Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta byznesu

Jakie BIZNESY przyjeły się w waszych MIASTACH??

Polecane posty

Gość co ty pijesz
Podaj miejscowośc gdzie rodzice prowadzą ten interesik i branżę a przekonasz się o sile konkurencji haha co za debil :D to nasze firmy są konkurencją dla innych firm

Gość ale ja też
żal mi Cię dziecko rodzice przekazali Ci wiedzę biznesową :-D Wiesz ile nieogarniętych dzieciaków przepuściło cały dorobek życia rodziców ? a dostali wszystko na złotej tacy Co ty chcesz biznes robić z wiedzy książkowej i na podstawie analiz ? Powtórzę się analiza to jedno a ''prawo'' biznesu to drugie

Gość co ty pijesz
co za debil. naucz się czytać :o

Gość ptasiek nastroszony
najbardziej chyba wszedzie agencje towarzyskie

Gość ale ja też
''haha co za debil to nasze firmy są konkurencją dla innych firm'' :-D nie znasz dnia ani godziny jak Cię zgniecie konkurencja a one rosną jak grzyby Jak to mówią nie życz drugiemu co tobie niemiłe Więc w myśl tej zasady powodzenia :p

Gość co ty pijesz
ale ty jesteś pojebany:o to my zgnieciemy konkurencję :D

Gość ale ja też
Ps .. jedyne z czym się muszę zgodzić to tylko to że czasem faktycznie sidziba firmy a rynek zbytu to dwie różne bajki . A odpowiadając na temat to przyjmie się każdy interes jeżeli masz tylko pomysł na niego . Znasz potencjalnych odbiorców i potrafisz się dobrze rozpychać łokciami .

Gość co ty pijesz
Ps .. jedyne z czym się muszę zgodzić to tylko to że czasem faktycznie sidziba firmy a rynek zbytu to dwie różne bajki . najczęściej siedziba firmy i rynek zbytu są w innych miejscach :D ale co ty wiesz o zabijaniu ? wytłumacz co jak chcesz znaleźć odbiorców (czyli rynek zbytu) i powiedz co to znaczy przepychać się łokciami

Gość nieważne_kto
najlepiej wszędzie funkcjonują zaklady pogrzebowe

Gość kobieta byznesu
co ty pijesz Ej chłopczyku czy Ty sie dobrze czujesz??? Opanuj trochę swoje emocje bo Ci zaraz zyłka pęknie:-( Człowieku ja tylko pytam, dopytuje narazie obserwuję. Jak wpadne na jakis ciekawy pomysł to zrobie tą analize niech Cie ten twoj mały móżdzek nie boli !! Boziu co za człowiek:-D

Gość kobieta byznesu
To pewnie jakis zakompleksiony synalek bogatych rodziców który wybłagał od nich na 18 urodziny BMW ze skóra i tuningiem i teraz zgrywa wielkiego biznesmena ktory zna sie na biznesach buhahahha

Gość kobieta byznesu
Ale wracając do tematu..:-) Znam tez gościa który sie niezle ustawił sprzedając odżywki dla kulturystów

Gość kobieta byznesu
Albo firme produkująca meble do szkół i przedszkoli

Gość Dawidek X78
Ciężko powiedzieć które biznesy się przyjmą,jedno jest pewne: trzeba po prostu zaryzykować bo bez tego nic nam się nie uda. Warto czytać też fachowe porady,takie znajdziecie na http://www.e-b2b.org/

lubelskie 60tys miasto: kebaby, dopalacze swego czasu :P (było ich chyba z 10), firmy logistyczne, budowlane, remontowe, sklepy odziezowe, szmateksy, pizzerie, komisy samochodowe, poradnia rehabilitacyjna..

Koło Krakowa wiem, że fajnie się przyjęła firma sprzątająca - Błyszczy, która prowadzi fajny biznesik związany ze sprzątaniem. Dziewczyny działają prężnie i dokładnie, sprzątają biura, firmy ale i prywatne domy i mieszkania, więc jeśli nie macie ochoty sprzątać, to śmiało możecie do nich dzwonić.