Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bisuttttttttttttt

DO FACETOW, KTORYCH DZIEWCZYNY MAJA DUŻE PIERSI!

Polecane posty

Gość bisuttttttttttttt

Jest watek dla facetow, ktorych dziewczyny maja male piersi, to teraz zakladam watek dla facetow, ktorych dziewczyny maja duze piersi/ Faceci- podobaja Wam sie, nie podobaja, dlaczego tak, dlaczego nie,. czy sa gorsze od malych, czy lepsze... itp. Zachecam do dyskusji :)

Gość duża cetka
ale tylko panowie mają prawo głosu?

ale co mam ci napisać ? moja żona ma duże piersi , łał , kul , super 😴

Gość Krokietka na ostro
Duże lepsze :) takie jest moje zdanie. Jestem kobietą :))))

Gość hehh345h
ja mam duze bardzo duze prawie F i wisza stasznie;/ do dupy z tym

Gość Do autorki n
duze cycki sa fajne do popatrzenia do obrobienia sa lepsze male tzw. piesciowki - latwiejsze do ogarniecia i poreczniejsze

Gość moja ma duże
Gdybym miał żenić się z powodu piersi, to nigdy nie byłaby moją żoną. Nawet gdy miała 18 lat, to jej duże piersi popd włsnym ciężarem mocno zwisały. Teraz ma niecałe 30 i opadły jej całkowicie, a do tego zaczęły flaczeć. Zawsze dziwiłem się, że dziewczyny narzekają na swoje małe piersi. Idę o zakłąd, że jeszcze bardziej jęczałyby, gdyby miały duże. Małe są piękne i praktyczne. Powiem to tak: kocham moją żonę, pomimo że ma duże piersi.

Gość u88
tylko duże cycki małe są dobre ale w przedszkolu :)

Gość Akronimu
Na początku byłem zafascynowany cyckami mojej kobiety... W tej chwili jestem zdania, że mniejsze piersi są fajniejsze i nikt mnie nie przekona (ale próbować przekonać chyba może tylko gimnazjalista, któremu ślina kapie na duże balony). Dojrzalsi już mężczyźni inaczej postrzegają kobiecy biust. Tak jak ktoś wyżej napisał na duże cycki fajnie się popatrzeć (pod warunkiem, że są młode i piękne). Duże cycki szybko opadają i wtedy to jest dopiero komedia...

Gość try me now
moja dziewczyna ma E i są piękne:P jest młoda to pewnie dlatego, nie ma porównania z mniejszymi... wiadomo nie wybiera się dziewczyny ze względu na piersi, ale jak są duże to sama przyjemność i seks hiszpański jest boski, nie tak jak z małymi:P

Gość Japkooool
Ja mialem i z duzymi i z malymi. Idealne dla mnie sa nieco mniejsze od srednich. Srednie i wieksze sa dobre tylko do hiszpana. Male sa wrazliwsze i dziewczyny z malymi zwykle szaleja jak je tam macam.