Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość romansik80

Poznam znudzone i zaniedbywane mężatki

Polecane posty

Gość romansik80

Witam.Poznam znudzone i zaniedbywane mężatki.Jeśli czujesz że tak masz to zapraszam na forum.Pozdrawiam

Gość romansik8O
Dodam, że jestem akwizytorem i zamierzam zademonstrować im najnowsze modele czerwonych mopów, które nie rozmazują a rzeczywiście wycierają bród :classic_cool:

Gość aniakocham15
Zaniedbywana to nie wiem, ale wiem ze ja jestem osobą z temperamentem a mój mąż nie w związku z czym musze sobie jakoś radzić ...

To wstrzelił się w rynek. Zaniedbywane mężatki wręcz marzą o zadbanym domu. Taki mop może zrewolucjonizować ich podejście do życia. Szkoda tylko, że są w jednym kolorze. Znając kobiece fanaberie każda chciała by mieć w swoim ulubionym. :P

Czyli - krótko mówiąc - masz kurewską naturę, swędzi cię szpara i szukasz wielkiego kutasa, który cię przepchnie i zaleje potokami słonej, glutowatej spermy 🖐️

Mogę ci dać do wylizania mojego zaganiacza, ale tylko pod warunkiem, że kupisz przynajmniej dwa mopy i komplet ściereczek z mikrofibry. Dodam, że w bardzo atrakcyjnych kolorach :classic_cool:

To co wypisują nie które osoby to żenada. Pozdrawiam normalnych.

SexPH oni są normalni, wręcz to wzory normalności na co dzień. To, że niektórych ponosi wyobraźnia w tych pięknych okolicznościach jakim jest erotyczny, Twoja ocena jest bardzo niesprawiedliwa. ;) I bardzo Ci współczuję, bo masz klapki na oczach jak koń i podążasz tylko wydeptanymi ścieżkami, w których nie ma już miejsca na improwizacje. :P

Gość wwAnaka
Witam mam właśnie problem mój mąż często woli wypady do baru z kumplami a mnie zostawia samą z dzieckiem w domu. Nie interesuje go to że chcę z nim się kochać mówi nie dzisiaj bo mi się nie chce. Gnębi mnie to. Macie coś podobnego ze swoimi facetami. Pozdrawiam.

Gość ElaZet
wwAnaka Hej Koleżanko mam ten sam problem ze swoim menem. Próbowałam z nim rozmawiać na ten temat ale on swoje i dalej ma to w dupie. Liczy się tylko dla niego to kiedy on chce i jak chce, moje przyjemnośći jego nie obchodzą. Poważnie zastanawiam się nad romansem.

I romans myślisz, że rozwiąże Twój problem. Dalej będziesz posuwana, tylko z odrobiną pikanterii. Dobrze byś swoje potrzeby nazywała po imieniu. Inaczej zawsze będziesz tylko rozkładać nogi, licząc że trafi się jakiś kozaczek, który w końcu solidnie Cię zapnie. :P

Gość w temacie
Nowy, to co ma taka kobitka robić? Jestem facetem, ale jak slysze te kobiety ktore prosza sie o seks to az mnie zatyka ze zdziwienia. Skad one wszystkie maja tych swoich mezow? Przeciez to raczej odwrotnie jest. To facet ma czesto ochote, a zone boli glowa. Moja ma rzadko ochote i ja jestem w takiej sytuacji jak te sympatyczne panie. Co robic? Moze rzeczywiscie kogos sobie znalezc?

A zjebać i wypierrdolić za drzwi jak nie potrafi zaspokoić swojej żony. Sęk w tym że tylko na forach są takie wyszczekane. Jak przyjdzie co do czego to grzecznie nadstawiają dupę i jak mężulek się raczy spuścić grzecznie podziękują i jeszcze przyniosą pantofle, by mężowi w stopy nie było zimno. Tak się dzieje z papierowymi małżeństwami, gdzie jedno drugiego po jakimś czasie ma w duupie.

Gość iwiemCoMowie
Jak zona tylko w jednej pozycji I tylko po cichu to bierz ja sobie .... ja tam mam kilka ciekawszych do ogarniecia:-D. Dupa ma Ci urodzic dziecko, ktore nie wyjdIe przez kanal zaspermiony (wstyd I obciach) a reszta to gowno. Bzykaj d***** z rozsadkiem I niech mysla o slubie - zycie moje drogie Panie.

Gość gość
romansik8O 2011.09.11 hehehehehehehe

Gość gość
Rafalala się nudzi :)

Witam! Widze, ze nie tylko ja wole dojrzale kobitki :) Uwazam ze sa 100% bardziej atrakcyjne, pociagajace i to ONE, a nie jakies mlode i puste gowniary powinny byc zaspakajane w 1 kolejnosci. Wogole nie rozumiem czemu, niektóre osoby pisza w tym watku, choc do podzielenia sie z innymi nic ciekawego nie maja, tylko obrazaja innych uzytkownikow. Pozdrawiam wszystkie dojrzale Kobiety!

Gość gość
krzychu za kilkanaście lat będzie ci się rzygać chciało na widok staruchy po czterdziestce i będziesz chciał zapinać siedemnastki - świeżutkie pachnące milutkie i gładkie a te stare jak dymasz to są tak suche że jak posuwasz je na stojąco to z pzzddy sypią sie trociny. jack nickolson powiedział że wszystkie kobiety po czterdziestce należałoby zastrzelic :D

Gość gość
nowy też zaniedbywany sieroto!!!!!!

Gość gość
rozwodka moze byc?

Gość gość
52 znudzona chce romansu

Gość gość
Też mi ekspert! :-D Sam stoi nad grobem

Gość gość
52 znudzona :) No już wiesz co i jak więc można by było z Tobą poszaleć.