Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

violkis

obawiam się, że narzeczony mnie

Polecane posty

ciężki czas przed nami... mój narzeczony wyjeżdża na 6-cio miesięczną szkółkę policyjną, nie wiadomo jak to będzie z przepustkami, a w tej szkółce to jest tak, tam mieszkają i mężczyźni i kobiety, w jednym budynku, może i nawet drzwi w drzwi, mój ukochany zawsze był mi wierny bo raczej nigdy nie miał okazji do grzechu, jestem jego pierwszą dziewczyną, jesteśmy razem 5 lat, on mówi że robi to dla nas, bo niby w policji to stała praca, więc i kredyt lepszy oraz inne przywileje, ale na co mi to skoro mogę go stracić, przez to, że on może się tam zabawić z jakąś inna, w dzień mają zajęcia a wieczory raczej wolne, więc wiadomo co będą robić... może to chore, bo mu ufam, ale boję się, niektóre dziewczyny potrafią być namolne... jak to przetrwać, a na dodatek ja studiuję zaocznie od pt. do nd. i to co tydzień więc jak on czasem dostanie przepustkę to ja i tak mam zajęcia-mieszkamy razem, trudny to będzie czas, nie wiem czy przetrwamy... pocieszcie mnie...

aha.... każdy jest inny jak widać, mój facet też nie jest raczej jakimś napaleńcem...

ok koniec tematu.............................................................. zamknięty!!!!!!!!!

Gość zalatw sobie czapke
niewidke i jedz za nim:D:D:D

Gość kurnik gry
życze twojemu facecikowi zeby sobie znalazl druga dziewczyne:classic_cool:

Gość wojcio dobra radaa
przyspawaj go sobie do nogi:p:p

nie rozumiecie tłumoki że koniec tematu na ch... mi wasze rady tyłek sobie nimi wycieram nic więcej złośliwi ludzie!!!

Gość wojcio dobra radaa
jednak nie,przyspawaj do raczej do kaloryfera dobrym lancuchem z zelaza:classic_cool:

Gość Hajzer
jesteś chora i się lecz

Gość waldziu
nie śmiejcie się dziewczyna ma rację jestem byłym policjantem i wiem co się działo na takich szkółkach ohohohoho i jeszcze więcej

Gość nie pisz jej tego waldziu
bo wykituje przed kompem ta psychica:D:D:D:D

Gość waldziu
powiem Ci tak dziewczynko, w dzień to wszyscy jak aniołki dopiero po 22 zaczyna się świetne piekiełko, dziewczyny-policjantki to takie małe perwery, przeważnie są samotne nie wszyscy faceci ale większość zdradzało swoje panienki ja byłem w szkółce w poznaniu

Gość RUCHA SIE NA TAKICH SZKOLKACH
TYLKO WIORY LECA

Gość waldziu
czytam te wasze komentarze z narzeczonym to Wy chyba macie nie pokolei

Gość zapomnialas sie zalogowac?
:classic_cool:

Gość lllllllllllllllllkoio
hehe proszę jak chce tajemnice wyciagnac, oczywiscie nie mów jej bo potem bedzie gnebiła chłopaka. Tu masz racje, zdradzi cie na pewno o ile jest zdrowy i zdrowo sie podobaja mu kobiety. Siła wyzsza. i 6 mies nie jest w stanie wytrzymać, po alkocholu wsród kobieta napoalonych które sie nie licza sie z tym czy ma dziewczyne, zone bo najczesciej tez sa zajete. stracic go raczejj nie stracisz, bo co innego jest miłośc a co innego sex dla zabawy, pod czas imprezy itg. Na twoim miejscu bardziej bym sie bała zeby urzywał przezerwatyw, bo jeszcze tata zostanie przez przepadek.

Gość oipqwjwerowiehj
jestes nienormalna :o cale zycie chcesz go na smyczy prowadzać czy jak? :o albo jestescie razem i sobie ufacie, albo jesteś niedojrzała do związku i daj sobie spokój :o jakby chciał cie zdradzić to nie musiałby wyjeżdżać nigdzie :o

Gość LLLKOLIO
ty wez sie za slownik pacanie a nie o seksie tu piszesz!!!! matoły do szkoły!!!!

Gość 4M
Ale Wy wszyscy jesteście prości i zajadli... dziewczyna pisze grzecznie kulturalnie o swoich OBAWACH a Wy jedyne co potraficie to mądrzyć się bez sensu i ubliżać innym... na prawdę żal....

trudno, chciałam po prostu przeczytać coś miłego, nic nikomu nie zrobiłam, żebym musiała zostać tak potraktowana...

coś mi się wydaję, że to forum jest stworzone po to by móc oczerniać innych tak jak Wy robicie to mnie.... nie znacie mojej osoby, nic o mnie nie wiecie ani o moim związku, nikt się o nic nie zapytał, o żadne moje relacje z narzeczonym, tylko od razu wysunął wnioski, że jaka to ja niby głupia jestem.... napisze Wam szczerze nie życzę nikomu takich "przyjaciół" jak Wy jesteście, gdy by któraś z Was była moją przyjaciółką od serca to też byście mnie tak potraktowały? co z Was za ludzie, zastanówcie się po co ludzie tutaj piszą? żeby wyczytywać takie rzeczy o sobie? no raczej nie, piszcie co chcecie ale bądzcie trochę delikatniejsi, dzięki za rady pa.

Gość małolepsza
Kurs -to normalka musi mieć lużny kregosłup i być sprawny,ale gdy zacznie pracować,to zamiast mandatów kartkowych bedzie miał wszystkie biedne dziewczyny,ja tam płace swoją myszką.

Gość 4M POCZYTAJ JAKA MILA
07:17 [zgłoś do usunięcia] viola555205 viola555205@tlen.pl'; nie rozumiecie tłumoki że koniec tematu na ch... mi wasze rady tyłek sobie nimi wycieram nic więcej złośliwi ludzie!!!

Gość 4M POCZYTAJ JAKA MILA
TO JEST KULTURA???:D

Gość niech cie rzuci w pidu
nie musi wyjezdzac zeby inna wyruchac🖐️

Gość Zibi 063
To czemu przez 5 lat nie zalegalizowałaś związku a sexujesz sie wbrew kościołowi-ksieża też świete Byki,a parafianki wszystkie ich.

Gość 4M ty masz z czytaniem
problem? to jest kultura? viola555205 viola555205@tlen.pl'; nie rozumiecie tłumoki że koniec tematu na ch... mi wasze rady tyłek sobie nimi wycieram nic więcej złośliwi ludzie!!!