Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Toma z Dżerrrrym

Dzieci- 7 i 9 lat- kapiac sie wspolnie zaczynaja sie niebezpiecznie interesowac

Polecane posty

Gość Toma z Dżerrrrym

swoim cialem. Pzylapalam je wczoraj jak sie baily w wannie ptaszkiem i kuciapka. Dalam im w dupe, po lapach i powiedzialam ze to jest zle ale sie deneruje co moze byc dalej...

Gość fsfsfss
:D :D provo troolu o/10

Gość olivia dunhamm
moze powinny sie juz kapac osobno, nie uwazasz?

Gość głupia matka albo podszyw
Jak można dać w dupę dzieciom za takie coś?> Przecież to normalne że dzieci poznają swoje ciało, dzieciom trzeba wytłumaczyć że tak się nie bawimy i kąpać już oddzielnie.

Gość llalallalalalalalalalala
Uczysz je niechęci do ciała, własnej seksualności itd ;) Na pewno na długo zapamiętają to i lanie z tego powodu ;) Gratulacje. A tak poza tym to niech kąpią się osobno! Przecież 9 lat to już mi zaczynało bardzo powoli rosnąć owłosienie łonowe wiesz? Bo w wieku 11 lat dostałam okres.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to musi byc prowo :D trzeba być zboczonym zeby dzieciom w tym wieku pozwalać na wspólną kapiel

Gość 22333444
TO JETS PROOOVOOO , a wy łykacie wszystko jak pelikany Dizisja nad ranem byl temat ze bedzie zalozona prowokacja na temat kąpieli rodzenstwa i ich ukaraniu za to aby mamuską na kafee ciśnienie podniesc :D Wiem, bo akurat czytalam to :D .Nawet nie odp na to

A czemu odrazu w dupę, teraz to jeszcze bardziej będzie ich interesować, bo matka zabroniła patrzeć. Nie robi się tak nigdy. Dzieci są w takim wieku, ze powinnaś im wytłumaczyć co nie co, a nie lać po dupie. Porażka

Gość Toma z Dżerrrrym
Prowokacja- to znaczy temat prowokacyjny? Moze i prowokacyjny ale jak najbardziej u mnie w domu realny.