Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martuśka123

Zniszczone włosy- problem- doradźcie

Polecane posty

Gość 344444444444
ja kupielam radikal amuplki w pormocji w tesco sa za 20 zł;] -po 5 tej ampulce prawie mi nie wypadaja ;p kupilam 3 pudelka na za

Gość ciagle ta sama
ja tez straam sie teraz uzywac bardziej ziolowe preparaty. kupilam szampon ziolowy, chcoiaz widze teraz, ze ma w skladzie alkohol, musze poszukac innego, tzn juz znalalam w rossmannie nastepce, wiec zkupie go po skonczeniu tego, oczywiscie wykly rzepowy szampon. do tego kupie sobie te wcierke z rafmony jantar, o ktorej ktos wyzej pisal, musze sie wziac tez za olejowanie, ale nigdzie nie moge leju kokosowego znalezc, czy innego tego typu i bawilam sie troche z rycyna, ale smierdzi dla mnie i mnie wkurza. i co jeszcze, a mam maske z placenty i po wakacjach oczywiscie zetne rozdwojone koncowki i zaczne na nowo dbac. zadnych suszarek nie uzywam. a, w koncowki wcieram witamine E w plynie, troche pomogla, ale jednak wciaz sie rozdwajaja.

Gość Efka37
Kazdy mi mowi, ze powiennam o nie dbac a ja robie co w mojej mocy, zeby były dobrze nawilżone i nie stawały sie sucha Mam na ich punkcie totalnego fioła. Ostatnio kupiłam odżywkę DERMENA - do włosów (http://www.nokaut.pl/pielegnacja-wlosow ... 00-ml.html) Ich stan sie poprawił, nie sa suche i widać ze sa zdrowe. Polecam;) Pozadrawiam;)