Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juditth

Nie chciał koło mnie usiąść w autobusie

Polecane posty

Gość Juditth

Całą drogę stał bokiem i wyglądał jakby się bał... Rozumiecie coś z tego?

Gość piczkaxxxxxxx
znasz go ?:D

Gość Aneokamf
Wstydził się może. Trudno cośpowiedziećbezznajomości Waszej hitorii jakiśfaktów.

Gość jaaaaaaaaaaaaasne
Widocznie inni się Ciebie boją i już :D

Gość Juditth
Taki znajomy. Znamy się słabo, jakiejś wielkiej zażyłości nie ma, ale na ogół lubię go i przykro mi, że nie usiadł koło mnie jak należy. Chciałam pogadać :)

Gość Juditth
Mnie? No co Ty! Jestem normalną dziewczyną, może ciut nieśmiałą, ale czy to powód, żeby mnie tak traktować?

Gość zgadzam sie.....
"Całą drogę stał bokiem i wyglądał jakby się bał... Rozumiecie coś z tego?" to sobie nie pogadaliscie pewnie

Gość Juditth
Kiedy już wyszliśmy, to gadaliśmy normalnie, ale sami przyznacie, że to dziwne, że nie usiadł koło mnie jak człowiek. Zamiast tego stał bokiem i pogrążył się w myślach. Poczulam się strasznie niezręcznie.

Gość jaaaaaaaaaaaaasne
Może akurat maiłaś nóż w ręku albo spluwę :D

Gość Juditth
Niestety nie. Pierwszy raz się spotykam z takim zachowaniem i zastanawiam się jak je odbierać? Chamstwo? Ignorancja? Nieśmialość?

Gość Juditth
Mógł chociaż ten ciężki plecak położyć :D

Gość baby som gupie
po prostu nie lubi siedziec w autobusach na obpierdzianych fotelach

Gość Juditth
Najlepsze jest to, że jak już wracaliśmy z powrotem (tym razem osobno, ja byłam z bratem), to on siedział jak gdyby nigdy nic na tych opierdzianych siedzeniach:D

Gość zgadzam sie.....
"Niestety nie. Pierwszy raz się spotykam z takim zachowaniem i zastanawiam się jak je odbierać? Chamstwo? Ignorancja? Nieśmialość?" raczej bunt dwulatka

Gość Juditth
Nie kumam gościa... Zauważyłam co prawda, że jest dość nieśmiały, ale żeby aż tak?

Gość Juditth
Gość ma 22 lata...

Gość zgadzam sie.....
to ja tak miałam z moim byłym...wierw dosiadł sie do mnie bez zaproszenia a pozniej jak stał nade mna jak kat nad dobrą dusza (nie wiem moze liczyl ze mu laske zrobie) ....i tak stał i jak go poprosiłam aby usiadł koło mnie to sie normalnie prawie ze wydarł "NIE!!!" (stanowczo ale ok) dziwne to było...czy sie mnie bał...nie ...ale ja jego zaczełam...niezrównowazony koles jakis chyba :o

Gość zgadzam sie.....
słuchaj...najprosciej by bylo (poki sie nie wydarł jeszcze na ciebie) zapytac go nastepnym razem wybierz pojedyncze miejsce bo i tak nie usiadzie kolo ciebie ;)

Gość Juditth
Wiesz... po tym wszystkim staralam się faceta unikać i nie podchodziłam, kiedy stał na przystanku, ale zauważyłam, że często mi się przypatruje.

Gość Juditth
Lucy... to nie byl żaden obcy facet tylko gość którego znam już ponad rok. Do tej pory nie było jednak okazji się bliżej poznać i dlatego też zagadałam do niego na przystanku.

Gość zgadzam sie.....
"Wiesz... po tym wszystkim staralam się faceta unikać i nie podchodziłam, kiedy stał na przystanku, ale zauważyłam, że często mi się przypatruje." boi sie ze podejdziesz do niego

Może mu się podobasz i się po prostu wstydził koło Ciebie usiąść. Niektórzy tak mają

Gość zgadzam sie.....
"Może mu się podobasz i się po prostu wstydził koło Ciebie usiąść. Niektórzy tak mają" zartujesz chyba oO

Gość Juditth
Chyba tak. Jest mi głupio, nie wiem, czy powinnam była wtedy zagadywać, ale co w tym złego, że podeszłam i zapytałam co tam słychać? Teraz już nie podchodzę, czekam na jakiś jego ruch, ale mija dzien po dniu i nic z tego nie wynika...

Gość zgadzam sie.....
"to nie byl żaden obcy facet tylko gość którego znam już ponad rok. Do tej pory nie było jednak okazji się bliżej poznać i dlatego też zagadałam do niego na przystanku." "Może mu się podobasz i się po prostu wstydził koło Ciebie usiąść. Niektórzy tak mają" z pewnoscia...w zwiazku z tym rok czasu z nia nie gada i nie chce z nia siadac w autobusie a na przystanku luka na nia "boze ona tam jest aby tylko nie podeszła :/ ' z pewnoscia ja lubi :/ ... olej kolesia i siadaj sama bo chłopak raczej nie przepada za toba :o

Gość zgadzam sie.....
"Chyba tak. Jest mi głupio, nie wiem, czy powinnam była wtedy zagadywać, ale co w tym złego, że podeszłam i zapytałam co tam słychać? Teraz już nie podchodzę, czekam na jakiś jego ruch, ale mija dzien po dniu i nic z tego nie wynika..." pomyśl czy ma powód aby cie nie lubic np?

Gość Juditth
Czy mu się podobam? Sama nie wiem. Wcześniej, jeszcze przed tą sytuacją, zdarzało nam się czasami gadać, raz nawet siedzieliśmy razem na schodach i było miło, więc nie spodziewałam się, że moje towarzystwo jakoś go wystraszy.

Gość zgadzam sie.....
a jednak