Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miła i sympatyczna

byłam przekonana, że jestem dla niego tak ważna jak on dla mnie

Polecane posty

Gość miła i sympatyczna

czułam to przysięgam ale odszedł ode mnie bez słowa. Naiwnie tłumaczę sobie że musiał mieć powody. Że zrobił to dla mojego dobra... ale to nie prawda. Nigdy mnie nie kochał !! :(

Gość to ja sloneczko!
I pies mu morde lizal!!

Gość miła i sympatyczna
rubinowa czytaj ze zrozumieniem wiem, że on nie jest mnie wart, ale nie czuję nienawiści, kocham go mimo to jak mnie potraktował źle ;(

Gość dzieffwuszka
Jakby było po czym płakać. Jak coś nie pasuje to się rozmawia, a nie zabiera się zabawki i wychodzi z piaskownicy. Faceci dojrzewają dużo później, niestety. I dużo odwala takie akcje.

Gość miła i sympatyczna
obiecywałam sobie kiedyś że nie będę płakać po facetach, że nie są tego warci. Jednak ten chłopak był kimś wyjątkowym, nadawał sens mojemu życiu. Przy nim dziękowałam Bogu za swój los. Jest mi ciężko,czasami w miejscach publicznych siłą woli powstrzymuję się od płaczu, tak bardzo mi przykro. najgorsze, że nie można nikogo nauczyć dojrzałości. Mam przeczucie, że będzie próbował wrócić, ale kolejnego takiego zachowania chyba nie wytrzymam psychicznie. Nie wiem czy mam na tyle samozaparcia, by odmówić w razie czego

Gość ...ot..co...
mnie tez facet zostawil bez slowa, nie jestes wiec sama :P jak dlugo byliscie razem i ile macie lat?

Gość miła i sympatyczna
po 23 poznaliśmy się 3 lata temu, to było takie kumplowanie, potem urwany kontakt, tęskniłam za nim od kąd go poznałam, na początku nie byłam gotowa na związki, on to chyba wiedział i raptem odezwał się po długiej nieobecności. Twierdził, że jestem mu przeznaczona i że nie uciekniemy przed tym co czujemy. Ja też to czułam. Zrobiłam sobie straszne nadzieje, wierzyłam, że jesteśmy jak 2 połówki jabłka. Ale znów zniknął z mojego życia i zostałam sama z tą cholerną tęsknotą. Czuję że on jest miłością mojego życia.

Gość Nimika
No wlasnie najgorsze jest to uczucie .... wiesz ze go kochasz i jestescie sobie przeznaczeni a i tak nie jestescie razem ;/ jestem w podobnej sytuacji i naprawde ciezko to zrozumiec :(;/ czasami faceci sa strasznie egoistyczni niby sami gdzies w srodku cierpia a i tak nie ma ich przy nas ;/ ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Gość kolejny raz cierpie..
mam tak samo...mase miesiecy oszukiwania ze mnie kocha,myslalam ze to wlasnie ten,a tu znowu rozczarowanie.to przykre,ale