Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siunia22

co mi jest? chyba coś jest nie tak... :(

Polecane posty

Gość siunia22

witam... od kilku dni jest mi strasznie słabo, kręci mi się w głowie, a gdy się podnoszę to mam mroczki przed oczami, moja ostatnia miesiączka była dziwna pierwsze 2 dni to zaledwie dwie kropki krwi trzeci dzień ogromny ból podbrzusza i normalny okres przez 3 dni, jak jeżdżę autem (jako pasażer) robi mi się mdło, a najchętniej spała bym przez cały czas :( co może mi dolegać? pójdę do lekarza w poniedziałek :(

możliwe, że to anemia. Moje 2 koleżanki miały takie objawy i wyszło, że anemia. Krew zbadaj.

Gość siunia22
jem bardzo dużo słodyczy, nie potrafię bez nich żyć, to jest mój główny posiłek w ciągu dnia... jestem osobą szczupłą i ze szybką i prawidłową przemianą materii.... ale może źle się odżywiam. myślałam też o ciąży, ale zbyt wcześnie by to stwierdzić

moje koleżanki niby wszystko jedzą i kawał baby każda z nich jest i nikt by się nie spodziewał anemii, a jednak

Ja mam tak juz kilka lat :) jakos sie przyzwyczaiłam juz do tego.. Zawsze jak rano wstaję z łóżka, to mi się w głowie kręci i robi się ciemno przed oczami, jak wstaję z kibla to samo.. przy każdej pozycji z niskiej na wysoka tak mam.. co prawda, mam nieco za mało czerwonych krwinek, ale lekarka powiedziała, że to nic takiego..

Gość siunia22
ja nigdy nie robiłam takich ogólniejszych badań krwi. może to ciąża ale przecież miałam miesiączke 7 dni temu, fakt faktem była trochę dziwna ale była... te objawy są dziwne...

a masz podstawy do tego, żeby ciążę podejrzewać ? nie zabezpieczałaś się czy coś? zbadaj sobie krew to wszystko będzie wiadomo. Pewnie Ci jakieś wita,miny przepiszą

Gość siunia22
owszem od 2 lat stosujemy z narzeczonym stosunek przerywany.... nie martwiła bym się ciążą... ale nie wiem czy to są te objawy....

Gość to ja się podepnę pod temat
Ja mam podobnie.. Tylko u mnie jeszcze dochodzi fakt, że: - okropnie, bardzo dużo włosów mi codziennie wypada - bardzo często drętwieją mi nogi, wiecie, taki efekt mrówek - bardzo często mam skurcze palców u rąk i nóg - często bolą mnie nerki - słabo to jest mi prawie codziennie, kręci mi się w głowie, niemal mdleję - kołacze mi strasznie serce, jak przy arytmii (być może ją mam) Mam tak mniej więcej od 2 mcy, a do lekarza ciągle mi nie po drodze :o

Gość to ja się podepnę pod temat
o, jeszcze zapomniałam - dochodzą do tego ogromne bóle kości nóg - udowej i strzałkowej oraz piszczeli. No masakra :o