Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zazdrośnica1990

boję się zostawać sama na noc

Polecane posty

Mam 20 lat nie dawno bo 7 miesiecy temu urodziłam synka. Od małego nie bylam sama w domu tym bardziej na noc. Kiedy urodzilam synka musialam się przeprowadzic ,a kiedy moj partner idzie do pracy na noc to zamieniam się w jeden kłębek nerwów. Nagle wszystko mi strzela stuka i wg.. mam wrazenie ze sa duchy w domu a z drugiej strony wiem ze to moja wyobraznia nie wiem jak z tym walczyc :(

Gość koleś na spacerze
na noc polecam kochanka i problem z głowy

Czy jak byłaś młodsza, też bałach się duchów ? Czy próbowałaś się zastanowić czego się tak naprawdę boisz ? Że ktoś Cię skrzywdzi ? Czy masz jakieś koszmary senne ?

Gość spagetti bolognese
:D moj malz tez wlasnie idzie na noc do pracy. Ja tez to przerabiam. Teraz juz mniej sie boje po 4ech latach od slubu ale poczatki mialam straszne balam sie gasic swiatlo itp. Minie z czasem, z wiekiem. Poza tym dziecko rosnie zacznie biegac, gadac

Gość spagetti bolognese
zrodlo tego strachu ma duze znaczenie jak ktos wyzej pisał zastanow sie czego sie boisz tak na prawde. Moze sprobuj zasypiac sama w innym pokoju kiedy partner jest w domu ale ty wyobrazaj sobie ze go nie ma:) mi cos takiego pomoglo