Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madiiii89

Czy powiedzieć jej że on ją zdradza? WAŻNE!

Polecane posty

Gość lefufu
prawdazawszeciezaboli_24 rozumiesz, że ona nie chce jej skrzywdzić tylko dać jej szansę na to, by mogła sama zdecydować o swoim życiu?

Gość basia___34
"jeśli nie wiesz, żyjesz w kłamstwie, budujesz związek na kłamstwie" Ale tego nie wiem. Może Ty żyjesz w krwince jakiegoś gigantycznego organizmu. Czy fakt, że o tym nie wiesz, powoduje u Ciebie cierpienia? Nie chce mi się o tym dyskutować. :) Dla mnie fakt, że nie chcę wiedzieć o zdradzie kompletnie nie równa się temu, że się nie szanuję.

Gość gabryskaaa
a ty Madii nie udawaj, ze tak ci zalezy na szczesciu innych i nie pisz tu o sumieniu:P mam wrazenie, ze kieruje toba zupelnie co innego.. zreszta, szkoda slow🖐️

Gość znawczyni007
Polecam film "Pestka" z Jandą. Bardzo tematyczny.

Gość lefufu
basia___34 wiesz dlaczego? bo się nie szanujesz. wolisz pozwolić na to (tak kurwa, paradoksalnie nawet o tym nie wiedząc) by Twój facet rżnął inną niż mieć możliwość wypierdolenia go na zbity pysk. naprawdę...brzydzę się takimi kobietami jak ty. ta co ma 24 w nicku, to w ogóle jakaś karykatura kobiety.

Gość gabryskaaa
prawdazawsze.......milo mi;)

lufufu Jest obca osoba dla tej kobiety .. .. i niecch se rucha ... mnie nie grzeje i mnie nie ziebi ja mam zasade nie wpierdalac sie w cudze zycie !! zajmuje sie swoim i chcialabym sie dowiedziec sama a nie od jakiejs gowniary ktora nie ma co robic i dla zabawy pierwsza chce zjebac im zycie ... niemal jestem pewna Ze zona mu wybaczy a ta krzywdzicielka bedzie pluc se w twarz i zalowac ze to zrobila , to taka lagodniejsza wersja .. bo ja jakby mi wpadla ta zyczliwa osobka wyrwalabym jej wszstkie wlosy z dupy ... i podziekowala za chamska przysluge;) a goowno mnie obchodzi kim ty jestes ;)

Gość basia___34
Masz ok. 80 % szans, że mąż Cię zdradzi (poczytaj statystyki zdrad i weź poprawkę, że nawet w anonimowych ankietach część ludzi się nie przyznała, więc podwyższ sobie ten procent). Jesteś chyba młoda, idealistyczna, myślisz że zawsze będzie jak na początku. Ale masz te 80-90%, że jak nie teraz to za 30 lat mąż Cię zdradzi. To nieuniknione, chyba że znajdziesz się w 10%-owej grupie szczęściarzy. Tym postem ja niczego w Tobie nie zmienię, życie Cię po prostu tego nauczy że zdradza się większość małżeństw i tylko niewielka część z nich się rozwodzi. życie nauczy się pokory, chociaż teraz będziesz krzyczeć, wstawiać milion wykrzykników, to nic nie zmieni.

Gość znawczyni007
też obstawiam że od niego nie odejdzie. kobiety sie boją samotności a on jest kretaczem i sie wykreci

Gość lefufu
uważasz, że mu wybaczy? koleś zdradzą ją stale z kilkoma już kobietami, a ona mu wybaczy? bo go kurwa może kocha? litości. nie wybaczyłabym/łbym zdrady. nawet wyskokowej. a co dopiero takiej o jakiej opowiedziała autorka. ludzie, szanujcie się!!!!!!!!

Gość we4t23t23t3
Szanuj się sam, śledź partnerów, odchodź od nich gdy Cię zdradzą, to gwarantuję że każdego partnera będziesz zmieniał co max. 10 lat.

Gość gabryskaaa
musze jeszcze cos dodac, bo mnie trafi zaraz:O ta co ma 24 w nicku to jest wlasnie prawdziwa kobieta, dumna i sznujaca sie kobieta...nie bede tlumaczyc dlaczego, bo przeciez lefufu i tak nie zrozumie:P

Gość basia___34
Mężatki - tak, ale głównie te mężatki które mają w tym małżeństwie dzieci. O ile mąż obieca poprawę to jest właściwie pewne, że od niego nie odejdą.

Gość dxhtghdtfghnftcghnj
basiu a skąd wiesz co ja w życiu przeżyłam/łem? może już zdrada wystąpiła? i właśnie dlatego tak gardze tymi ścierwami, którzy to robią? spoko, mam już na tyle lat, by wiedzieć dość na temat, na który się teraz wypowiadam. i to, że 80% facetów zdradza. chuj z tym. tym bardziej trzeba reagować, a nie godzić się na to. myślenie "facet i tak mnie zdradzi, bo to w jego naturze" kurwa! a niech spierdala gdzie pieprz rośnie, wolę w takim razie znaleźć inną osobą albo być samemu! szacunek dla samego siebie jest najważniejszy! a widzę, że wam tego BRAK

Gość basia___34
Ja nie uważam że zdrada leży w naturze mężczyzn :) Uważam że zdrada leży w naturze każdego człowieka :) To że uważasz inaczej, jest wytworem cywilizacji, a nie natury.

Gość dxhtghdtfghnftcghnj
we4t23t23t3 - wolę zmieniać co 10 lat niż być z kimś, kto rżnie inną osobę.

Gość dxhtghdtfghnftcghnj
basia___34 to Ty napisałaś, że 80% zdradza nie ja. skąd takie statystyki? nieważne. jasne, że kobiety też zdradzają.

Gość lefufu
sory za zmieniony nick. chyba poznajecie moje posty :D gabryskaaaaa - uważasz, że 24 się szanuje,bo woli nie wiedzieć i PRZYZWALAĆ TYM SAMYM NA TO, by jej facet ją zdradzał? ok, i dont want to live on this planet anymore. stuknij się w łeb.

Gość basia___34
"to, że 80% facetów zdradza. ch*j z tym. tym bardziej trzeba reagować, a nie godzić się na to. " Ale w ten sposób chcesz zwalczać normę. Norma z definicji to większość. Jest to absolutnie niewykonalne. Ludzie się zawsze zdradzali i będą zdradzać. Zawsze. Bo taka jest natura człowieka.

Gość sedhfrnhtfrgh
basia___34 ok. ciekawe czy gdakałabyś to samo, gdyby TWÓJ mąż cię zdradzał. i niejednokrotnie tylko tak jak ten koleś od autorki. "przecież to w jego naturze" normalka, nie? przecież ma prawo, to silniejsze od niego, wręcz NORMALNE, NATURALNE ZACHOWANIE. ja pierdole, co za kretynki.

Gość gabryskaaa
a nie mowilam, ze nie zrozumie:P 🖐️

Gabrysiu dziekuje i wzajemnie ;) gdzie ja kurwa napisalam ze wole nie wiedziec w ogle??? kurwa napisalam ze wole nie wiedziec w ogle jak dowiedziec sie od takiej zyczliwej osoby , juz raz sie dowiedzialam i kopnelam go w dupe i to jest brak szacunku?????? nawet nie wiesz jak sie szanuje , malo tego gowno o mnie wiesz .

Gość lefufu
j.w ?

Gość lefufu
prawdazawszeciezaboli_24 dziecinko przykro mi. nie szanujesz się. poza tym autorka ma w 100% dobre intencje. nie masz podstaw zarzucać jej złych.

Gość basia___34
Dopóki bym nie wiedziała to nie byłoby problemu. Gdybym wiedziała - nie wiem i nie wie nikt, kto nie przeżył zdrady. Mogę jedynie przypuszczać, że chyba wybaczyłabym skok w bok, ale nie zdrady psychicznej, czyli tego, gdyby zakochał się w innej. Liczę jednak na to, że jeśli zrobi skok w bok to w mądry sposób tak, żebym się o tym nigdy nie dowiedziała. Tak sobie kiedyś uzgodniliśmy. Gdybym ja kiedyś miała zdradzić to tak samo - żeby się nie dowiedział. Twoje poglądy i wykrzykniki naprawdę na mnie nie działają. Jeszcze na końcu dodam cytat, specjalnie dla paru osób na tym topiku: "Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości" Terry Pratchett

Dziecinko to parenascie lat temu bylam . I to nie tobie idzie oceniac tylko memu mezowi!!! uwierz jest najszczesliwszyym czlowiekiem pod sloncemm kocha mnie szanuje i za nic w swiecie by mnie nie oddal i z wzajemnoscia a a twoje zdanie mam w dupie ... gleboko ;)

Gość znudzona kura domowa
no i niestety zgadzam się w większej części z lefufu niż prawda i basia 34. Choc musze przyznac ze kazdy ma trochę racji, w moim odczuciu jednak wiekszosc jest po stronie lefufa