Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nosferatu

Smutek czy radość, miłośc i zdrada oraz wiara w lepsze jutro

Polecane posty

Gość pomarańczowa pomarańcza i tyle
A to naprawdę tak jest, że faceci boją się podejść do atrakcyjnej kobiety?

Gość uppppppppppppppppppppppppppppp
...............................

jak to wygląda od strony kobiet to wiem. Pytam o to jak faceci podchodzą do tematu

Wiara w siebie, jest podstawą, jeżeli chce się kogoś zdobyć. Trzeba wierzyć w siebie, umieć powalczyć, każda kobieta jest do zdobycia, pod warunkiem że facet jest prawdziwym facetem, nie ofiarą losu. Ja mam determinację, mam plan, będę walczył, do ostatnich sił, lepiej polec w walce, niż użalać się nad sobą. Nie chodzi o to że w poprzednim związku nie kochałem, że nie była to szczera miłość, każdy z nas chce czuć bliskość, a w takich chwilach szczególnie.

Gość drażetka taka kakaowa:)
Witaj autorze..:)ależ jestem ciekawa twych dalszych losów....jak to wszystko ci sie poukłada....i co dalej bedzie.. ale mam nadzieje że jak juz sie szczesliwie zauroczysz:) ..to tak szybko o nas nie zapomnisz i bedziesz wracal,pisal...:) pozdrawiam z Opolskiego :)

Nie zapomnę, tylko rzadziej będę. z ludźmi z poprzedniego topiku, mam kontakt do dziś, tylko ze już nie tutaj lecz prywatnie, zżyliśmy się, wymienialiśmy się fotkami, nawet planowane było spotkanie :)

Wiem, że ta moją wojnę przegrywam, jedyne co mogę robić to opóźniać, ruchy wroga ( losu okrutnego by dalej mnie nie niszczył), ale wierze w coś, że nadejdzie odsiecz, piękna jak szwadron husarii, jak chorągwie będą powiewać, a ona me życie wyzwoli, wszelkie zło zostanie pokonane. Ja jedyne co mogę zrobić, to ją spotkać i do tego będę dążył :)

czeka mnie ciężka praca, dzisiaj ta młoda dziewczyna dała mi iskrę, hehe wiecie co nawet nie wiem czy ona nie dała by się poderwać, między ludźmi to być z ludźmi :0

Ooo :) no to git!!! widac twoje pozytywne podejscie do sprawy,wiec pewnie ci sie uda! Ja z kolei uwarzam ze prawdziwej milosci sie nie zapomina..pisze bo mnie to tez dotknelo....a bylo 3 lata temu wiec czasu uplynelo..hoohooo:) coz do dzis porownuje..do dzis przypomina mi sie w usmiechu,glosie,zapachu innej osoby :)...coz....moglabym pisac w nieskonczonosc!ale nie o mnie chodzi a o Ciebie autorze :)pisz ,pisz milo sie czyta!

Samotność jest jak armia czerwona, atakuje nagle i masowo, sieje zniszczenia, ciężko ją jest zatrzymać, a samemu się jej nie pokona, musi być ta odsiecz. Wówczas, zwycięstwo idzie za zwycięstwa, tryumf miłości. Z moją następną kobietą, nie popełnię tych samych błędów, przy tym rozstaniu wiele się nauczyłem. I wiem, że dla niej będę o wiele lepszym facetem, porażki są po to by umieć z nich wyciągać wnioski. Ale niech słowo, kocham, jeszcze raz usłyszę, niech je w sercu, wyryje, i myśli zapiszę. Stać mnie na to, i apeluje do wszystkich samotnych, by powstali jak jedna wielka armia, niech walczą o swoje, niech wygrywają, niech zmieniają los, historie, bieg wydarzeń, bo dla szczęścia warto poświęcać, swoje myśli i czas, niech armia samotnych powstanie i zdobywa szczyty gór, gdzie miłość kwitnie :)

Opole :)

To fakt zostaje w sercu, ale u mnie za dużo żalu i złości było, mimo ze na końcu oboje wszystko sobie wybaczyliśmy, bo nie lubię ciągnąć syfu za sobą, to i tak potraktowała mnie - no cóż z kwiatka na kwiatek. Dlatego myślę że to nie było to, nie była mi ona pisana, nauczyła mnie wiele, była moją pierwszą kobietą w życiu, znaliśmy się 6 lat z tego związek z przerwami trwał prawie 5 lat. nie chce wracać myślami, zerwałem kontakt do zera, może to nie etyczne, ale nawet się na ulicy nie odezwę, nie ciągnę znajomości, bo tylko wracają zmory z przeszłości, jestem zwolennikiem drastycznego ciecia, i jak najszybszej budowy, gojenia ran i stawania do walki.

Kur... mać, dlaczego mam płakać, nie jedna powiedziała żem przystojny, nie jedna że ja mądry, nie jedna że chce mnie mieć :D Panowie i Panie życie jest moje :D Obiecuje od jutra biorę się do roboty :D A samotność, nie ma szans zemną, teraz wygrywa, ale kontrofensywa i odsiecz w drodze :D Czas zmian, czas by wygrać, swoje życie.

A co dokładnie planujesz??? a jak zwrócić na siebie uwagę faceta, którego zna się tylko z sąsiedztwa?

Mój plan jest taki, mieszkam w małym miasteczku, wiec ciężko tu coś poderwać, chcę pojechać gdzieś, pochodzić po parku, pójść na kawę, być obserwatorem, a jak będzie okazja, zaczepić, porozmawiać, może odnajdę moją drugą połówkę. Na pewno nie będę siedział w domu :) A tobie radze, kiedyś go zaczepić, o tak o, może się zacznie rozmowa kleić, coś zaiskrzy :)

dzięki za radę, może spróbuję ;) a nie sądzisz, że takie szukanie miłości na siłe jest aktem desperacji??? Nie warto poczekać spokojnie???

Mi nie chodzi o to by szukać na siłę, tylko ze tego w domu się nie wysiedzi, ne wiem może poznam ją za dwa miesiące, za rok, ale chce być widoczny :)

No i nadszedł 5 dzień wojny w moim życiu, dalej odwrót, niestety pogoda nie sprzyja ani pora roku. Ale wierze i mam przeczucie że będzie dobrze :) Można przegrać wszystkie bitwy, oprócz tej ostatniej :)