Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Milagros30

Klapa w związku po narodzinach dzieci

Polecane posty

1 minutę temu, mr_Kumpir napisał:

jest wredna ale nigdy się nie żaliła na chłopów a ty na Grażynę tak

weź paziu zjeżdzaj...kazdy wie z czego ona tutaj slynie. za darmo paziujesz czy wysyla kase na miske?

4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Bez przesady 🙂

No właśnie. Z tego co wiem to lubi go tylko Iskra zgrywająca poczciwa wiesniare boża do ożenku inna od tych koorew z cycofonami

Edytowano przez włosynarękach
  • Haha 2

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

weź paziu zjeżdzaj...kazdy wie z czego ona tutaj slynie. za darmo paziujesz czy wysyla kase na miske?

Wysyłam mu nudesy jak twoja kochanka owsikom. A że mam siusiaka to mu się podoba. Jakiś problem frustracie małżeński? Mimo wszystko najbardziej zal mi dzieci że mają poyebanego ojca. Kolejne małe stracence wychowywane przez patologiczne malzenstwo

• Haha 1

2 minuty temu, BułkaBożowa napisał:

Moja dewiza to zero oczekiwań. Reszty nie komentuje bo i na chùi. A to ze większość zyje w matriksie to nie mój problem. Ludzie lubjo udawac męczenników. Ja i ruda nie na to wychodzi. Nie jestem kopalnia diamentów. Se szufladkuj lata mje to kolo wuja

nie tłumacz sie, malo mnie to interesuje☺️ ja nie mam zgiętego karku do nikogo i jak sie komus cos nie podoba to zawsze moze wyperdalatz.. taka moja dewiza. a baby mają byc babami , bo baby ktore udają facetow by pokazac pazury mnie bawią.. stąd moja ironia niefrasobliwa..😁

1 minutę temu, włosynarękach napisał:

No właśnie. Z tego co wiem to lubi go tylko Iskra zgrywająca poczciwa wiesniare boża do ożenku inna od tych koorew z cycofonami

ciebie lubią znafcy grubych i glupich bab..

nie tłumacz sie, malo mnie to interesuje☺️ ja nie mam zgiętego karku do nikogo i jak sie komus cos nie podoba to zawsze moze wyperdalatz.. taka moja dewiza. a baby mają byc babami , bo baby ktore udają facetow by pokazac pazury mnie bawią.. stąd moja ironia niefrasobliwa..😁

No kozaczysz bo wiesz ze twoja grazyna nie wypjerdoli z 3 dzieci na bruk no sama nie przeżyje. Przy takiej jak ja byś nie pokozaczyl bo już dawno bym poszła w pìzdu i czasla drzwiami. No i tyle z kozaczenie przy amebie małżeńskiej se możesz pozwolić bo jest potulna jak pies.

Na jej miejscu już dawno poszukałabym dowodów na Twoje zyebanie i zostawiła cie z para gaci z drachą. Alimenty na 4 gęby i zostajesz leżakiem.

• Like 1

16 minut temu, BułkaBożowa napisał:

Zawsze tak jest. Ze konsekwencje zyebanych małżeństw i frustracje starych kapci muszą znosić obce baby. Paszoł won do starej i jej pyskuj. Sisuak się chowa przy starej co? To nie mój problem bo ja cenie wolność a ty jesteś ùdupiony w domowym Guantanamo xD huh beczulka

A konsekwencje czego znosić trzeba od Ciebie? Tak sobie cenisz wolność że jęczysz ciągle na każdego łacznie z sobą, wylewasz frustrację zgorzkniałej wiadrami. To chyba ta wolnosc jednak słabo Cie uszczęśliwia..

4 minuty temu, włosynarękach napisał:

Doinformuj się w takim razie.

Przed chwilą, BułkaBożowa napisał:

No kozaczysz bo wiesz ze twoja grazyna nie wypjerdoli z 3 dzieci na bruk no sama nie przeżyje. Przy takiej jak ja byś nie pokozaczyl bo już dawno bym poszła w pìzdu i czasla drzwiami. No i tyle z kozaczenie przy amebie małżeńskiej se możesz pozwolić bo jest potulna jak pies.

gdzie bys wyszla??? ty siedzisz w piwnicy i zazerasz singielstwo i plujesz jadem na obych typow w necie. mozesz sobie dalej ciągnac to bajke dla ziemniaka i innych bialorycerzy.. normany facet cie rozkminil juz dawno i tylko obserwuje jak spadasz w dol.😅

1 minutę temu, Pył na wietrze napisał:

A konsekwencje czego znosić trzeba od Ciebie? Tak sobie cenisz wolność że jęczysz ciągle na każdego łacznie z sobą, wylewasz frustrację zgorzkniałej wiadrami. To chyba ta wolnosc jednak słabo Cie uszczęśliwia..

Promyczek ma mare a leksiu iskre. I co wy macie z pompowania ego takim kaleko bo kolo chlopa toto nigdy nie stało? Próbujesz zmieniać prawo naturalne latając za chłopem. Żałosny widok. 

• Like 1

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

gdzie bys wyszla??? ty siedzisz w piwnicy i zazerasz singielstwo i plujesz jadem na obych typow w necie. mozesz sobie dalej ciągnac to bajke dla ziemniaka i innych bialorycerzy.. normany facet cie rozkminil juz dawno i tylko obserwuje jak spadasz w dol.😅

Przeceniasz swoje zdolności psychologiczne kleksiu. A można spadać w górę jełopie?

• Haha 1

Doinformuj się w takim razie.

to przerośniety bachor co szuka sobie kolejnej mamci na kafe, w jego mozgu istnieje tylko to co sam robi, skoro nie widzial to tego nie ma. wiesz ocb.

1 minutę temu, BułkaBożowa napisał:

Promyczek ma mare a leksiu iskre. I co wy macie z pompowania ego takim kaleko bo kolo chlopa toto nigdy nie stało? Próbujesz zmieniać prawo naturalne latając za chłopem. Żałosny widok. 

No i co zatkao cacao widze. 

to przerośniety bachor co szuka sobie kolejnej mamci na kafe, w jego mozgu istnieje tylko to co sam robi, skoro nie widzial to tego nie ma. wiesz ocb.

Wiem.

Przed chwilą, Pył na wietrze napisał:

zawisc i zgorzknienie zzera tego femcela.. przykry widok, bo podobno ma jakies iq .

uwazam, ze zmiany nalezy zacząc od siebie a nie wytykac palcami innych.

Zawsze mnie zatyka z żenady gdy to kobieta lata jak sùka za chłopem. Wiem wówczas że ma problemy z kobiecością i w ogóle ze sobą. A gdy lata i broni własnym cycem takie coś jak kleks to wiem że Choroszcz jest u niej kwestiom czasu.

• Like 1

zawisc i zgorzknienie zzera tego femcela.. przykry widok, bo podobno ma jakies iq .

Wzruszyłam się. Zwłaszcza 2 zdaniem napisanym przez frustrata xD

Zawsze mnie zatyka z żenady gdy to kobieta lata jak sùka za chłopem. Wiem wówczas że ma problemy z kobiecością i w ogóle ze sobą. A gdy lata i broni własnym cycem takie coś jak kleks to wiem że Choroszcz jest u niej kwestiom czasu.

Oszczędź sobie wstydu.

Napisała frustratka he he.

Oszczędź sobie wstydu.

Zatyka mnie także gdy oceniają mnie kobiety takie jak ty. A jakie to se odpowiedz sama xD macie tupet. Chociaż to bardziej uposledzenie a nie zaden tupet

Wiesz, niektórzy taką strategię przyjęli życiową, co by sobie w łeb nie strzelić. 

2 minuty temu, BułkaBożowa napisał:

ty sie karmisz nienawiscią, przepracuj swoje ptsd bo to okropny widok.. 

Napisała frustratka he he.

Swąd żenady. Rili. Nie ma wolnych kawalerów w twojej wsi? Uczepiłaś się żonatego i dzieciatego jak rzep psiej dùpy. Już owsik byłby lepszym wyborem. Uległaś ułudzie że to co zajęte i wybrane przez inno jest lepsze. Biedactwo

1 minutę temu, BułkaBożowa napisał:

Zatyka mnie także gdy oceniają mnie kobiety takie jak ty. A jakie to se odpowiedz sama xD macie tupet. Chociaż to bardziej uposledzenie a nie zaden tupet

Dalej brniesz. Zlituj się nad sobą samą, poważnie piszę.

Edytowano przez Pył na wietrze

Swąd żenady. Rili. Nie ma wolnych kawalerów w twojej wsi? Uczepiłaś się żonatego i dzieciatego jak rzep psiej dùpy. Już owsik byłby lepszym wyborem. Uległaś ułudzie że to co zajęte i wybrane przez inno jest lepsze. Biedactwo

Mocne. Bardzo. 

ty sie karmisz nienawiscią, przepracuj swoje ptsd bo to okropny widok.. 

Oh mocne. Doprawdy. Czujesz się jeszcze mocniejszy bo baba cie broni. Męskie w chùi. Ale tak właśnie działają Janusze. Linia najmniejszego oporu. 

7 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

To srumbo ale na pewno nie chciałoby być baba dla takich wujaszkow obleśnych i cringowych, pisze bo moze mylisz mnie z jakim libedem

Wiesz, niektórzy taką strategię przyjęli życiową, co by sobie w łeb nie strzelić. 

masakra, ona jest jest tak egocentryczna ze slabo sie nadaje na naprawe. do tego trzeba odrobine autorefleksji..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się