Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madiiii89

Czy powiedzieć jej że on ją zdradza? WAŻNE!

Polecane posty

Gość gabryskaaa
tej kolezance to juz na pewno bym nie wierzyla skoro powiedziala tobie o tej kochance to powie o tym kto ja wydal, zwlaszcza ze to przeciez jej przyjaciolka:)

Gość basia___34
"jak można woleć NIE WIEDZIEĆ? jak można woleć żyć w iluzji, złudzeniu, zaklamaniu, fałszywym wyobrażeniu o mężczyźnie, z którym chce się spędzić resztę życia? zasypiać i budzić się przy nim, spędzać czas, kochać się, planować macierzyństwo, k**wa cokolwiek" Dziwne pytanie. Skoro się nie wie, to nie ma problemu by spać przy takim człowieku. Czy wiesz, że może teraz za Twoim łóżkiem siedzi gigantyczny pająk, który przejdzie po Twojej twarzy gdy będziesz spała? Ale nie zobaczysz go. A to jest tak samo, jakby nie istniał.

Gość Madiiii89
Gdybym cieszyła się z cudzego nieszczęścia to bym przyklaskiwała tej zdradzie i się śmiała z żony.. Gdyby ona popełniła po tym samobójstwo to bym się bardzo zmartwiła jak na wiadomość o czymś takim, myślę że mogłabym po tym żyć. o nie byłaby moja wina tylko JEGO

Gość lefufu
KOBIETA, KTÓRA WOLI NIE WIEDZIEĆ JEST: ŻAŁOSNA ZAKOMPLEKSIONA NIE ZNAJĄCA WŁASNEJ WARTOŚCI I PRZEDE WSZYSTKIM NIE SZANUJE SIĘ!!! pluje takim w twarz.

Gość znawczyni007
oni wszyscy zdradzają. pozostaje nam albo sie z tym pogodzic albo życ w iluzjach!

Gość lefufu
basia___34 - co Ty pierdolisz o pająku. ja mówie o facecie, który rżnie inną laske bez skrupołów a Ty mu potem robisz loda o niczym nie wiedząc. nie czujesz tego? to jest właśnie CHORE myślenie. lepiej nie wiedzieć. kurwa, brzydze się czymś takim.

Gość gabryskaaa
lefufu za to tobie zycze zeby tak kilka razy dziennie ktos ci mowil o zdradzie twojego partnera czy partnerki...i bez znaczenia, czy to prawda czy nie:P

Gość Madiiii89
jeżeli bym powiedziała o tym zonie, moja koleżanka nie dowidziałaby się że to ja, zrobiłabym wszystko by tak było, a jeżeli by się tak stało, trudno. przyjęłabym na siebie odpowiedzialność

Gość basia___34
Dokładnie tak. I tak... 7 na 10, 8 na 10 facetów zdradzi. Kolejny też będzie zdradzał. Lepiej nie wiedzieć. Tak samo jak nie oglądać, jak mąż robi kupę. :P

Gość lefufu
prawdazawszeciezaboli_24 to Ty się cwelu nie szanujesz. świata nie zbawie, ale przynajmniej jeden skurwiel następny raz zastanowi się nim zacznie rżnąć inną laske. WARTO.

Gość basia___34
lefufu - cos mi podpowiadało, że nie zrozumiesz "przypowieści" o pająku. :) Mam nadzieje że inne czytające zrozumiały

Gość lefufu
gabryskaaa kurwa dziecko, idź spać, bo jutro szkoła.

Gość znawczyni007
gdybym miala teraz 16 lat to bym chyba zdecydowala sie byc lesbijką, teraz to juz jestem za stara.

Gość gabryskaaa
:D:D:D dawno nie slyszalam takiego milego komplementu.....dziecko:D:D

Gość lefufu
basia, ale rozumiesz, że Twoje porównanie jest chuja warte? gdybyś wiedziała o tym, że tam jest pająk spowodowałoby to Twoje cierpienie, ból, poczucie straty, zmieniłoby to twoje życie? czy ewentualnie poczułabyś małe obrzydzenie albo strach, bo nie lubisz pająków. gdy wiesz, jesteś w stanie SAMEJ ZADECYDOWAĆ czy wybaczasz skurwielowi czy kopiesz go w dupę i układasz zycie od nowa. sory za zjebaną interpunkcje, ale pisze na szybko.

Gość basia___34
Uważasz że tylko faceci zdradzają? O nie. Kobiety też zdradzają i to z taką samą częstotliwością. Mam naprawdę wiele znajomych par i właściwie w każdym małżeństwie była zdrada. I tak zastanawiając się.... to chyba kobiety częściej zdradzały. Jeśli popracujesz nad tym, by się z tym pogodzić, to będzie Ci się łatwiej z tym żyło :) Ja tylko jako nastolatka podchodziłam do tego z takim oburzeniem, potem poznałam prawdziwy świat. W naturze człowieka nie leży monogamia.

lufufu . Jestem kobieta .i waz slowa kretynie bo nic soba nie reprezentujesz procz tego ze twoj swiat ogranicza sie do stereotypow. kto napisal zeby zyc w niewiedzy !!!!! napisalysmy zeby sie nie wpierdalala, sam wpadnie ... a ja wolalabym nie wiedziec !! woalabym sama przylapac !! a nie czekac az jakas kurwa bedzie miala satysfakcje ze mnie upokorzy!!

Gość basia___34
"gdybyś wiedziała o tym, że tam jest pająk spowodowałoby to Twoje cierpienie, ból, poczucie straty, zmieniłoby to twoje życie? czy ewentualnie poczułabyś małe obrzydzenie albo strach, bo nie lubisz pająków" Jesli się dowiaduję - powoduje to ból i strach (i do tego chce doprowadzić autorka) Ale jeśli się nie dowiaduję - to jest tak samo, jakby go tam nie było.

Gość Madiiii89
W naturze człowieka nie leży monogamia? Co to za teza? czym poparta?

Gość lefufu
Oczywiście, że kobiety też zdradzają. I mam te same zdanie w tej kwestii. Płeć nie ma znaczenia. Każdy ma prawo być z osobą, która jest jej wierna.

Gość gabryskaaa
prawdazawszeciezaboli- ktos tu napisal, mlode i glupie:D niech sie ucza na bledach tylko szkoda ze inni na tym ucierpia.

Gość lefufu
prawdazawszeciezaboli_24 co Ty pierdolisz? JAKĄ SATYSFAKCJE? JAKIE UPOKORZENIE? UPOKORZENIE JEST WTEDY GDY NIE WIESZ, ŻE TWÓJ FACET RUCHA INNĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gdy autorka powie o tym żonie nie zrobi tego po to by JĄ upokorzyć, tylko by miała możliwość zdecydować o swoim życiu, bo będzie wiedzieć jak NAPRAWDĘ ono wygląda. poza tym skąd wiesz, że jestem facetem? nie wiesz i sie nie dowiesz.

Gość basia___34
Czym poparta? Chociażby stwierdzeniami że trzeba walczyć z pokusami, trzeba się opierać, trzeba trwać w przysiędze... Gdyby człowiek z natury był monogamiczny, nie musiałby "walczyć", "opierać się", tylko byłoby to dla niego naturalne. Np. bociany są monogamiczne. Bociany nie muszą walczyć z pokusami. Jejku, obawiam się niestety że znów cześć z was nie zrozumie tej części o bocianach...

Gość Madiiii89
miło się z Wami piszę (nie z wszystkimi..) ale muszę iść spać. to mój ostatni post tej nocy. Odezwę się jutro (w zasadzie to dzisiaj :D) ale popołudniu lub wieczorem..

Gość lefufu
basia___34 jak się dowiadujesz - owszem, boli. dłużej, krócej. ale przejdzie. i jesteś w stanie podjąć własną decyzję. wybaczasz czy nie. jeśli nie wiesz, żyjesz w kłamstwie, budujesz związek na kłamstwie, na najpodlejszej rzeczy jaką partner może zrobić drugiemu partnerowi. jak możesz się tak nie szanować? wytłumacz mi, dlaczego się nie szanujesz?

Gabrysia ... masz ladne imie, tak nazwe coreczke ;) Swiata nie zbawi ... bedzie k.a.r.ma i mam nadzieje straszna karma dla krzywdzicielek ;) ale cuz ... fajnie ze swiat schodzi na psy a klody pod nogi podstawiaja tacy ktorych nie znamy ... masakra;)

Gość znawczyni007
no, ale faktycznie... jak wszyscy wiedza tylko ona nie wie to to już jest troche smutne.