Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 9ooode

poznalłem pewną kobiete ale obawiam się,że jest uzależniona od

Polecane posty

Jeśli jedynym powodem na niezaproszenie koleżanki z pracy na kawę czy coś w tym stylu jest fakt że popija sobie burny to znaczy że jest coś nie tak. Już gorzej jak by nałogowo piła Colę, jak paru moich znajomych bo po 2-3 latach by zębów nie miała. Autorze masz ochotę ją bliżej poznać to dawaj, nie przejmuj się pierrdołami. rikitiki, jesteś absolwentką szkoły specjalnej?

rikitiki, co, jesteś po studiach na bezsensownych kierunkach typu; socjologia, psychologia czy zarządzanie (po których nota bene wylądujesz na kasie w biedronce) i myślisz że jesteś ode mnie mąrdzejsza? :D Wolne żarty. Było na mnie nie naskakiwać kretynko, ja i tak swoje zdanie mam.

Gość rikitiki tata
oooo a są takie? jaką polecasz? :classic_cool: Nadal chcesz się zachowywać jak cham? Be my guest

Gość rikitiki tata
Otóż, nie wiesz co studiuję więc daruj sobie te dywagację bo się tylko ośmieszasz :)

Gość 9ooode
nie napisalem ze chce ja zostawic czy przekreslic z powodu tych napoj ale dziwni mnie to i niepokoj

Autorze, to się nie przejmuj. Jeśli zamierzasz z nią nawiazać jakiś kontakt to możesz za jakiś czas zapytaćo jej sympatię do tych napoi. :) rikitiki, ty mi tzipo zarzucasz chamstwo a ten tekst o szkole to kto pisał i do kogo? Chesz żebym był kulturalny to sama taka bądź.

Wszystko jest dla ludzi, ale tylko w ograniczonej ilości, te napoje pite w nadmiarze szkodzą sercu, nawet są przypadki śmierci w wyniku zawału. Wszystko szkodzi w nadmiarze.

Gość rikitiki tata
nie bój żaby

Gość rikitiki tata
będziemy się licytować otóż zerknij sobie na swój post o 19:39. Prowokujesz nawet nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo

rikitiki, sorki, wkurrwiłem się kolejny raz z byle powodu. Spadam stąd. 🖐️

Gość rikitiki tata
ok narazie :)🖐️

Gość easdvabaebaebeab
nie wierze ze beliar to napisal!

Gość easdvabaebaebeab
nie to musiał być podszyw. no jak to :O

Gość rikitiki tata
easdvabaebaebeab heh może ma chłopak gorszy dzień :) Po co te nerwy, trza je oszczędzać a nie forumowymi bzdetami irytować

Gość easdvabaebaebeab
nie widziałam zeby on komukolwiek sorki napisał, tymbardziej pomarańczy ktora tez nie jest tutaj bez winy. jemu coraz bardziej odbija :O

Gość rikitiki tata
Agresja tryska od niego słowna i łatwo prowokuje, dałam się sprowokować ale się opamiętałam. Załagodziło się :) idę już na razie 🖐️