Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Isena

dziwadło

Polecane posty

Gość rfgtrthrfhetrfjhdftjh
skad jestes isena?? mam podobny problem, tylko jestem 2 lata starsza. jak bylam w twim wieku to myslalam, ze to wszystko samo jakos przyjdzie, ale mylilam sie i boje sie ze bede sama juz zawsze :( pociesz sie tym, ze lepiej nie miec nikogo niz miec jakiegos chuja

Gość Isena
W mojej okolicy jest tylko jeden klub w którym grają moją muzykę. Poza tym, bałabym się iść sama do klubu, bez żadnej koleżanki, bez jakiegoś wsparcia. To nie w moim stylu. No i nigdzie nie pójdę, bo leżę chora w domu.

Gość Isena
rfgtrthrfhetrfjhdftjh ja już od dawna nie myślę, że mi coś przyjdzie samo, to nie te czasy, kiedy mężczyźni starali się i zabiegali o kobiety. Pewnie o te piękna tak, ale ja piękna nie jestem i chociaż bardzo się staram, to nie mogę o sobie powiedzieć, żebym była atrakcyjna. No i marne to pocieszenie, szczególnie że nie chcę umrzeć wieczną dziewicą, a na to się zanosi.

Gość rfgtrthrfhetrfjhdftjh
jestes z jakiejs mniejszej miejscowosci?? znajomych masz ze studiow??

Gość Isena
Nie, jestem z Katowic, a znajomych na studiach za bardzo nie mam. Moi znajomi to taka luźna ekipa do której dołączyłam ze dwa lata temu. Łączy nas wspólny styl, muzyka, poglądy, pasje. Uwielbiam ich, ale czuję się przy nich brzydkim kaczątkiem.

A co Ty tak gloryfikujesz seks? Myslisz, ze przytulanie sie do meskiego torsu, pozwalanie na to, by facet Tobie lizal Tobie cipke, dotykal, wkladal swoje dlonie miedzy Twoje nogi, calowal po szyi, przygryzal ucho, wargi, glaskal Twoj brzuszek, dotykal piersi - jest takie wspaniale? P.S. Mysle, ze jestes OK :)

Gość Isena
Myślę, że przytulenie się do męskiego torsu może być przyjemne. Reszta mnie jakoś nie pociąga.

Gość Isena
A tam paraliżuje. Skończyłam studia, zaczynam następne, mam swoje pasje. Po prostu żaden facet nigdy się mną nie interesował i pewnie nie zainteresuje, więc mogę co najwyżej pomarzyć o tym, żeby się do jakiegoś przytulić.

Chodzi Tobie o licencjat - bo przypominam, ze masz 22 lata ;) Dlaczego snujesz takie wizje, ze sie Toba nie zainteresuje? Posiadalem kilka "mniej atrakcyjnych" - przez swoje wycofanie - kolezanek w grupie, i jak sie wspomina tamte czasy, to byly one tymi, z ktorymi warto bylo cos kombinowac :)

Gość Isena
Licencjat to też studia, zawodowe - mogę po nich iść do pracy. Pewnie dlatego nikt się mną nie zainteresuje, że jestem brzydka, a otaczają mnie piękne dziewczyny. wysokie, szczupłe, śliczne. A ja, karlica z wielkim tyłkiem. Jak jakiś interesujący facet może zwrócić uwagę na takie coś, kiedy dookoła jest mnóstwo inteligentnych i ładnych dziewczyn?

"I nie mam pojęcia co jest ze mną nie tak. Nie jestem nieśmiała, nie jestem też brzydka jakoś specjalnie." - no to ja juz nie wiem, czy Ty jestes jedna, czy jest Was - - - dwie ;) Zycie to nie konkurs pieknosci, ze najpiekniejsze dostaja nagrody. Mysle, ze Twoje zdanie na swoj temat wiecej szkodzi, niz to wszystko, o czym piszesz, a wymiary i tak masz bardzo dobre. Zreszta nikt nie bedzie chodzil z lupa i analizowal kazdego centymetra Twojego ciala, nie na tym to polega.

Gość Isena
Jakoś potwornie brzydka nie jestem, ale do atrakcyjnej i ładnej kobiety mi daleko. Skoro żaden facet nigdy się koło mnie nie kręcił, a nie siedzę zamknięta w piwnicy ani w kościele, to chyba oczywiste, że coś jest ze mną nie tak.

Nie do konca, bo moze wmowilas sobie, ze z Toba jest cos nie tak, przez co Twoj organizm wysyla nieodpowiednie sygnaly (mimika, warczenie, itp. ;) ) w strone innych osobnikow, przez co widzisz w ich oczach przerazenie, a nie fascynacje ;)

Gość Isena
Bzdury. Nigdy nie warczę na ludzi i zawsze jestem uśmiechnięta. Nawet jak mi się życie wali na głowę. Ale nic na to nie poradzę, że ilekroć się zakocham, to jestem wyśmiewana, że co ja sobie myślałam. To nie zachęca. I nie daje nadziei na zmiany

A usmiechasz sie, gdy sie wali, bo udajesz, czy jednak posiadasz zasoby optymizmu? Ale co, ze "co ja sobie myslalam"? - nie rozumiem tego.

Gość Isena
Zawsze się uśmiechem, bo zawsze udaję. Kiedy jestem sama ze sobą nie uśmiecham się wcale. Nie mam powodów ani potrzeby. Chodziło mi o to, że zwykle zostaje wyśmiana, bo zakochuje się w facetach, którzy nie chcą nawet na mnie spojrzeć, a co dopiero...

Uważasz się za nieatrakcyjną i to inni wyczuwają. Napisałaś że przy wzroście 162 ważysz 52 kg. Czy Ty wiesz ile kobiet nawet nie śmie marzyć o wadze 52kg ? Pogadaj z jakąś życzliwą kobietą która Ci doradzi jak pokazać trochę seksapilu, dobrać ubiór makijaż. Jak polubisz swój wygląd, poczujesz się seksi - faceci to zobaczą. Zacznij od SIEBIE !

Gość Isena
Ale ja mam dobrze dobrany strój i makijaż. Gdyby tak nie było, to bym z domu nie wyszła ze wstydu. Ale nie wyobrażam sobie ewentualnego momentu kiedy facet zobaczy moje nogi i cała resztę, albo twarz bez makijażu. Na pewno mnie wyśmieje i ucieknie.

Gość Isena
A to nigdy nie nastąpi.

Gość Isena
Żaden facet mnie palcem nie tknął, a już raczej ładniejsza nie będę, więc nie ma się co łudzić. A poukładane mam. Nie wiesz jak wyglądam, więc nie wiesz ile jest racji w tym co piszę. Sam być pewnie uciekł na widok takiego bliznowaetgo cielska z cellulitem od karku po pięty.

No to ja czegos nie rozumiem, jestes zadbana, potrafisz sie ubrac, inteligentna tez jestes, nie jestes niesmiala - ze trzeba by piecioletnie podchodzy robic, nie jestes tez brzydka jakos specjalnie - to dlaczego mialbym uciekac? Jedyne co mi do glowy przychodzi to marudzenie :P A Twoje przywiazywanie wagi do wagi jest naprawde wyolbrzymione!

Gość Isena
Skoro chciałbyś mieć laską która jest jednym wielkim rozstępem i cellulitem, to ok, nie mam pytań.

Gość Isena
Ale żaden facet się nie zwiąże z kobietą, która go nie pociąga. No, chyba że jest potwornie zdesperowany. A ja nie chcę kogoś, kto będzie na mnie patrzył i się wzdrygał.

Gość Isena
Dla mnie to nie jest ok...