Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozumiałem prawdę

w wyborach zagłosuję na PIS bo tylko tak można się przeciwstawić PO.

Polecane posty

Gość zrozumiałem prawdę

szkoda bo nie lubię pisu :(

Gość Dżoana Dż
tak źle i tak niedobrze

Gość baśka mi ukradła nicka
Z bogiem.

Gość sld jest jeszcze gorsze
bo to tylko żałosny populizm psl ciągnie jak zawsze do siebie. no i wchodzi do każdego rządu aby tylko nałapać standowisk i nikt więcej do sejmu przecież nie wejdzie :O

A ja na PO, żeby nie doszedł do władzy PIS... Smutne, już od pierwszych wyborów zawsze musimy wybierać mniejsze zło :(

Gość Kicia Kocia Kocica
ja też na PiS, bo Platfusy zrobią z tego kraju sieczkę ludzie się boją PiS bo tak im w Gównie Wyborczym albo Tusk Vision Network kazali :D fajne mamy społeczeństwo :D

Gość tylko i wyłacznie
na PO, przynajmniej obciachu za granią nie bedzie.

Gość ostatni z listy
ja zagłosuję na ostatniego z listy. Jakiejś partii, ale nie PIS

Gość rowniez glosuje na ostatniego
z listy. Ale nie wiem z jakiej partii:( tak zle i tak zle

Gość ja na palikota
:classic_cool:

Gość najlepsze miejsca na listach
to - pierwsze - drugie - pierwsza kobieta - ostatnie o te miejsca zabija się partyjni bonzowie

"na PO, przynajmniej obciachu za granią nie bedzie." no pewnie. za to w kraju długi i bieda ale co tam. grecy też się nie przejmowali do ostatniej chwili więc może to taka cecha "nowoczesnych europejczyków" żeby zachowywać się jak ten facet co spadał z wieżowca i jeszcze po drodze mówił:"na razie wszystko w porządku". zresztą "obciach" też jest rzeczą względną. pan prezydent komorowski gdzie się nie pojawi to wiochy narobi ale i tak polactwo go kocha skoro tak im każą "autorytety" i "mendia".

Gość grecy i włosi
też nie chcą obciachu i jak nie przestaną robić zadym to doprowadzą w końcu do takiego kryzysu, że nawet siły nie będą już tych zadym mieli robić.

w ogóle to jakaś masakra, PO ciągle gada ile to kasy od uni wyciągnie... a i tak nic z ką kasą nie robi nie potrafią jej wykorzystać. Nic nie potrafią ze wszystkim nawalają w Wy jeszcze na nich głosujecie, na Euro nic nie gotowe, podatki podniesione, ceny benzyny i wszystkiego ciągle rosną!!! nie widzicie? a czy za czasów PISu to sie działo??

Gość o ile rząd nie podniósł
akcyzy to innego wpływu na ceny benzyny nie ma. Chyba że chcesz wrócić do komuny i centralnego sterowania :classic_cool:

no i jeszcze tak dbają o te interesy z zagranicą, wchodzą wszytkim w dupe a Stany i tak mają nas gdzieś nie oszukujmy się! Powinniśmy dbać o siebie a nie pokładać nadzieje w innych, i tylko kase jakoś wyciągać tylko do tego się nadajemy a jak ją otrzymujemy to i tak 2/3 tych pieniędzy nie są wykorzystane bo nie wiemy JAK!!

Gość bibalinna
Chyba że chcesz wrócić do komuny i centralnego sterowania częsciowo już wróciiliśmy do metod komuny.. pamiętasz najazd ABW na chatę kolesia, który założył stronkę antykomor.pl???

Gość pan klepka
największą wiochę to robi kaczyniak, gdzie sie nie pokarze, to zaraz jakiegos babola strzeli, na debate wysyla ekspertke, ktora nie wie czy jest dodatni czy ujejmny wzrost gospodarczy, potrafi tylko narzekac i wszystkich obrazac, ma pretensje, ze poska rozkopana a jak inaczej budowac, rozwinac asfalt z rolki? ma pretensje o zadluzenie a jeszcze pol roku sam za tym optowal jako recepte na kryzys, jest zaklamany i obludny dla dojscia do wladzy jest gotowy na koalicje z kimkolwiek aby zostac premierem, juz 4 lata temu pokazal na co go stac z giertychem i lepperem

Gość i dobrze zrobili
jak ktoś zakłada takie strony to niech się nie dziwi. jestem w 100% za. czy to antykaczor czy antykomor :classic_cool:

Gość Tylko PIS
Ja za czasów PIS-u mieszkanie za grosze wykupiłam, dziecko uczelnie darmową skończyło jedno, drugie do szkoły poszło w wieku 7 lat a nie 6, przecież to maluchy jeszcze i z przedszkolem problemów nie było. PIS ma jeszcze jakieś rozwiązania dla ludzi, którzy tak jak ja pokończyli studia i pracują za 1500zł, bo właściwie każde ogłoszenie powinno się zaczynać znajomego przyjmę a dopiero potem te wymagania, które zresztą spełniam. Dam PIS-owi szansę, zresztą wychodzę z założenia, że rotacja musi być, ludzie na jednym stanowisku przez dłuższy czas zaczynają za dużo kombinować.

Gość bibalinna
największą wiochę to robi kaczyniak, gdzie sie nie pokarze, to zaraz jakiegos babola strzeli, Nie pomyliło ci się z " w bulu" Komorowskim? To jest specjalista w Polsce od gaf i baboli

ale gdyby wzieli się za robote odrazu to teraz aż tak rozkopana by nie była! aa teraz stwierdzili, że mało czasu i do roboty, wszystko na raz jest robione nie można w ogóle jezdzić

Gość Love Police
Tak źle, tak jeszcze gorzej.. to czemu na karteczce nie wpiszecie "głosuje za zmianą rządu.."

Gość a jakie zajebistw obietniece
PełO - 6 latki może nie pójdą ale to powiemy PO WYBORACH - dotacje dla rolników będą wyższe ale o tym PO WYBORACH - sramtatamta ale PO WYBORACH żal :classic_cool:

Gość bibalinna
i dobrze zrobili jak ktoś zakłada takie strony to niech się nie dziwi. :O :O :O kpisz sobie??? a o czymś takim jak wolność słowa słyszałeś? TEN CZŁOWIEK NIE ZROBIŁ NIC NIEZGODNEGO Z PRAWEM!!!! tO SĄ WŁASNIE METODY KOMUNY! i to nie PIS je stosuje a PO

Gość Love Police
Ach dziekuje hehe^^ teraz sobie wyobraź jak 80% społeczeństwa oddaje takie karteczki.. musieliby coś zrobić, żeby zachować pozory iż mamy pseudo "demokracje".

Gość bibalinna
Love Police Tak źle, tak jeszcze gorzej.. to czemu na karteczce nie wpiszecie "głosuje za zmianą rządu.." DLATEGO< ŻE TAKI GŁOS BĘDZIE NIEWAŻNY! a wyborcy PO będą oddawać ważne głosy i znów dorwą sie do koryta

Gość pan klepka
za rzadow PIS nie bylo swiatowego kryzysu, jak sie buduje to zawsze sa utrudnienia, na zachodzie wyglada to podobnie, nie mowie ze PO jest idealne ale za ich rzadow przynajmniej cos sie dzieje a nie jak za kaczki tylko afery, klutnie i prokuratura na uslugach PIS, chcecie zyby kosciol sie wtrynial do fszystkiego i rydzyk dalej budowal swoje imperium?