Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MakaFoNii

Idę na wesele, JAKIE DODATKI PASUJĄ DO TEJ SUKIENKI???????

Polecane posty

Gość to normalne.....
brzydka ta sukienka, nie masz jakiejs jednokolrowej ?

Gość lu ne
ja bym dodała buty nude

na szyje cos wiekszego ale nie wiszacego do samego dekoldu tylko tak bardziej przy szyi nie wiem jak ci to wytlumaczyc inaczej. i napewno musisz ladnie kolorem dopasowac

Sukienka ogólnie brzydka,strasznie mdła...Wygląda tandetnie. Ciężko będzie coś do tego dobrać,prościej wybrać inną sukienkę.

Gość MakaFoNii
a dlaczego w jednym kolorze? Czy nie można nigdy zaszalec? Pewnie wszyscy będą miec jednokolorowe sukienki więc chcę się trochę wyróżniac... welnes ale powiem ci szczerze że nie lubię wielkich naszyjników itp. Chodzi Ci pewnie o taki naszyjnik coś jak kolia? Mam kolie jednorzędową z cyrkonii, taką cieniutką, ale nie wiem czy ją zakładac właśnie... Szpilki nude, tez o tym myslalam

Gość MakaFoNii
ewks a ty jaki masz gust?? wklej tu kiece która się podoba tobie jak jestes taka mądra... Moim koleżankom się sukienka podoba, a mi z Asos zreszta bardzo dużo kiecek się podoba

Gość MakaFoNii
Dzięki wellnes:) Prosiłam po prostu o rade a nie o wypowiadanie się czy mam dobry czy zły gust.

Gość ta nie jest
tylko ze ta nie jest z asos...

nie ma sprawy, niektorzy ludzie na tym forum lubia sie bulwersowac i krytykowac nie wiem czym to jest tak naprawde spowodowane:)

Gość Redda
O gustach się nie rozmawia :P Myślę ze do tej sukienki pasują czarne dodatki typu czarna torebka, buty, naszyjnik z czarną cyrkonią itp. i różowy kwiatek we włosach ;)

ja bym dała buty nude, czarną kopertówkę i jakieś kolczyki z biżuterii, na szyje już nic

Gość ta nie jest
wedlug mnie sukienka jest juz sama w sobie zdobna aplikacjami wiec nie wolno przesadzic buty albo czarne proste szpilki albo nude na szyje nic bym nie dawala bo aplikacja na biuscie jest zdobna. zalozylabym kolczyki jakies ale nie mam pomyslu jakie czy dlugie wiszace czy jakies takie "blisko ucha" typu wkrety zalezy jakie masz wlosy dlugie, krotkie? jakie planujesz upiecie?

Gość MakaFoNii
problem z ta sukienka jest taki, ze na ostatnim weselu przewrocilam sie w niej i ubrudziłam w krowskiej kupie na lace i jest troche poplamiona z tylu, ale moze nikt nie zauwazy :classic_cool:

Mi sie ta sukienka podoba, jak i wiekszośc z ASOS.. :) ja bym dała dodatki w kolorach sukienki.. czyli np. buty i torebka czarne, a żakiet czy bolerko, czy co tam chcesz w kolorze rózowym (drugi odcien sukienki).. fajnie to bedzie wygladało :) a bizuteria... może byc ta kolia, o której piszesz i jesli lubisz, to bransoletka i kolczyki w podobnej tonacji..

Gość MakaFoniii
Dzięki za rady:) Hm no właśnie tak się zastanawiam nad tą kolią ale nie jestem do niej przekonana, zaraz wam pokazę jak wyglądala na szyi na mojej studniówce http://www.voila.pl/171/4bt7d/?1 To jest ta kolia ale wydaje mi się że już takich nie noszą:O nie wiem kurcze, a co myslicie o takiej bizuterii?? http://allegro.pl/srebrne-kolczyki-swarovski-duze-kulki-kolory-i1811759454.html http://allegro.pl/wisiorek-kula-kulka-swarovski-1-4cm-na-prezent-i1809283992.html

sukienka jest ladna no a dodatki w takich wlasnie kolorach 2 w zupelnosci wystarcza i tak albo buty czrane a reszta dodatkow w rozu ewentualnie fiolecie albo na odwrót

Gość ideałem byłyby
dodatki w takich samych kolorach, np duże korale (kule) w sporych odstępach naprzemian różowe i czarne i takie same kolczyki. Wtedy buty mogą być czarne i torebka również, ale delikatne, aby całość wyglądała elegancko