Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witamy w polsce

W polsce istnieje straszna dyskryminacja nizszych facetow

Polecane posty

Gość witamy w polsce

Wbrew pozorom nie dyskryminuje sie zadnych mniejszosci, araby czuja sie u nas jak u siebie, kobiety ich kochaja i rozkladaja przed nimi nogi, zolci to samo, zieloni i czerwoni tez. Bez wzgledu na jakakolwiek religie czy cokolwiek innego kazdy ma rowne szanse. Niestety jedynie nizsi faceci maja zawsze grubo przeyebane. Ja mam 175 i moje zycie to yebana kurewska katorga, moim celem w zyciu jest umrzec, nie chce wiecej o nic walczyc ani starac sie o cokolwiek, a nie bylo tak zawsze. To ludzie zrobili ze mnie chodzace scierwo a przynajmniej wiecznie udowadniali ze mam sie tak czuc, kobiety, kolesie i cale to bydlackie towarzystwo wzajemnej adoracji wspolczesnego swiata. Kiedys bylem normalnym facetem bez kompleksow, pewnym siebie ale z kazdym rokiem ludzkie scierwa mnie podkopywaly i wgniatali swoimi obcasami w ziemie. Teraz nie mam ochoty juz zyc, chce tylko w spokoju umrzec. Ale nie mam zamiaru sie zabojac bo nie mam na to odwagi ani nie bede tym wszystkim scierwom robic tej przyslugi bo za chwile i tak by nikt o mnie nie pamietal a ja bym stracil zycie. A tak przesiedze sobie na jakims zasilku za wasze pieniadze bo stary pracuje w urzedzie i zalatwi mi zasilek prawie 2 kola na miesiac. I mam w dupie zapierdalajcie na mnie scierwa, ja bede lezal na kanapie i walil konia a w miedzyczasie podgryzal czipsy.

Autorze przestań tak mysleć a napewno inaczej popatrzysz na swiat . To nic nie znaczy że masz tyle i tyle wzrostu , tylko co masz pod czaszka

Gość kingaa29
Moj mąż ma 170 cm i nie przeszkadza mi to. Ma wielu znajomych, świetną prace, jest lubiany. Kolego tu chodzi o Twoj charakter a nie o wzrost.

Gość kropeczkaaaaa
175 cm i dramat? Ja mam 171, mój facet 175. Nieraz mu to przeszkadza, ale mnie wcale. Nawet wtedy jak mam obcasy ( a mam je prawie codziennie) i patrzę na jego powiększającą się łysinke z góry:))