Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 321 start

Skazując siebie na samotność skazujesz też jedną kobietę

Polecane posty

Gość IMO13855
Jestem zyebem. :O Zostały mi tylko emotikonki jakprzedszkolak i gimnazjalista ( :classic_cool: :P - to moja cała 'siła'. :(

Gość IMO13855 ma 162
IMO ma 162 cm - to żart natury buahhahaa

Gość imo to jakis
znudzony studenciak dziwie mu sie ze jeszcze ciagnie to farse :O🖐️

Gość IMO13855
Pink_Panther "IMO VS Aneta und BSA VS Beliar. Robimy podwójne naparzanie w kisielu?" Kocico - ja tam nie mam nic przeciwko temu (chociaż Drabina ma fizyczną przewagę), co do drugiego starcia, to raczej byłoby bardziej przyjemnością dla oka Kafeterianek , niż "zawodników". :P

"Nie, gdybyś znał ideologię Volkizmu to byś wiedział że volkiści nie znają pojęcia zysku. " pewnie że nie znają bo są na to za głupi. jedyne co potrafią to obrabować ludzi z owoców ich pracy. "życie za cudze" to ich cała ideologia a zysk i przedsiębiorczość są im kompletnie obce. banda socjalistycznych złodziei. a pieniądze istniały od zawsze. nawet jak cejrowski jeździ do "dzikich plemion" to zabiera ze sobą ostrza do toporków i inne dobra które są u nich pieniędzmi i można nimi płacić.

Gość IMO13855 ma 162
koles jest poprostu tak zalosny ze szkoda slow :O

Gość imo to cwelicho które nawet
normalnej dyskusji nie potrafi prowadzić, zasłania się swoimi zjebanymi sarkazmami jak zs , do niego powinien dołączyć

"A więc narodowy socjalizm jest tym, co solidaryzuje naród i go jednoczy," a jak ktoś się nie chce "jednoczyć" i żyć tak jak mu każesz, skurwielu, to pod mur, prawda? taka jest twoja bandycka wizja "zjednoczenia narodu".

IMO, Aneta ma co prawda fizyczną przewagę, ale Ty jesteś taki mały, sprytny skrzacik, że nawet by nie zauważyła, jak się jej chowasz pod kiecką. :classic_cool: No popatrz, czy z takiej pozycji jest ona w stanie Cię w ogóle dojrzeć (przyjmijmy, że właścicielką obcasów jest Mrs Drabina): http://zapodaj.net/b86da64e004e.png.html :D?

Gość izyeby od prawiczkow rozjebaly
caly topik

Fajnie by było gdyby każdy pracował, żeby nie było podziałów z powodów majątkowych, żeby wszyscy byli równi i mieli tyle samo. Chooj, w praktyce tak się do końca nie da, ale jak by to reformować i bardziej dostosować do współczesności..

IMO13855 "Po prostu dbam, abyś nie musiała wysilać szarych komórek, bo a nóż zaczniesz zbyt dużo myśleć i staniesz się brunetką (przez co nawet BSA Cię nie zechce)." 'a nóż'? Na pewno o to Ci chodziło? Wiesz co? Mam pomysł, Ty się o mnie nie martw, lepiej zadbaj o swoje szare komórki i sio do słownika. "Z niecierpliwością czekam kolejne 10-15 minut zanim Drabina odpisze..." W międzyczasie możesz się zabawić z Renią...

Gość a co to za topik byl
jakiegos pasztetea ktorego nikt nie chcial to zalozyla wzniosly temat ktory nijak sie ma do rzeczywistosci :classic_cool: trza bylo rozjebac

Gość IMO13855
imo to cwelicho które nawet "normalnej dyskusji nie potrafi prowadzić, zasłania się swoimi zj**anymi sarkazmami jak zs , do niego powinien dołączyć" I pewnie "normalną" dyskusję miałbym prowadzić z Tobą, Bezimienna Pomarańczo? Hahahahahaha! Pink_Panther "IMO, Aneta ma co prawda fizyczną przewagę, ale Ty jesteś taki mały, sprytny skrzacik, że nawet by nie zauważyła, jak się jej chowasz pod kiecką." To mnie miało pocieszyć? ;) "No popatrz, czy z takiej pozycji jest ona w stanie Cię w ogóle dojrzeć (przyjmijmy, że właścicielką obcasów jest Mrs Drabina):" Kocico - ja widzę, że Ty sobie mnie wyobrażasz w sposób 'pozakafeteryjny'. :classic_cool:

"Fajnie by było gdyby każdy pracował, żeby nie było podziałów z powodów majątkowych, żeby wszyscy byli równi i mieli tyle samo." jak w tym kraju ma być dobrze skoro komuch na komuchu i komuchem pogania. i każdy by chciał "żeby wszyscy mieli tyle samo". zysk jest najważniejszym czynnikiem postępu, motorem rozwoju. gdyby nie chęć poprawienia swojego życia, swojego statusu wobec innych to do tej pory byśmy w jaskiniach siedzieli bo nikt nie miałby motywacji do innowacyjności i pracy. nie wystarczy wam tłumoki doświadczenie PRLu które dowiodło że gospodarka oparta na "czy się stoi czy się leży..." się nie sprawdza? znowu chcecie przerabiać tę samą utopię?

Gość IMO13855
Żyję z renty, dajcie mi spokój.

Gość z cwelem imo tylko aneta gada
i babochlop boratka , czyli takie zyeby jakon , zjebo do zjeba pasuje :D:D

Szczerze mówiąc aspektem dzisiejszych czasów, który mnie lekko przeraża jest fakt że muszę gonić, gonić i jeszcze raz gonić, żeby konkurencję wyprzedzić. Co mnie obchodzi postęp? Przecież i tak owoców postępu, na którym teraz zjadam zęby nie ujrzę za życia. Chciałbym tylko godnie żyć, nie czuć się gorszym od nikogo tylko przez to że nie mam tytułu inżyniera.

Imadło, no ba. Przecież ja tylko wsparcie i pocieszenie mam w zamyśle.* *Prócz możliwości obejrzenia niesamowitej bitwy okraszonej strumieniami kisielu. :classic_cool: A tak nawiasem- pozakafeteryjny, oczywiście pewnie rozumiany przez Ciebie jednako sposób, nie jest taki, jaki Ci się jawi. :D:P

Gość IMO13855
Kamecha zapina mnie analnie co noc. :classic_cool:

Gość IMO13855
Aneta90-210 "W międzyczasie możesz się zabawić z Renią..." Lepsza Renia mała, zwinna i figlarna, Niż Drabina wielka, luźna oraz bardzo ordynarna. ;)

Gość mental cut
inni wam kradną polskie kobiety? a cóż to za wielką wartość mają te kobiety, przecież zazwyczaj to tak naiwne idiotki albo puszczalskie idiotki, że właśnie bardzo dobrze, że pozbywamy się takich ludzi :D niech Polacy biorą sobie słowianki innej narodowości niż polskiej, o urodzie słowiańskiej i sprowadzają je do Polski, wiadomo że dzieci będą tym kim jest ojciec czyli już Polakami i ew. katolikami a nie jakimiś prawosławnymi/protestantami. i git.

Gość IMO13855
Pink_Panther "A tak nawiasem- pozakafeteryjny, oczywiście pewnie rozumiany przez Ciebie jednako sposób, nie jest taki, jaki Ci się jawi." Teraz z kolei próbujesz odgadnąć co mam na myśli. :P

A Ty próbujesz odwrócić i tak już prawie zielonego na twarzy, od ciągłego obracania w te i we w te, kota ogonem, Imołszyn. :classic_cool:

"banda socjalistycznych złodziei." A propos złodziejstwa, to Jarosław jest świetnym przykładem. Doskonale potrafi kraść cudze pomysły. Ostatnio stwierdził, że 'Orliki' były tak naprawdę pomysłem PiSu, no bo kiedyś tam klepali PUSTE hasła 'bliżej boiska'. Oczywiście od lewaków też kradnie. SLD już dawno zapowiedziało wprowadzenie do szkół lekarzy i pielęgniarek, a teraz Jarek mówi jak to trzeba dbać o dzieci i co należy zrobić? Wprowadzić lekarzy do szkół. :) Jego kreatywność jest wręcz powalająca.

"Szczerze mówiąc aspektem dzisiejszych czasów, który mnie lekko przeraża jest fakt że muszę gonić, gonić i jeszcze raz gonić, żeby konkurencję wyprzedzić." a co, chciałbyś ją wyprzedzić siedząc na tyłku i nic nie robiąc? problemem dzisiejszych czasów nie jest to że 'musisz gonić" żeby "wyprzedzieć konkurencję" tylko to że mimo twojej gonitwy jej nie wyprzedzisz bo "konkurencja" jest ustawiona przez znajomości i układy. jak ich nie masz to możesz się na śmierć "zagonić" a i tak wyprzedzi cię synalek pana wałęsy choćby był największym tumanem na świecie. no ale tego chcemy. zgadzamy się na dyktaturę biurokratów, na to żeby oni "robili nam dobrze" i choć widzimy że od lat "robią dobrze" tylko sobie to i tak przerażeniem nas napawa świadomość że mielibyśmy sami decydować o własnym życiu. mamy jakąś taką mentalność stada baranów które nie chce wolności i się jej boi. chce tylko wybrać sobie takiego "pana" który by dobrze żreć dawał i bezboleśnie strzygł. żebyśmy nie musieli brać odpowiedzialności za samych siebie, żeby "władza" robiła to za nas a my będziemy żyli jak pączki w maśle. i jakoś do niiewielu dociera że to się nie może udać.

Gość IMO13855
Pink_Panther "A Ty próbujesz odwrócić i tak już prawie zielonego na twarzy, od ciągłego obracania w te i we w te, kota ogonem, Imołszyn." Z tego co wiem Kot ten nie ma ogona (miejmy przynajmniej nadzieję, bo TUTAJ nigdy nie wiadomo...), a także trudno byłoby go za cokolwiek złapać...aby obrócić. :classic_cool:

Gość IMO13855
!offerma "mamy jakąś taką mentalność stada baranów które nie chce wolności i się jej boi. chce tylko wybrać sobie takiego "pana" który by dobrze żreć dawał i bezboleśnie strzygł." To co proponujesz mistrzu? Nie PiS nie jest wyjściem, oni są tacy sami jak reszta. Jakieś inne pomysły na "oświecenie" tego stada baranów.

Znowu masz kota na punkcie tego, konkretnego kota. 😭 Daj już spokój, taki obserwator Twoich wypowiedzi, jak ja czuje tylko narastającą konsternację. :classic_cool: