Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Milagros30

Klapa w związku po narodzinach dzieci

Polecane posty

Widocznie stwierdził że to nie dla niego. Przed nie stwierdzi bo jak. Ty tez wiesz ze to nie twoja bajka ale tkwisz bo co masz zrobić. Beks

Szkoda, że nigdy nie przeczytamy wersji żony Lexa o Lexie i ich związku, to mogłaby być ciekawa lektura. 

7 minut temu, ZłyKróliczek napisał:

Zdrajca 😴

przegryw kafeteryjny to nie wstyd... tutaj ni sie nie ukryje... z tego co monż napisał wygląda na późną faze uzależnienia, śpisz cale dnie i budzisz sie tylko po kolejną dawke... 😁

Na pewno to byłby inny gatunek literacki. Jakiś harlekin zaślepionej żony która wierzy ze ma skarb w chalupie. Haha. Za dnia przykładny tatuś a w nocy kafeteria i zgrzytanie zembami

Przed chwilą, BułkaBożowa napisał:

Na pewno to byłby inny gatunek literacki. Jakiś harlekin zaślepionej żony która wierzy ze ma skarb w chalupie. Haha. Za dnia przykładny tatuś a w nocy kafeteria i zgrzytanie zembami

*zębami

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

przegryw kafeteryjny to nie wstyd... tutaj ni sie nie ukryje... z tego co monż napisał wygląda na późną faze uzależnienia, śpisz cale dnie i budzisz sie tylko po kolejną dawke... 😁

Dobrze że ciebie tu w ogóle nie ma 😴

Stwierdziłam, że jednak pójdę sobie dospać 😋

1 minutę temu, BułkaBożowa napisał:

Kiedyś pisał, że przy żonie jest grzeczniutki i nigdy się nie ujawnia ze swoimi prawdziwymi myślami, więc całkiem możliwe. 

2 minuty temu, ZłyKróliczek napisał:

Szkoda, że nigdy nie przeczytamy wersji żony Lexa o Lexie i ich związku, to mogłaby być ciekawa lektura. 

chcialabys popaczec przez lufcik ? a potem ploteczki na bazarku z koleżaneczkami, cudze życie..aha

1 minutę temu, ZłyKróliczek napisał:

Kiedyś pisał, że przy żonie jest grzeczniutki i nigdy się nie ujawnia ze swoimi prawdziwymi myślami, więc całkiem możliwe. 

ja tak nie pisalem...to Hugh 

Przed chwilą, ZłyKróliczek napisał:

No raczej. Chyba nikt nie myślał że jest inaczej. Większość tak robi. Po co tracić mir domowy jak można dwie sùki za warkocz ciągnąć.

chcialabys popaczec przez lufcik ? a potem ploteczki na bazarku z koleżaneczkami, cudze życie..aha

Myślę, że szkoda jej, że nie może się dowiedzieć rewelacji męża i nie ma szans na przedstawienie perspektywy drugiej strony. 

No raczej. Chyba nikt nie myślał że jest inaczej. Większość tak robi. Po co tracić mir domowy jak można dwie sùki za warkocz ciągnąć.

chcialaby tą drugą aha.... lepsze mlode 18lat 90x60x90, no cóż

ja tak nie pisalem...to Hugh 

Nie, Ty to osobiście pisałeś 🙂 Myśli Hugh to ja znam, nie hamuje się nawet na kafeterii 🙂 

• Thanks 1

Przed chwilą, ZłyKróliczek napisał:

Nie, Ty to osobiście pisałeś 🙂 Myśli Hugh to ja znam, nie hamuje się nawet na kafeterii 🙂 

ja pisalem ze stosuje poprawnosc polityczną, dalsze inwektywy to Twoja spocona wyobraźnia😊

chcialaby tą drugą aha.... lepsze mlode 18lat 90x60x90, no cóż

No o tym pisze oszołomie. Żonaty najlepszy na kochanka ale dla myślącej a nie naiwnej. Ty jednak jestes beznadziejny więc wątpię że masz kochanke. Zwłaszcza 18 łatkę o podanych wymiarach. Na truskawki dla dziecka cie nie stać a na kochankę mhm. Jej of kors xD

• Like 1

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

ja pisalem ze stosuje poprawnosc polityczną, dalsze inwektywy to Twoja spocona wyobraźnia😊

Wskaż inwektywy. Albo udaj się w kierunku słownika 🙂 

1 minutę temu, ZłyKróliczek napisał:

Wskaż inwektywy. Albo udaj się w kierunku słownika 🙂 

znaczy sie mam racje... jak zwykle..😁

2 minuty temu, BułkaBożowa napisał:

No o tym pisze oszołomie. Żonaty najlepszy na kochanka ale dla myślącej a nie naiwnej. Ty jednak jestes beznadziejny więc wątpię że masz kochanke. Zwłaszcza 18 łatkę o podanych wymiarach. Na truskawki dla dziecka cie nie stać a na kochankę mhm. Jej of kors xD

dobra nudne to dogadywanie.. jestes podobno gejem to skąd taka wymuszona troska o inne baby. ty nienawidzisz i bab i facetow. moze czas na tabsa..😁

• Confused 1

znaczy sie mam racje... jak zwykle..😁

dobra nudne to dogadywanie.. jestes podobno gejem to skąd taka wymuszona troska o inne baby. ty nienawidzisz i bab i facetow. moze czas na tabsa..😁

Tabsa juz wzięta. Wybrałam czerwona dlatego wyczuwam oszołomstwo z daleka. Jestem gejem lesba babochlopem. Jestem nikim i kim chcesz jednocześnie 

• Haha 1

3 minuty temu, BułkaBożowa napisał:

Tabsa juz wzięta. Wybrałam czerwona dlatego wyczuwam oszołomstwo z daleka. Jestem gejem lesba babochlopem. Jestem nikim i kim chcesz jednocześnie 

no to wyper...lay w podskokach bejbe😏

no to wyper...lay w podskokach bejbe😏

Do starej tez tak mówisz? Wątpliwe. Przy niej siedzisz jak mongol pod kapciem

Do starej tez tak mówisz? Wątpliwe. Przy niej siedzisz jak mongol pod kapciem

ty sie juz przyzwyczilas i polubilaś. takze ten kacapie ze spaczono psycho...

ty sie juz przyzwyczilas i polubilaś. takze ten kacapie ze spaczono psycho...

Zawsze tak jest. Ze konsekwencje zyebanych małżeństw i frustracje starych kapci muszą znosić obce baby. Paszoł won do starej i jej pyskuj. Sisuak się chowa przy starej co? To nie mój problem bo ja cenie wolność a ty jesteś ùdupiony w domowym Guantanamo xD huh beczulka

7 minut temu, BułkaBożowa napisał:

Zawsze tak jest. Ze konsekwencje zyebanych małżeństw i frustracje starych kapci muszą znosić obce baby. Paszoł won do starej i jej pyskuj. Sisuak się chowa przy starej co? To nie mój problem bo ja cenie wolność a ty jesteś ùdupiony w domowym Guantanamo xD huh beczulka

tak se tlumacz swoje spaczenie i zero poprawnych relacji z facetami. ty jestes zyebem i oczekujesz ze inni przebiją sie przez zyebbanie i dostrzegą diament w srodku. tylko ze tak to bylo za malolata, w pewnym wieku szybko sie szufladkuje ludzi bo tam nie ma diamentow, albo w lewo albo w prawo.BTW problem jest tylko z tobo i rudą psycholką.. inne obce baby lubio Lex.. takze ten..

Edytowano przez Nemesio Cervantes

tak se tlumacz swoje spaczenie i zero poprawnych relacji z facetami. ty jestes zyebem i oczekujesz ze inni przebiją sie przez zyebbanie i dostrzegą diament w srodku. tylko ze tak to bylo za malolata, w pewnym wieku szybko sie szufladkuje ludzi bo są tam nie ma diamentow, albo w lewo albo w prawo.BTW problem jest tylko z tobo i rudą psycholką.. inne obce baby lubio Lex.. takze ten..

Moja dewiza to zero oczekiwań. Reszty nie komentuje bo i na chùi. A to ze większość zyje w matriksie to nie mój problem. Ludzie lubjo udawac męczenników. Ja i ruda nie na to wychodzi. Nie jestem kopalnia diamentów. Se szufladkuj lata mje to kolo wuja

2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

tak se tlumacz swoje spaczenie i zero poprawnych relacji z facetami. ty jestes zyebem i oczekujesz ze inni przebiją sie przez zyebbanie i dostrzegą diament w srodku. tylko ze tak to bylo za malolata, w pewnym wieku szybko sie szufladkuje ludzi bo tam nie ma diamentow, albo w lewo albo w prawo.BTW problem jest tylko z tobo i rudą psycholką.. inne obce baby lubio Lex.. takze ten..

jest wredna ale nigdy się nie żaliła na chłopów a ty na Grażynę tak

Przed chwilą, mr_Kumpir napisał:

jest wredna ale nigdy się nie żaliła na chłopów a ty na Grażynę tak

Ja jestem kochana a nie wredna. Jesteś podly

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się