Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Co powiecie o takim podrywie?

Polecane posty

Gość majtkiz drotu
kiedy będziecie się gzić? :P

ike "nie skrzatom wstęp surowo wzbroniony" Czyli będzie rozwód? a był ślub???????????????????????????

IMO jak zwykle sarkazmem się jeży, pewnie w poprawę swej persony biedak już nie wierzy. Więc przeniesienie stosuje śmiało i wytrwale, trądzik innym przypisuje uporczywie i stale. Charakterek może jeszcze się zmodyfikuje, studencki wiek coś tam przecież jeszcze rokuje. Inna sprawa, że spuchnięte cycuszki, śni skrzacik spragniony w każdym marzeniu do poduszki. Złośliwości swe buduje na kształt wewnętrznych boleści, zróbmy zrzutę na cyce gumowe- niech chłop coś popieści. :classic_cool:

Gość IMO13855
ike "a był ślub???????????????????????????" To skąd wzięły Ci się dzieci? :P Zaraz... No, no, no...ja widzę, że nawet w Twoim zaawansowanym wieku można być nowoczesną. :classic_cool:

Gość IMO13855
Leczę się u doktora Oetkera :P

To skąd wzięły Ci się dzieci? no tak skąd prawiczek ma to wiedzieć :P ............... No, no, no...ja widzę, że nawet w Twoim zaawansowanym wieku można być nowoczesną. myślisz, że tylko wy dzieci neo jesteście nowoczesne?

Gość majtkiz drotu
offerma a Ty głupi jesteś? :)

Gość IMO13855
Właśnie! Cycuszki spuchnięte, a nie smętne, mikre oraz opadnięte. Acz jeszcze przed Tobą, całe jest życie, Może i one, urosną nie tak skrycie. Wtedy nie o gumowych, prawiła będziesz cycach, a pokażesz swoje, z uśmiechem na licach. Dlatego trzymam kciuki, rośnij zdrowo mała, jak Ci się uda, to radość niebywała, Na wzmiankę o wymionach, nie będzie boleć Cię głowa, i sarkazm przegonisz, wspomnisz moje słowa. :P

wiesz co imo może jednak zostań ty przy rysowaniu..........:)

Gość IMO13855
ike "wiesz co imo może jednak zostań ty przy rysowaniu..." Jak to nie raz powiadam - uderz w stół, a deski zaskrzypią. :P Na razie bawcie się dobrze beze mnie, bo znikam. ;)

Gość IMO13855
ike nie bądź taka... nie lubisz mnie? :P

, bo znikam. cóż za niebywała umiejętność kurczenia się do zera:P

Gość ike ty lepiej zostan przy
dzieciach na forum juz nie masz z kim pisac bo kazdy sie na tobie poznal twoja stopka jest adekwatna do twego charakteru 🖐️

twoja stopka jest adekwatna do twego charakteru napisz mi coś czego nie wiem:P

Gość ale co mam napisac
skoro wszystko wiesz ? to ze jestes suka jest ci chyba dobrze znane :classic_cool:

Gość ale co mam napisac
fakt , ruda suka z wielkim nochalem :classic_cool: teraz powinno sie wszystko zgadzac :D

Gość ale co mam napisac
a wielkie stopy na co sie przekladaja , chyba nie na to o czym mysle :classic_cool: