Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KoralowaPatinka

Nerwica lękowa szukam osób z województwa kujawsko pomorskiego.

Polecane posty

Gość JA tez to mam
krotko na temat - no ja mialem raz taka akcje gdzie mialem czarne mysli , moze nie samobojcze, ale naprawde natretne mysli , ktore minely po pewnym czasie , ale te uczucie jest fatalne po prostu....

Gość JA tez to mam
Ja skasowalem nk i fb , zeby mi znajomi nie pisali pod zdjeciami komentow w stylu:"Pozdro dla zeschizowanego wariata " :D:D;)

Gość JA tez to mam
Wyslalem Ci @ :) Co do jedzenia mozna by cos przekasic , w koncu nasze wycienczone organizmy potrzebuja sporo skladnikow odywczych ;)

Ale tak na noc to chyba niezdrowo :P Ja się boję,że po antydepresantach zacznę tyć :x ale mam nadzieje,ze tak nie bedzie :) Bałam się wziąć na noc kolejną tabletkę,a muszę przyznać,że czuję się lepiej :)

Gość JA tez to mam
No widzisz , nie ma sie czego obawiac . W koncu one sa po to , aby pomagac :)

Gość JA tez to mam
Napisalem przekasic , nie objadac :P

Gość JA tez to mam
Ej wlasnie znalazlem neurologa- psychiatre specjalizujacego sie w nerwicach i majacego dobre opinie i zgadnij co ? Mieszka w mojej okolicy doslownie 5 minut ode mnie :D

Gość JA tez to mam
Lekko ;)

Gość JA tez to mam
Rozmowa tutaj przez te kilka godzin pomogla mi bardziej niz czytanie roznych for i innych artykulow przez kilka miesiecy na temat nerwicy

Cieszę się :) mnie również podniosła na duchu. Teraz się powoli zbieram,a Ty zadzwon jutro i umow sie na wizyte, pozniej zdasz relacje na kiedy co i jak :) Jutro ta moja psychoterapia :) Dobrej i spokojnej nocy :))))

Gość JA tez to mam
Zadzwonie i wypytam :) Za to Ty juz jutro zdaj relacje co i jak ;) Rowniez po raz 53 kolorowych i SPOKOJNYCH snow CI zycze ;) P A

Melduję się :) No to jestem po spotkaniu z psychoterapeutką :P I znowuuu jest mi lżej :))) Sebek jak tam? Dzwoniłeś? :) Zajrzę później, miłego spokojnego dnia :))

Melduję się i ja! Gratuluję ciociu!!!!!! Jak Sebek zapisałeś się? Ja dziś dojechałam na spirometrię, było fatalnie ale dała radę. Jak wracałam kupiłam Sedatif PC wziełam tabletkę moje zdziwienie jest ogromne.. bo pomogło. A to tabletki homoepatyczne. Nie mam tak czarnych myśli, uspokoiłam się szybciej, nie spanikowałam i jeszcze w dodatku mam lepszy humor. KoralowaPatinka-> Bez problemów większych doszłaś na psychoterapię?

Bubabuba dziękuję! :) nie dość,że humor lepszy po spotkaniu z moją psychoterapeutką to jeszcze dowiedziałam się niedawno,że zostałam ciocią!!! :))))) jestem szczęśliwa :D :) Pytałaś czy doszłam bez problemów... Hmm szłam z babcią, kochana poszła ze mną żebym sama nie szła bo się martwi żebym po drodze gdzieś nie miała ataku jakiegoś, przeżyłam :))))) Buziaki! Zajrzę później bo muszę pilnować mojego pupila ,który biega mi po całym pokoju :P Mowa o króliczku ;)) pappaa

Witam dziewczyny :) 🌼 Jako iz wszyscy tutaj maja czarny nick , to ja nie moge byc gorszy ;)

Gratuluje przede wszystkim Tobie Patinko zostania ciocia , wiem cos o tym , bo sam jestem wujkiem killka ladnych lat ;) Oczywiscie wizyty u psuchoterapeuty rowniez jak i Tobie Bubabuba dotarcia na badania :) Jesli chodzi o mnie to oczywiscie zadzwonilem do tej Pani doktor , ktora jest polecana lekarka w dziedzinie psychiatrii tym bardziej , ze specjalizuje sie w leczeniu nerwic.Niestety uslyszalem tylko nagranie automatycznej sekretarki , ze Pani doktor jest chora i ewentualny czas powrotu do pracy to sierpien .Jest juz wrzesnien takze , chyba nie ma co czekac........Takze niesiony na skrzydlach opinii osob ktore tutaj byly wczoraj i z tego wyszly jak i Waszych , posmigalem po necie i znalazlem poradnie , w ktorej jest dzienny oddzial leczenia nerwic :) Wiec wiele sie nie namyslajac zadzwonilem tam i mila pani mi wszystko objasnila. Sa tam spotkania organizowane dwu i pol godzinne dla poczatkujacych 3 razy w tygodniu oraz dla zaawansowanej grupy piec razy w tygodniu.Pani recepcionistka powiedziala mi przez teefon , ze aby dostac sie do takiej grupy jest potrzebne skierowanie od lekarza.Popytalem jeszcze o kilka rzeczy i reasumujac zostalem zapisany na wizyte u Pani psycholog na 19 wrzesnia na godzine 17:00 :):):) Po tej wizycie Pani psycholog pokieruje mnie dalej co i jak , najprawdopodobniej dajac mi skierowanie do grupy na leczenie :) Co ciekawe jest to z NFZ.Ale to jeszcze nic....Ta przychodnia jest ode mnie z domu ......2 minuty z buta :D:D:D Widac ja to mam farta do tych specjalistow od nerwic ;) Pozdrawiam dziewczynki i zycze milego dnia , mam nadzieje , ze wieczorem pogadamy :) Pa

Ooooo no proszę :))) Super! Kurczę zazdroszczę Ci :) Mnie moja terapia wyniesie kolo 560zl miesiecznie... Ok ja idę posprzątać troszkę :) będę wieczorem,do popisania! :)

:) Gratuluję Ja też tak mam:) Może się przedstawimy jakoś inaczej bo te pseudonimy są ciężkie w obyciu:P Miło mi, Pola, Paula lub Paulina jak kto woli:) Ja jestem cała w emocjach bo zawalczyłam i zamówiłam akwarium... przez internet:P I jutro muszę odebrać, ale cieszę się, że się odważyłam. Sporo ma też stresu bo co chwila muszę gdzieś jechać, a wiecie jak reaguję na samochód. Tak z innej bajki, próbowaliście jakichś alternatywnych form radzenia sobie z napadem? nie wiem jakieś ćwiczenia oddechowe czy inne takie? Szukam wszystkiego co może działać. Ja osobiście próbuje za wszelką cenę odwracać uwagę, ale to bardzo trudne. Czytałam też gdzieś, że pomaga też z całej siły zaprzeć się plecami o ścianę, (?) lub oprzeć łokcie na stole, wcisnąć z całej siły w blat, jakby się z nim siłując zrobić głęboki oddech, powiedzieć STOP, (lub cokolwiek) i zrobić około 10 oddechów przeponą. U nie trochę pomaga oddychanie przeponą, ale tylko w stanie lęku i strachu przed atakiem. A czasie ataku nie pomaga nic.