Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czerwone Okulary Lary

Dlaczego faceci dopiero gdy stracą, doceniają co mieli???????

Polecane posty

A gdy są w związku, to olewają:o zaniedbują itp:(

Gość tak tak wiemy
bo oni walcza dopoki nie dostana, dostana, nudza sie odchodza, pozniej jak ty sie wykurujesz ijestes gotowa na nowy zwiazek oni wracaj by znowu cie zodbyc wykorzystac i olac abys znowu nie czuła sie szczeskliwa

Gość tak tak wiemy
ponizajace strasznie

Gość Idiotaaaaaa
ja niestety wlasnie to przechodze :( nie moglem docenic tego ze TAKA dziewczyna sie o mnie starala i biegala za mna kilka msc i zylem jak zwykly lekkoduch...jak dopiero zrozumialem jakim jestem idiota ona powiedziala ze nie widzi juz szansy na zwiazek :((( i od tyg probuje sie ogarnac i wziac w garsc :(

mój właśnie to robi:o dopóki nie zdobył było super, a teraz,,,brak słów:o

Gość winnaaaa
facet musi czuć się przy Tobie stabilnie, ale wiedzieć że w każdym momecie możesz znalezc sobie kogos lepszego, ta niepewność sprawi że będą latać koło dupy, nawet Ci najinteligentniejsi i najprzystojniesi... musisz być zdobyta ale nie do końca w związku :) mieć swoj swiat, swoje pasje i swoją wartość... wtedy masz spokoj ;P

gdy to się nie zmieni, zrobię krok do przodu i odejdę:( choć go bardzo kocham:(

Gość Mruffka Zet
U mnie jest podobnie :( teraz jeszcze chce czasu na zastanowienie, dupek jeden!

Gość gwoli wyjasnienia...
dokladnie, nie tylko faceci

bo są durni i tępi żeby cieszyć się z tego co mają i nie dostrzegają tego jakimi sa szczęściażami!!!!!!!!!!!!!

Mruffka gdyby mój mnie poprosił o czas, nie dałabym mu go. Poprostu byłby koniec, ja już się nad tym zastanawiam, nie mam zamiaru męczyć się tak do końca:o kocham go, on zapewnia ze też mnie kocha, ale nie czuje wcale tej jego miłości:(

Gość Mruffka Zet
ja tez nie czuje czesto jego zapewniania mnie , slowami mnie samymi nie karami. Moze to robic tylko wtedy gdy sie nie widzimy. Oczywiscie nie pozostaje mu dluzna nigdy. Zawsze staram sie by czul sie kochany przeze mnie. ja tez nie moge sie pogodzic z dawaniem mu czasu. dlatego prawie ze wymusilam na nim spotkanie w piatek. Ma mi powiedziec w ktora strone idziemy.

Gość tak tak wiemy
---> Idiotaaaaaa idiota byłes czy jestes?

Gość Idiotaaa
bylem...teraz dopiero widze jak wielkim;/ zrobilbym wszystko zeby cofnac tn czas;/

i bardzo dobrze zrobiłaś, ja bym nie wytrzymała czegoś takiego, przecież w związku w którym ludzie się kochają nie ma czegoś takiego jak, dawanie sobie czasu,,,albo cię kocha albo nie:o

idiota dlaczego nie pomyślicie o tym, gdy z nami jesteście? Tylko opamietujecie się dopiero gdy zostajecie sami:o

Gość tak tak wiemy
"ja niestety wlasnie to przechodze nie moglem docenic tego ze TAKA dziewczyna sie o mnie starala i biegala za mna kilka msc i zylem jak zwykly lekkoduch...jak dopiero zrozumialem jakim jestem idiota ona powiedziala ze nie widzi juz szansy na zwiazek i od tyg probuje sie ogarnac i wziac w garsc" chłopcze to nie ty byłes idiota tylko ona mega wielka IDOTKA ze za toba biegala...idiota to teraz jestes a ona juz nie ... madra wpore sie opamietała :)

Gość Mruffka Zet
tak mądra. ! zgadzam się. Ileż się przez was namęczyć dzieciaki trzeba, żebyście zrozumieli!

Gość tak tak wiemy
"idiota dlaczego nie pomyślicie o tym, gdy z nami jesteście? Tylko opamietujecie się dopiero gdy zostajecie sami" to raczej na odwrót

Gość Idiotaaa
heh.

jak kocham to kocham i nie wyobrażam sobie ze mogłabym się nim znudzić, widocznie on się mną znudził,,,:( dlaczego?????

Gość Idiotaaa
tak tak wiemy ----> zniszcz mnie teraz swoim komentarzem :) ale zrobie wszystko zeby to naprawic co zjebalem;]

"DOCENISZ GDY STRACISZ , STRACISZ GDY NIE DOCENISZ"

nigdy nie wzięłabym ślubu tylko dlatego ze zaszłam w ciąże:o to jest chore, najgorszy związek jaki można stworzyć, a cierpi na tym dziecko.

Gość tak tak wiemy
"tak tak wiemy ----> zniszcz mnie teraz swoim komentarzem ale zrobie wszystko zeby to naprawic co zj**alem;]" pozyjemy zobaczymy...wasze deklaracje czesto sa tylko slowami na wiatr... "zrobie wszystko, naprawde, uwierz mi" - i na da drugi dzien go n ie ma hhahahhahha

Gość tak tak wiemy
"nigdy nie wzięłabym ślubu tylko dlatego ze zaszłam w ciąże to jest chore, najgorszy związek jaki można stworzyć, a cierpi na tym dziecko." no ba wiadomo ... ale jak sie kochaja to moga prawda?

Gość tak tak wiemy
""zrobie wszystko, naprawde, uwierz mi" - i na da drugi dzien go n ie ma hhahahhahha" ma sie ochote takiego zabic...jak to mówi to ponizajac e jak ucieka to normalnie strzelic w plecy sie chce jak biegnie