Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 321 start

Skazując siebie na samotność skazujesz też jedną kobietę

Polecane posty

Gość 321 start

Czy spotkaliście się z takim stwierdzeniem, że wybierając samotność, niejako skazując się na samotność, skazujesz też jedną kobietę na samotność. Będzie ona nieszczęśliwa, bo będzie musiała żyć sama, gdyż potencjalny facet wybrał samotność. Ktoś ostatnio powiedział mi właśnie coś takiego. Ja nie zgadzam się z tym ani trochę. Po pierwsze to moja sprawa czy chce z kimś być czy nie. Po drugie jest więcej facetów, więc jeśli kobieta chce to zawsze znajdzie sobie faceta. Ja wybierając życie w pojedynkę nikomu nie robię krzywdy, więc nie wiem o co chodzi ludziom. Nikogo nie skazuję na samotność itd.

Gość fgdfgdfg
Bzdura. Są faceci, co obskakują po kilka kobiet i nadrabiają za tych co wybieraja samotność.

poza tym ci co to niby "wybierają" samotność to frajerzy na których żadna laska spojrzeć nie chce.

Gość dasadad
Konsekwencją twego wyboru jest jakaś samotna kobieta, ale masz prawo żyć jak chcesz, nie jesteś na tym świecie po to, aby zaspokajać potrzeby innych.

Gość Asia12459
Pfff, jakaś totalna głupota! Złote myśli nie mające odzwierciedlenia w rzeczywistości. Jeśli decyduje się na życie w pojedynke to tylko moja sprawa i jak autorka stwierdziła, nikomu tym krzywdy nie robie!

Gość IMO13855
Przylazła deska, o lewackich poglądach na całej swojej (jakże długachnej) rozciągłości. :classic_cool:

BSA "Chyba w łodzi, bo u mnie to większość Polek ma niebieskie oczy." A co? Podliczałeś wszystkie Aryjki w swojej mieścinie? Skąd masz te dane?

" i nam je biorą," skoro kobieta woli murzyna czy araba to woli i sama decyduje kogo chce a nie on "nam" ją "bierze". jeszcze można by tak ewentualnie powiedzieć jakby cię rzuciła dla murzyna ale skoro nigdy cię nie chciała to jak niby murzyn "wziął" ją "tobie"?

Też to widziałem na TVN. One tam wszystkie jakies stukniete, zachowuja sie jakby 2 tysiace to dla nich bylo ustawienei do konca życia. Duzo kobiet jest kretynkami.

Gość IMO13855
Drabina by pasowała do BSA (może stąd jej wściek macicy, gdy ten się wypowiada). On jest wysoki, zdecydowany i PRAWY. Ona zgniła Lewaczka, której trzeba uświadomić błędne przekonania w jakie wierzy - jeśli trzeba, nawet pałką (co by nie było już takie 'PRAWE'). :classic_cool:

"nam je biorą" taki jest właśnie problem z socjalistami że oni ludzi traktują jak swoich niewolników którzy mają robić to co socjalista każe bo "on wie lepiej" co dla człowieka dobre.

IMO13855 "Przylazła deska, o lewackich poglądach na całej swojej (jakże długachnej) rozciągłości." "Drabina by pasowała do BSA (może stąd jej wściek macicy, gdy ten się wypowiada). On jest wysoki, zdecydowany i PRAWY." Krasnal, pogódź się z tym, że jesteś NISKI, a nie plujesz jadem na wysokich. Nie moja wina, że Matka Natura zrobiła sobie jaja, tworząc takie coś jak Ty. :) Weź lepiej zapuść brodę i szoruj do ogrodu. Tylko tam się nadajesz. W sumie będziesz wątpliwą ozdobą, ale zawsze coś. :)

"!offerma- Ty byś chciał zielone światło do tego żebyś zgodnie z prawem mógł oszukiwać innych i innymi manipulować, tak jak teraz to kapitaliści robią." ty, pieprzona kanalio, chcialbyś po prostu władzy nad ludźmi. mają żyć tak jak ty im każesz a ich własne zdanie się nie liczy dla ciebie w ogóle. marzy ci się posłuszny naród niewolników.

i jeszcze każdy kto nie chce być twoim niewolnikiem to dla ciebie "kapitalista czyli złodziej" i możesz go zamordować bez wyrzutów swojego zbrodniczego sumienia.

Gość IMO13855
Aneta90-210 "Nie moja wina, że Matka Natura zrobiła sobie jaja, tworząc takie coś jak Ty." Drabino! Ty jako jedyna z wszystkich tutaj zebranych powinnaś mnie zrozumieć. :P "Weź lepiej zapuść brodę i szoruj do ogrodu. Tylko tam się nadajesz. W sumie będziesz wątpliwą ozdobą, ale zawsze coś." Wątpliwą?! Niemcy wręcz rozchwytują Krasnale! Krasnal JEST do ozdoby, natomiast Drabin się UŻYWA (a i to nie wszystkich:P ). :classic_cool:

Gość IMO13855
Dlatego poważnie rozważam myśl wyjazdu do Deutschlandu. Ojro za godzinę podziwiania Mojej Skromnej Osoby.

Wytłumaczcie mi, bo nie wiem.. Kapitalizm nie jest czasem częścią prawicy?

z łodzi czy nie to nie jestem bandytą i skurwielem w odróżnieniu od ciebie. w odróżnieniu od ciebie nie mam zamiaru pałą i batem zmuszać ludzi do postępowania wbrew ich woli a zgodnie z jakąś absurdalną ideologią. tobie niezbędny jest "wróg" żebyś mógł pokazywać na niego palcem i w ten sposób usprawiedliwiać swój bandytyzm.

IMO13855 "Drabino! Ty jako jedyna z wszystkich tutaj zebranych powinnaś mnie zrozumieć." Oczywiście, że Cię rozumiem, wszak jestem lewaczką, wiem co to empatia, umiem współczuć innym, takim MNIEJSZOŚCIĄ kulturowym jak Ty trzeba pomagać. :) "Wątpliwą?! Niemcy wręcz rozchwytują Krasnale! Krasnal JEST do ozdoby, natomiast Drabin się UŻYWA (a i to nie wszystkich )." Widzę, że wkupujesz się w łaski BSA, ale co się dziwić Niemcy to potęga!

Gość IMO13855
Aneta90-210 "Oczywiście, że Cię rozumiem..." Wreszcie! Podejrzewałem, że będę musiał pisać w bardzo prosty sposób, aby osiągnąć ten efekt. :classic_cool: "Widzę, że wkupujesz się w łaski BSA, ale co się dziwić Niemcy to potęga!" Czyżbyś była zazdrosna, że jak "ukradnę" BSA, to z misiów-pysiów powyżej 190cm wzrostu, zostanie Ci tylko Krem (bo nawet Tomek nie lubi Drabin)? :P

"Oczywiście, że Cię rozumiem, wszak jestem lewaczką, wiem co to empatia" no przecież "wszyscy wiedzą" że socjalistyczne złodziejstwo, wpędzanie całych narodów w biedę to dowód "empatii" :D

Gość a aneta znow przegrywa
smiechu warte jednak sa tez laski luzery ciekawe jak musza wygladac :classic_cool:

IMO13855 "Wreszcie! Podejrzewałem, że będę musiał pisać w bardzo prosty sposób, aby osiągnąć ten efekt." Co? Że niby Ty to specjalnie zrobiłeś? A myślałam, że piszesz prostacko, bo inaczej nie potrafisz. :) "Czyżbyś była zazdrosna, że jak "ukradnę" BSA, to z misiów-pysiów powyżej 190cm wzrostu, zostanie Ci tylko Krem (bo nawet Tomek nie lubi Drabin)?" No, ale jednak! Może panowie delikatnie powiedziawszy nie są prima sort (:D), ale jakiś tam wybór posiadam. A Ty lepiej sobie przypomnij jak się żaliłeś, że na Sympatii nie ma ani jednej dziewczyny niższej od Ciebie. Jeszcze szukałeś w całej Polsce. Hahahaha! :)

Gość Ramderuji
IMO, ty biedny człowieczku. Jedyna nadzieja dla ciebie to poderwanie Pigmejki.

Gość IMO13855
Aneta90-210 "Co? Że niby Ty to specjalnie zrobiłeś? A myślałam, że piszesz prostacko, bo inaczej nie potrafisz." Po prostu dbam, abyś nie musiała wysilać szarych komórek, bo a nóż zaczniesz zbyt dużo myśleć i staniesz się brunetką (przez co nawet BSA Cię nie zechce). :classic_cool: "No, ale jednak! Może panowie delikatnie powiedziawszy nie są prima sort..." No cóż, mogę tylko rzec, że byście do siebie pasowali. :P Z niecierpliwością czekam kolejne 10-15 minut zanim Drabina odpisze...

Gość IMO13855
Beliar "IMO a ile masz wzrostu?" Zapytaj się Drabiny - ona zna wszystkie wymiary, każdego Forumowicza, a to co powie jest FAKTEM. :classic_cool: