Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hallllinka33

zostałam zdradzona przez meza 4 razy tak mi zle.....................

Polecane posty

Gość fhkgfgkfg;hf
przebacze mu bo go kocham zresztą nie ubedzie mi Ubędzie ci godności i szacunku dla samej siebie. A twój mąż już wie, że może robić wszystko, bo żonka, która patrzy mu w oczy jak wierny piesek wybaczy mu nawet jak w gębę dostanie.

Gość hallllinka33
wyzej to podszyw,,,ciezko mi wybaczyc naprawde,, jak sobie pomysle to mnie terepie.....a dowiedziałam sie bo zapomnial skasowac sms umawial sie na wieczor zrobilam wojne i sie przyznal...nie wiem naprawde co robic, sms skasowane..kupilam na allegro taki czytnik do skasowanych sms za 400 zł myslicie ze pdczytam wszystko?...nawet nie wiem po co chce wiedziec co pisal

Gość miii
Ja nie bylam w tak trudnej sytuacji, bo nie mialam nigdy meza i wysmiewanie sie uznaje za wyraz debilizmu, bo sytuacja jest ciezka. Jezeli ktos zdradza choc raz to bedzie to robic czesciej. Moje kolezanki, bo nie tylko panowie, nie maja skrupulow, mimo ze maja dzieci i mezow... Ja bylam zdradzona przez 2 facetow i od razu zostawialam. Bol nieziemski, ale gdybym tego nie zrobila to zylabym w popapranych zwiazkach dreczac sie kazdego dnia. Ja znam siebie i wiem, ze nie umialabym zyc z kims takim, bo mnie po prostu nie kocha. Gdyby nie oni nie poznalabym tez faceta, z ktorym teraz jestem i ktory podejrzewal mnie o zdrade. Na poczatku sie smialam, ze to chyba ja sie powinnam bac a on schizy dostal. Jednak jestem pewna jego wiernosci jak i tego, ze kiedys umre. Ubij gnoja, rozwiedz sie, bo inaczej bedziesz zyla w ciaglym ponizeniu.