Gość ouulluu Napisano Maj 24, 2019 Ja mogę zaproponować firmę Japa&Co. Jest najlepsza, jeżeli chodzi o przeprowadzki każdego rodzaju. No i ceny mają konkurencyjne, także nie zedrą z człowieka nie wiadomo jakich pieniędzy. Zresztą dobrze jest poprosić ich o dokładną wycenę, wtedy będzie wiadomo na czym się stoi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamos Napisano Czerwiec 14, 2019 Skontaktujcie się z Adexim. Robili mi przeprowadzkę firmy od A do Z. Całość trwala 2 dni, ale było tego naprawdę dużo. Ogólnie wszystko szło bardzo sprawnie. Ważne, że wcześniej doradzili, jak to powinno być pakowane, co ja pooznaczać, żeby nie było problemów i tak jakoś to nam poszło bez większych komplikacji. Akurat wykonawcy szukaliśmy długo - żadna ze znajomych firm po prostu nie miała kogoś, kogo by polecali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miron Napisano Październik 1, 2019 W Warszawie dobrze przeprowadzają tez Przeprowadzki Warszawskie. Nam cały biurowiec przenosili na drugi koniec miasta. Maja wózki i cały sprzet tez typowo pod przeprowadzki wielkogabarytowe. A ceny maja całkowicie znosne jak na stolice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
siwyt 0 Napisano Październik 22, 2019 Ja korzystałem z firmy TRAGER -> www.trager.com.pl . Sprawnie zorganizowali przeprowadzkę firmy z Żoliborza na Mokotów. Z tego co wiem to też organizują przeprowadzki mieszkań w Warszawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość novana Napisano Listopad 25, 2019 Z przeprowadzkami świetnie sobie radzi firma Japa&Co. Są przygotowani na każdą ewentualność i każdą przeprowadzkę czy to małą czy dużą. No nie wiem, czy znajdziesz chociaż jedną osobę, która nie byłaby zadowolona z ich pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mariux78 Napisano Styczeń 10, 2020 Korzystałem ostatnio z firmy uptrans. Jestem zadowolony. Polecam www.uptrans.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marekol 0 Napisano Luty 27, 2020 W Warszawie korzystałem z usług firmy Wiki Przeprowadzki. Wszystko poszło sprawnie i z uśmiechem. Kontakt z firmą też był super. Jeżeli będę planował kolejną przeprowadzkę to tylko z nimi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosotra 2 Napisano Czerwiec 28, 2021 Jedną z lepszych firm, które zajmują się przeprowadzkami jest firma Japa&Co. Mają bardzo duże doświadczenie w każdym rodzaju przeprowadzek, czy to firm czy prywatnych domów i mieszkań. Zawsze są przygotowani i bardzo pomocni. Warto skorzystać z ich usług. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
durla 0 Napisano Kwiecień 27, 2022 Również uważam, że najlepszym wyborem jest firma Japa&Co. Możesz śmiało się do nich odezwać, a oni całą przeprowadzkę zrobią za Ciebie. Jestem przekonana, że będziesz zadowolona z ich pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosotra 2 Napisano Kwiecień 24, 2023 A widzieliście poradnik na stronie Japa&Co. Polecam każdemu, kto przeprowadza się pierwszy raz. Jestem tam sporo ciekawych wskazówek, dzięki którym wszystko idzie o wiele sprawniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igulla 0 Napisano Grudzień 18, 2023 No pewnie, że jedynie Japa&Co pomoże Ci ze wszystkim i nie weźmie za to majątku. Warto się do nich odezwać, bo w przeprowadzkach mają mega duże doświadczenie i można im wszystko powierzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach