Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tamiła

Piję szampana bo mam urodziny :)

Polecane posty

Gość wszystkiego co
najlepsze z tej okazji.

Dziękuję :) Goście już poszli, dziecko śpi, mąż się kąpie, a ja cóż mam robić :)

Normalnie nie zakładam takich głupich tematów, ale że rzadko piję to dziś mi alkohol poszedł w pisanie na kafe :)

Gość samotne urodziny
plus alkohol i tak sie to konczy.

Nie, tak jak już pisałam goście przed chwilą poszli. Powkładałam co trzeba do lodówy, sprzątać będę jutro :D 25 urodziny, trochę popiłam i tyle :D Mąż się kąpie, dziecko śpi.... miałam dwa litrowe szampany, jednego została połowa więc go muszę dokończyć :D

Ja nie obchodziłam urodzin samotnie :) Z rodziną obchodziłam :D 18 osób w sumie, a jutro idę z przyjaciółmi do restauracji. No ale nie ważne. Teraz już może i samotnie, bo mąż pewnie zaraz spać pójdzie, dziecko śpi no a ja cierpię jak zawsze na bezsenność :D

Wszystkiego najlepsiejszego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdrowia szczescia pomyslnosci spelnienia marzen :) Dla autorki topiku rzecz jasna i spóźnione dla Koneserki 😘🌻

Gość Marilenka
100 lat i wszystkiego najlepszego!

hehhehe, dzięki Wam :D W sumie nigdy tu tak nie pisałam z nudów :D Dla mnie to wczesna pora, dziecko już padnięte, mąż jutro wcześnie wstaje, więc cóż mi pozostało :D