Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość horhvfgot

faceci, wasz najgorszy seks w zyciu?

Polecane posty

Gość horhvfgot

zwykle takie topiki byly dla kobiet, ktore wypowiadaly sie o mini-czlonkach, kiepskim wzwodzie i 3-sekundowym seksie. teraz czas na was panowie, powiedzcie jaka to jest kobieta kiepska w lozku? wydawalo by sie, ze facet jak ma gdzie włozyc ( przepraszam za dosadnosc), to jest to juz wszystkim co mu do szczescia potrzeba i wystarczy przec do finiszu ktorym wiadomo - jest wytrysk. jak to jest na prawde :) ?

Gość bnfbnndp;fmjd
jak ma mini wzwód to każdy seks bedzie kiepski.

dla faceta kiepski to seks to jest jego brak... oni lubią każdy sex i oby często mam racje mężczyźni?

Gość maximussssss
zdarzyła mi się rozklapiocha z dłuuugimi wargami tam na dole, bałem się naprawdę:( to było okropne

Gość dfdsfgfdgd
klątwa faraona - hahahahahaha dobre ! :D

Gość horhvfgot
wielbiciel 70b: a co, castingi robisz :D ? czy wywaidy wsrod kolegow? chyba ze dla was udany seks = atrakcyjna aparycja partnerki

Gość horhvfgot
to się kurwa wypowiedzcie :| !

Gość gfres
no jak ma gębe Dody albo jest otyła to nie stanie .. dużo zalezy od postawy partnerki ..

Nie jestem facetem, ale mam wrażenie że niektórym kobietom wydaje się, że wystarczy się położyć i rozłożyć nogi, żeby facet był zadowolony. Kobiety, to działa w obie strony.

Gość gfres
no jak ma gębe Dody albo jest otyła to nie stanie gdy sie kobieta rozbierze .. dużo zalezy od postawy partnerki ..

Gość gfres
jakby otyła sie rozebrała to bym uciekł ..

ja po rpsru móieto co kiedyś przeczytałam, ze babka nie musi być jak jak dziwka w łóżku zeby facetwo sie sex podbał tylko a by było to często.... wiem ze nie tylko leżęć trzeba, to juz całkiem przesada

wypowiedzieć się? chyba nie ma sensu, bo jedyne co można usłyszeć to... "dla faceta kiepski to seks to jest jego brak... oni lubią każdy sex i oby często" "tutaj nie ma facetów uprawiających sex" "klątwa faraona - hahahahahaha dobre !" "a co, castingi robisz ? czy wywaidy wsrod kolegow?" "chyba ze dla was udany seks = atrakcyjna aparycja partnerki" Swoja wiedzę przeciętna kafeterianka zdobywa z poradniczków :classic_cool: lub ze znajomości z dresami o IQ dżdżownicy, bo nikt lepszy nawet na to to nie spojrzy, efekty widać powyżej :classic_cool: :p

Gość horhvfgot
wielbiciel to moze ty pochwal sie jakze rozlegla wiedza na temat kobiet :) ?

"nie musi być jak jak dzi**a w łóżku zeby facetwo sie sex podbał tylko a by było to często...." Nie słyszałem nic bardziej mylnego.

no właśniei mnie zdziwiło, ale dla faceta w związku liczy się bardziej częstotliwość... ja jakoś nigdy od nikogo z moich znajomych nie słyszałam ze sex był zły raczej właśnie narzekania ze za rzadko

Gość ide rzygac
gfres co ty za zdjecie wstawiles. ide sie porzygac kurwa:-O

Gość gfres
wiekszosc kobiet sądzi ze wystarczy sie wypiac czy pokazac piersi i facet jest gotowy i czasem jest to mylne

No dobra- należysz do typów dla których wyłącznie wygląd się liczy... Dla jasności- żeby seks był udany, kobieta musi być o niebo lepsza niż dziwki z burdelu. Musi być wyuzdana i kochać seks. Wygląd mnie ma znaczenia.

Gość gfres
wyglad ma znaczenie podstawowe