Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KoralowaPatinka

Nerwica lękowa szukam osób z województwa kujawsko pomorskiego.

Polecane posty

Gość najlepiej zeby was zaniesli
nierozsadna-ja nie jeden raz ogladalam w domu tzw ,,mordobicie...'' To byl chleb powszedni...niestety.Do dzis pamietam zdarte palce od szorowania krwi z dywanu... I w dalszym ciagu to ty nic nie rozumiesz

KoralowaPatinka-bo taka prawda....i zobaczysz ,ze sama kiedys przyznasz mi racje,a raczej sama przed soba...-jak twoja corka bedzie ci w wieku 22 lat mowic ze wszystko juz wie,bo przezyla 22 lata,i ma jakies tam doswiadczenia-np takie jak ty do tej pory...

Każdy z nas ma jakieś złe doświadczenia skoro spotkała go ta choroba. Jeśli mówicie o biciu itd. to ja mogę też coś o tym powiedzieć. Mi zabili moją ciocie... Miała małą córeczkę zabili ją nożem, nie pamiętam ile razy dostała... Miała zmasakrowaną twarz, ciało... Ten który to zrobił, gdy wybiegał z domu na klatce spotkał moją drugą ciocie i jej mame... i one tez dostaly... W mojej rodzinie bylo strasznie wtedy.... W domu pelno krwii... Pisali o tym w gazetach... mowili w tv... Do mnie ten koszmar wraca do dziś...

Gość Nierozsadna
Ale co Ty porownujesz samo bicie do takiego czynu??Do proby zabojstwa matki na oczach dzieci!!! Takie mordo bicie to ja widzialam I slyszalam codziennie! Bo najpierw wychowalam sie na takiej ulicy I przy takich sasiadach a potem mama dobrala sobie takiego faceta wszystko z poswiecenia sie dla dzieci! I co z tego mamy? Ja I moj brat zryta psychike a moja mama blizny na calym ciele ! Jezu nadal nie dociera??

a tak na marginesie to nie interesowala mnie wasza historia .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko podejscie do choroby jaka jest nerwica...................................................... a nei skad sie u was wziela,bo wiadomo ze nie z powodu jednej paly w dzienniku. To sie zastanow dziewczyno co ty teraz piszesz.

To , ze jestes starsza nie znaczy ze pozjadalas wszystkie rozumy swiata i doswiadcyla nie wiadomo czego , ze tylko Ty jestes poszkodowana i doswiadczona zyciowo , masz racje wiele zapewne jescze przed nami , ale to wcale nie znaczy ze malo co wiemy , widzielismy i przezylismy ....

Słuchaj skoro jesteś taka mądra... To powiedz nam co jeszcze mamy robić? Bo nie rozumiem za bardzo. Leczymy się, chodzimy do psychologa... Wychodzimy na siłę z domu. Co powinnismy zrobic zeby z tego wyjsc?

Gość Nierozsadna
KoralowaPatinka I Ty to tez widzialas? :( Wspolczuje kazdemu kto przeszedl przez taka tragedie naprawde...

Nie jestem Madra. Nie pozjadalam wszystkich rozumow. Jestem normalna-moze byc ta durna baba jak tu ktos mnie okreslil.:) Chodzi mi o to ze jesli juz mamy takie a nie inne doswiadczenia,to nie mozna do nich wracac myslami,analizowac krok po kroku,wspominac.Tylko zyc dalej i ukladac sobie zycie LEPIEJ! Nie bije mojego dziecka bo pamietam jak sama nienawidzilam matki jak bila mne! Nierozsadna-nie zwiarze sie z facetem ktory podniesie na mnie reke....nie dam sie upokarzac.... Bede silna chodzby nie wiem co! i nerwice tez pokonam zeby moje dzieci byly szczesliwe! Dziewczyny,nie ma co wracac do przeszlosci tylko budowc swoje lepsze zycie.Nie plakac nad tym i nie zadreczac sie tym,bo potem tylko schizy sa....,nerwy,niepokoj,nieprzespane noce...nerwica... Nie wracac do tego co zle. Jestesci e daleko od siebie-to nie problem spotkac sie od czasu do czasu...Znacie sie,swoja chorobe... Wiecie jak sobie pomoc... Dobra,nie pisze ,bo i tak uznacie ze gowno wiem i sie wymadrzam. Spokojnej nocy zycze wszystkim:)

Gość Nierozsadna
Ja w Polsce mieszkalam w Kwidzynie.Takie male za to nie zle pokrecone miasteczko...Nie mieszkam tam od 4lat.Potem dzieki mamy facetowi przeprowadzilismy sie do Szkocji I tam sie zaczol caly koszmar ;/

Czas na moją tabletke... Tak jak wspomnialam, ten temat zalozylam wlasnie z mysla zeby spotkac sie porozmawiac z ludzmi ,ktorzy tez na to choruja... Ale jakos nie ma ludków z mojego wojewodztwa. Więc myślę,że fajnie byłoby żebyśmy my się zobaczyli tak jak Sebek mówisz,jak będziemy już zdrowi. Ja jestem jak najbardziej 'za'! :)

a ja Wam kiedys o tym wszystkim PRZYPOMNE :D:D:D ;)

Gość Nierozsadna
Ja tez jestem za :) Jak narazie nie ma szans na spotkanie,ale mam nadzieje,ze kiedys w pelni bedziemy w stanie powiedziec,ze czujemy sie swietnie I jestemy wyleczeni....:) U mnie tez czas na tabletke...Pewnie zaraz zasne,albo wrecz przeciwnie :(