Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no tak jest u mnie

Doszlam do wniosku ze bardziej kocham męża niz dzieci

Polecane posty

Gość AS 234
mateuszu w doopie byłes i goowno wiesz

Gość Sacrew mały
Mateuszu nająkaj nam do kieszeni ,a my to sobie w wolnej chwilu poczytamy robolu,idź zbij zone to lepiej sie poczujesz

Gość lllowww
Joanna czytała w mądrych ksiazkach błahahahahahahahahahahahahaha

Gość fred kilo cukru
pewno w czarnych księgach ,bo głupoty jakies

Gość dew 1247
K**wa z ciebie nie kobieta autorko ,abrakadabra mąż znajdzie inna mua jiki treji

Gość no tak jest u mnie
Kocham dzieci mniej więcej jak naszego kota i inne zwierzeta ,ale nie kury ,kury kocham mniej

Gość no tak jest u mnie
Dziecko biologiczne czy adoptowane ---zawsze przed męzem to dla mnie oczywiste

Gość no tak jest u mnie
i nic nie poradzę ,że kocham kota bardziej niz tescia ,choć tesc jest podniecajacy

Gość Sacrew mały
NIECH ZGADNĘ-AUTORKA jest z zabitej dechami wiochy i codziennie dostaje po mordzie od swojego pana i władcy i mówi co kazał

Gość Aga.......30
Durne pomysły w ogóle porównywać te uczucia:O Zlinczujcie mnie za to, że ja się nawet nie zastanawiam kogo kocham bardziej lub mniej tylko kocham najmocniej i męża i córkę, na równi....a co będzie kiedyś to nie wiem, mam nadzieję zę będzie dobrze. Chore to jest żeby się nawzajem tutaj wyzywac bo zawsze się danej osobie wydaje że wie lepiej. Dzieci powinny wiedzieć że mąż dla żony jest bardzo ważny i żona dla meża tak samo - z tym się zgadzam. do tego który tam nam napisał, że pogrzeb żony sobie można spokojnie przeżyć....:O Powiedz to żonie swojej:O W ogóle śmieszny temat i śmieszne wzajemne wyzwiska. Kocham na równi. A teraz możecie mnie zmieszać z blotem czas start : :)

Gość smutna nieeeeeeee
Aga...30 nie ma co z nimi gadac, oni maja chyba jakies dziwne, zwiazki małżenskie, chyba nie oaprte na głeboiej prawdziwej, dojrzałej miłosci, nie wiem jak mzona stawiac dziecko ponad wszywtko, a partnera na drugim planie i odrazu zakladac zdrady odejscie:( trzeba wszystko wypośrodkowac....

jak chcecie kody do Rossmanna to proszę o kontakt na madzula@wp.pl wyślę 30 różnych kodów do wykorzystania do końca miesiąca kody są wielorazowego użytku więc można je przekazywać dalej Mamy w pracy konkurs więc bardzo mi zależy żebyście rozsyłali kody znajomym im więcej kupicie tym lepiej dla mnie więc zachęcam ;D w razie jakiś pytań odnośnie produktów też proszę pisać chętnie pomogę i doradzę

Gość ddxdxd
ja mam 8 miesiecznego syna, na dziejn dzisiejszy meza bardziej kocham ale mysle ze to sie wyrowna z biegiem czasu

Gość na imie mi mihael
up!

Gość do autoraaa
autorko bo jestes madra!

Gość Pieniaadz to nie
:) autorko normalna sprawa, calkiem zdrowe podejście, przynajmniej bedziesz miala fajne, kochane dzieci a nie rozpieszcozne bachory

Gość DDF KKOT
ja pierdziuuu jakie zdesperowana glupoty pisze na tym watku;/

Gość kjojkoik
Ja tez najbardziej na swiecie kocham swojego meza, jestesmy razem juz wiele lat, to moja druga polowka, najlepszy przyjaciel i nic tego nie zmieni. Dziecko bardzo kocham, ale inaczej. Moze jesli ktos jest nieszczesliwy w malzenstwie to cala milosc przelewa na dzieci, moja mama tak robila i na dobre jej to nie wyszlo. Teraz chce zyc naszym zyciem, a my juz jestesmy dorosli.

Gość Kasia_i_Jakub
Również zgadzam się z Autorką :) Bardzo mądra postawa. Też, oboje z ukochanym mężem bardzo bardzo kochamy naszą córeczkę alemęża kocham nieporównywalnie mocniej. Nie jest dla mnie obcym człowiekiem, ale właśnie najbliższą z możliwych mi osób. Jest częścią mnie a ja częścią jego. Do dla mnie znaczy o wiele więcej niż "krew z krwi i kość z kości". Wiem, że zawsze wybiorę jego. Nasza córeczka, dzisiaj jeszcze mała, ale jest osobnym człowiekiem. Kiedyś pójdzie swoją drogą a my będziemy ją wspierać, ale jako niezależną osobę. Kiedyś ona będzie dla kogoś najważniejsza na świecie.

Mnie się to w głowie nie mieści co wy tu drogie panie wypisujecie nosiłyście swoje własne dziecko 9 miesięcy pod sercem i mówicie, że bardziej kochacie męża i niby to jest ta wasza najbliższa więź...chyba się trochę ździwicie jak was ci cudowni mężowie wymienią na dwudziesto letnie dziewczyny. Moi rodzice zawsze powtarzali, że przelali całą miłośc na swoje dzieci, gdy się urodziły i to zarówno mama jak i tata i oni się w tym wszystkim już nie liczyli. Jakoś ani tata ani mama nie byli o to zazdrosni tylko wspolnie robilli dla mnie i mojej siostry wszystko co najlepsze. Mój tata całe życie podkreślał, że więź matki z dzieckiem jest najsilniejszą więzią jaka istnieje na tej ziemi i nigdy przez 33 lata małżeństwa nie przyszło mu do głowy wygadywanie takich rzeczy. Gdy czytam te wasze wypociny to boję się miec dzieci bo może powiem kiedyś to co wy. Wzdychajcie sobie dalej do tych mężusiów zastanawiam się tylko po co urodziłyście dzieci

Gość ssssssssssssssssssssssssssss
dziecko idzie w swiat , a jak kobiety maz nie kocha to wtedy kobieta bardziej kocha dziecko bo niby kogo ma kochac hhaasssssssssssssssss

Gość werwrerwtwtwrw
nie czytalam wszystkiego ale popieram postawe autorki. tez tak mam.

Gość kobieta ll
a co jeśli mąż autorki bardziej kocha dzieci,stanie się o nie zazdrosna a może pozbędzie się rywali?

Gość Natalka_1982
Jak kobieta jest normalna pod tym względem czyli męża stawia na pierwszym miejscu to on też będzie normalny - u mnie to się sprawdza. Wierzę, że u Autorki jest podobnie.

Gość NikeNike
Oczywiście, że męża najbardziej. Dzieci są na drugim miejscu i z powodu miłości do męża. Właśnie dlatego są bardzo kochane, bo są jego. Ale to on jest najważniejszy. I tak powinno być.

Gość gość
ponoć co piąta kobieta wychodzi za mąż bez miłośc****odobnie co trzeci mężczyzna, więc może dziwić to, że ktoś umie tak bardzo kochać "obcą" osobę tak, jak rzadko trafia się na taką miłość - tak duże niezrozumienie ona budzi w normalnym życiu dzieci takich par bywają nawet szczęśliwsze od innych bo nie o zaniedbywanie tu chodzi - i owszem można porównać "moc" uczucia, bo tak jak i inaczej się kocha tak i z inną intensywnością przynajmniej niektórzy potrafią to rozróżnić tak jak i w przyjaźni - są znajomi, kumple, przyjaciele i najlepsi przyjaciele - pomimo iż z każdym z racji jego osobowośc**przyjaźnisz, kumplujesz się inaczej - ale jest hierarchia myślę, że taka osoba - która kocha męża najbardziej bez problemu oddałaby za niego życie - identycznie - za jego i swoje dzieci - ale miałaby problem z poświęceniem jego życia za cenę życia dziecka zastanawiam się nad tym - bo to jedyny słaby punkt - kiedy to decyzja jest dramatyczna równie dobrze zamiast dziecka można by wstawić tu inną ideę - na przykład "wolną Polskę", "poszanowanie ludzkich praw" inna sprawa, że utrata dziecka załamałaby ich oboje ale to jak sprzeniewierzyć się sobie - wybrać dziecko zamiast męża jakby wyciąć część siebie cóż - niektórzy tak odczuwają wobec dzieci - zazwyczaj wtedy, gdy nie mają mocnej relacji z mężem, żoną inna sprawa, że kościół katolicki właśnie proponowany przez założycielkę tematu model promuje - tylu mamy katolików, tyle katoliczek - a tak pomstują na ludzi myślących - o dziwo - zgodnie z nauką kościoła katolickiego

Gość gość
A ja najbardziej kocham moją mamę. Mąż odszedł do kochanki mając w d***e mnie i dzieci, dzieci dają mocno w kość a mama zawsze przy mnie była, zawsze pomagała i wspierała. Nigdy nie zawiodła i wiem, że dopóki będzie mogła to będzie przy mnie. Na mamę zawsze mogłam liczyć. Dziękuję Ci, Mamo.

Gość adziarek
Nie mam pojęcia jak można w ogóle wartościować uczucie do własnego dziecka w kategoriach bardziej od mniej od inaczej dzieci się kocha bezwarunkowo nieegoistycznie miłością w najszczerszej postaci, jestem mamą 26 miesięcznej dziewczynki,nie siedzę nad nią godzinami i nie zachwycam się jaka jest urocza i słodka, bywają dni kiedy mam jej dosyć i chcę odpoczać ale gdyby kiedykolwiek przyszedłby taki moment w zyciu, że musiałabym jej oddać życie, nerkę, zdrowie cokolwiek- bez wahania, bez zastanawiania się , że może jednak nie bo ktoś kiedys będzie tego bardziej potrzebował To jest instynkt, w tej miłości do dziecka właśnie o to chodzi, że my nie analizujemy nie wyciagamy wniosków to się dzieje poza nami, dziecku zagraża niebezpieczeństwo idziemy z pomocą. Uważam, że każda zrowa kobieta nie może kochac kogoś albo czegoś bardziej niż własnego dziecka, to jest NIENATURALNE i do wszystkich, którzy zaczną zaraz atak na mnie- p********e się

Gość gość
Dobry temat, odświeżam :-)

Gość gośćdjdjd
Powinno być tak: 1. Partner 2. Przyjaciele 3. Zwierzak 4. Dzieci