Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grysikowapanienka

czy warto kupować NIANIĘ?

Polecane posty

Gość grysikowapanienka

jakie firmy polecacie

Gość kooooooo
nie warto, nawet jej nie uruchomiłam, do dziecka zaglądam często, niana mnie nie zastąpi, nie poprawi pieluszki czy nie przykryje dziecka...

Gość wolę się nie określać...bo tyl
warto warto. Ja mam duży dom i bardzo mi się przydała. Mam z FisherPrice - nie kosztuje wiele a jest naprawdę fajna i dla mnie super przydatna. Ale jak masz małe mieszkanko to niania Ci w zasadzie nie potrzebna, bo będziesz słyszała maleństwo zewsząd...

Gość wredna małpa27
jak masz dom to tak.bo może dziecko spać w domu a ty możesz być na dworze lub odwrotnie .ja miałam zwykłą babyono chyba za 100zł i była ok.

Gość mleczko mamuni
pewnie ze warto jesli nie jestes w tym samym pomieszczeniu co maluch.ja uzywam jej codziennie odkad synus sie urodzil.wieczorkiem nie musze latac po schodach ,zeby sprawdzac ,czy maluch spi.

uważam że warto jeśli dziecko jest w innym pokoju niż rodzice ,mojego syna przeniosłam do pokoju jak miał 5 mies i niania mi się przydaje.Też mam fisher price

Gość gość
Jeśli masz duży dom to się przyda a jeśli nie to moim zdaniem nie ma sensu bo która matka nie usłyszy własnego dziecka zwłaszcza w małym mieszkaniu ? No chyba że planujesz zostawiać dziecko samo w domu ale do tego chyba żadna normalna matka się nie posunie bo wiadomo różnie bywa :)

Gość cure
Ja osobiście żałuję, że nie kupiłam. Mamy duży dom, piętrowy i wolałabym ją czasami podsłuchać, zwłaszcza, że w pokoju mamy okropnie hałasujące drzwi i jak tylko się je otwiera, Mała się budzi. Jestem właśnie w trakcie poszukiwań jakiegoś niedrogiego sprzętu :)