość gość
Ja też polecam kawę z www.zakawowani.pl . Dzięki niej udało mi się stracić ostatnie 3kg do wymarzonej wagi, a wiadomo, że te ostatnie kilogramy schodzą najciężej!

Gość gość
właśnie strzeliłam sobie kawę z ziaren - w smaku moim zdaniem paskudna, naprawdę odruch wymiotny się włącza, zielona herbata dużo lepsza (tzn. nie przepadam, ale daje się wypić szczególnie japońska Matcha), a co myślicie o tych kapsułkach http://tnij.com/RLXOt - czytałam gdzieś, nie pamiętam gdzie, że kapsułki są lepsze bo działają intensywniej i jest w nich upakowana większa ilość kwasu chlorogenowego?

Gość gość
Ja polecam tą z zakawowanych.pl . Mnie odchudziła o 5kg:)

Gość Malwinka180
Mnie zielona kawa do przenia nie smakuje Jest okropna. dlatego przerzuciłam sie na taką w tabletkach. Nazywa się Be Slim Zielona Kawa. Włączyłam do tego dietę i ruch. Po miesiącu 3 kg mniej.

Gość gość
Mnie na początku też niezbyt smakowała, ale efekt mnie przekonał:) Od jakiegoś czasu stała się moim ulubionym napojem:):):) Tym bardziej, że na www.zakawowani.pl razem z zieloną kawą kupiłam sobie też marcepanową i dosypuję po pół łyżeczki do zielonej i jest pycha:)

Gość Malecka
Ja się odchudzam i codziennie łykam zieloną kawę. Na dobre mi to wychodzi, bo mam mniejszy apetyt, w ogóle nie mam ochoty na słodycze i mam lepszy metabolizm. Zanim poszłam do apteki, sporo opinii o zielonej kawie przeczytałam i koniec końców kupiłam tą be slim. Moje niektóre koleżanki piją tą zieloną kawę, ale ja absolutnie bym nie mogła...

Gość gość
ja po niej nie mam mniejszego apetytu a razcej na odwrot, a myslalam z e bede jesc mniej biore 7 dzien 2 razy po 1

Gość gość
mozecie sie wypowiedz czy warto brac skoro.... organiczny związek chemiczny z grupy polifenoli, ester kwasu chinowego i kwasu kawowego. Jest naturalnym przeciwutleniaczem występującym np. w zielonych liściach i owocach kawowca, głogu, karczochach, pokrzywie oraz w mniejszych ilościach m.in. w bluszczu pospolitym. Bogatym źródłem kwasu chlorogenowego są suszone śliwki[potrzebne źródło]. Działanie Może spowalniać wydzielanie glukozy do układu krwionośnego po posiłku. Zwiększa również czułość komórek na insulinę. Jest silnym przeciwutleniaczem. W literaturze podkreśla się potencjalne właściwości przeciwbakteryjne, przeciwwirusowe i przeciwgrzybiczne tego związku[potrzebne źródło]. Z uwagi na wymienione cechy, sprzedawany jest w niektórych krajach jako suplement diety w formie wyizolowanej. Przypisy

Gość gość
nikt sie nie wypowie w tej kwesti?

Gość Ewelina_Wrocław_
Ja na zielonej kawie schudłam już ponad 10kg: www.zielona-kawa.e90.biz Także jest super :D :D :D :D :D

Gość gość
tak , bo uwierze ale bzdety

Gość natalciaaaaaaa
Dobra, a teraz konkret: czy ktoś schudł na parzonej zielonej kawie ? Od 27 lipca wzięłam się za siebie: jem mniej, ale przede wszystkim o wiele zdrowiej, do tego piję codziennie pu-erh i biegam 6x w tygodniu po 4km+ok.1h ćwiczeń wieczorem. I moje pytanie brzmi: czy jak wspomogę to moje odchudzanie codzienną zieloną kawą to czy więcej schudnę ? Przez całe 35 dni liczę na ubytek minimum 5kg, a czy z tą kawą schudłabym np.8 albo 9 ? Wiem, że trudne pytanie ale liczę, że ktoś potrafi na nie odpowiedzieć :) A i jeszcze jedno: mam zamiar kupić j na allegro.

Gość natalciaaaaaaa
???

Gość gość
Najlepszą i najtańszą zieloną kawę dostaniesz na stronie najlepszesuple.pl . Zielona kawa chowa się do Alphamine na której można schudnąć w miesiąc 7kg . Alphamine można dostać też na stronie najlepszesuple Pozdrawiam

co za bzdury. szkoda, że nie napiszecie, że po zielonej kawie schudliście w tydzień 20 kg. naturalnymi środkami się tak nie chudnie. zazwyczaj schodzą 2-3 kg miesięcznie, ale nie nastapi efekt jojo.

Gość gość
Światowa Organizacja Zdrowia ( WHO ) uznała Zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki. Badania ”WHO” wykazały dodatkowo bardzo szerokie i dobroczynne dla człowieka spektrum działania Ziół( Tibetan Herbs ) nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii Natural Product For Slimming. Szybki metabolizm to klucz do sukcesu a najważniejsze jest odchudzanie zdrowe i skuteczne bez jo-jo zgodne z naturą! organizmu. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia i 100 % Jo-Jo. Różne diety prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu to bardzo nie zdrowe. Zdecydowanie zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich na odchudzanie, ale tylko suszu!!! oryginalnych Tibetan Herbs żadnych proszków, tabletek itp. Zioła Tybetańskie to zdrowy i naturalny susz ziołowy dobrze znany na świecie od wielu, wielu lat. To nie tabletki czy proszki. Dodatkowo oprócz kuracji ziołami zalecam trochę ruchu. To pewny klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez ryzyka jo-jo.

Gość patrycja1230
OSZUŚCI ! ZAMÓWIŁAM Z TEJ STRONY ZA 215ZŁ Z PRZESYŁKĄ, z kurierem były jaja jak cholera pisac mi sie nie chce ze specjalnie musialam 20 km jechac do domu bo sobie nagle przyjechal bez dzwonienia i mnie obluzgal przez telefon, baba obiecywala na gg ze napewno schudne minimum 4kg a nie schudlam nic a wrecz utyłam 2kg przez 2 tygodnie ! ja kupilam z tej strony: greencoffeeplus.pl/kup-teraz miala mi pomoc baba w reklamacji i z***bala w c***a !;/

Gość ayris
Nie wierzę w cudowne działanie zielonej kawy... Poza tym jest okropna w smaku, piłam raz i już więcej na pewno nie spróbuję. Zdecydowanie bardziej wolę takie kawy http://www.coffeedesk.pl/kawa/johan-and-nystrom/ albo najzwyklejszą w świecie Primę. W ogóle nie wiem jak można wierzyć, ze od samego picia kawy można schudnąć...

Gość gość
no niestety mi tez nie pomogła, nie szukam juz cudów, kupiłam Aqua Slim i ćwiczę widzę efekty i to jest najważniejsze

Gość japonka98
Ja zdecydowałam się na zakup kapsułek IQGRENN.Czytałam wiele na temat zielonej kawy i jej pomocy w procesie odchudzania.Zdaje sobie sprawę z tego że będę musiała trochę poćwiczyć i zmienić dietę ale wolę proces odchudzania wspierać czymś naturalnym niż ładować w siebie kolejną porcję chemii.

Gość monigda
Cześć, moje drogie, tutaj jest trochę przydatnych informacji: http://opinieozielonejkawie.pl/, fajnie piszą o tym dlaczego tak wiele osób nie widzi rezultatów (bo kupuje złe produkty bez sprawdzenia składu) i na co zwracać uwagę, żeby korzystać z właściwości zielonej kawki

Gość gość
Odnośnie Green Coffee Plus nie polecam kupowania tych tabletek.Na większe badziewie jeszcze nie trafiłam.Strata pieniędzy i czasu.Jak chcecie się wspomagać wybierzcie coś innego.

Ja spotkałam się z opinią , że owoc Acai ma właściwości wspomagające odchudzanie. Z tego co zauważyłam to dostęne są tabletki ale też soki w szklanych butelkach. Myślę, że się skuszę na razie na sok.... Mam nadzieję, że to podkręci mój metabolizm :)

Gość gość
Moim zdaniem najlepsza zielona kawa jest ze sklepu www.zakawowani.pl . Może jest trochę droższa od innych ale chociaż działa!