Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedyśbyłam inna

gdy nie masz komu pozrzędzić-zapraszam

Polecane posty

Gość lolusiaaa
Nie miejmy do siebie pretensji, że wymagamy. Każdy chce kochać i być kochanym . Tak już jest.

Gość ślepa w wyborze
mój "wrażliwiec " cały czas powtarza: "łzy oczyszczają więc na zdrowie ci wyjdzie " - nooooo widać dba o moje zdrowie :O

Gość lolusiaaa
Co zaa... niektórzy faceci są nieczuli.. Współczuję Ci, nawet nie wiesz jak. Zrób coś z tym, bo będzie z Ciebie wrak człowieka..

Gość Ana...
kiedyś- Musisz być cudowną babką. Ja też jestem niepoprawną romantyczką, tylko,że ja spotkałam cudownego człowieka a Ty nie. Bądź nią i nie mów mi,że Ty za dużo wymagasz. To nieprawda. Każdy chce być szczęśliwy i ma do tego prawo!! Ty też!!!

Gość lolusiaaa
ślepa- to Ty też masz kolorowo. Już sama nie wiem czy nie lepiej, że jestem sama :)

Gość ślepa w wyborze
Lolusia jako stara zrzęda powiem Ci prawdę życiową (od której są oczywiście wyjątki) - w małżeństwie najczęściej jest tak że jedno kocha a drugie pozwala się kochać

nie tylko w małżeństwie tak jest ;) Ja ostatnio kochałem....

Gość Ana...
Powiedzcie skąd w Was tyle siły, że to ciągniecie??

Gość ślepa w wyborze
a ja już sama nie wiem :O wiem tylko że cholernie mnie od siebie uzależnił

Gość lolusiaaa
Tak niestety bywa, to jest okropne. Mam nadzieję, że spotkam kogoś, z kim będę mogła dzielić życie..szczęśliwie. Ale jak tak patrzę, co się teraz dzieje w małżeństwach to aż serce ściska. Wydaje mi się, że teraz ludzie pobierają się w większości z wygody, albo po prostu "tak o " żeby miec kogoś przy sobie. A później przychodzi opamiętanie i sami duszą się w tym małżeństwie. Trudno teraz na prawdę odróżnić miłość od zauroczenia. Ja właśnie przeżyłam młodzieńczą miłość. Pewnie zapamiętam ją do końca życia. Dużo w niej skopałam, ale staram uczyć się na błędach. Jestem bogatsza o pewne doświadczenia.

Gość lolusiaaa
ślepa- uzależnienie. To z czym nie mogłam sobie poradzić, jak wyjechał... Zależało mi bardziej niż jemu..

ale jedyny plus tego tzn tej awantury i obojetności to to ,że zaczęłam pisać zajeb...ste wiersze....a nie lubie wierszy....odkrylam w sobie talent...czekam na kolejna awanture bo wena mi sie skończyła ....

Gość lolusiaaa
kurcze kobietki szkoda na prawdę życia, na kogoś, dla kogo nic nie znaczymy. Albo znaczymy tyle co nic. Wydaje mi się, że byłybyście w stanie jeszcze sobie życie poukładać. Wiem, że jest obawa, że można nie spotkać kogoś innego i ta samotność. Samotność nie jest dobra ale z dwojga złego co byłoby lepsze ? Ciężko odpowiedzieć..

Gość lolusiaaa
Wiem o tym doskonale, staram się wdrążać tą sentencję w życie, choć ciężko. Myślę, że mi minie. Studia się zaczną, będę miała co robić :) A wy się zastanówcie poważnie, wszystkie za i przeciw na stół wystawić i porządnie pomyśleć.

Gość ślepa w wyborze
oj na studiach będziesz miała - tylko pamiętajmy o umiarze :) ja też uciekam, wezwę sobie informatyka na pocieszenie :) - wczoraj miałam z nim iść na piwo ale w związku z zamieszaniem z A nie poszłam - może dzisiaj ....

lolusia przyjdą studia przyjdą chłopaki:P

Gość Ana...
kiedyś- Wspaniale, że piszesz wiersze:) Nie wiem czy wiecie, ale te wszystkie" zrzędzenia" Wasze pokazują jakie jesteście silne i radzicie sobie nie użalając się nad sobą, a nawet macie poczucie humoru. Nie poddawajcie się . Uciekam już, bo moje kochanie wróciło. Trzymajcie się.

Gość lolusiaaa
L.- napiszę tak : choć teraz nie wyobrażam sobie kogoś u mojego boku to i tak mam nadzieję, że znajdą się Ci chłopcy a raczej jeden mi wystarczy :) Ważne aby mnie kochał, mówił mi to i okazywał. Ja tak strasznie potrzebuję ciepła.. Mój ex mówił mi, że ciągle mi mało ..

Gość lolusiaaa
Ana trzymaj się :) Miłego dnia :)

Gość ślepa w wyborze
no i mnie zbył :( zostałam wpisana na listę oczekujących do realizacji zgłoszenia :O - najwcześniej przyjdzie jutro jaka kurna lista? - on nic takiego nie ma