Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Isena

dziwadło

Polecane posty

Wiem, i nie bedzie nigdy, posiadasz cos w stylu anoreksji :( Zawsze bedziesz wyolbrzymiala swoje wady, kompleksy, ktore dla innych nie maja znaczenia.

Gość Isena
Możliwe. Ale przynajmniej nigdy nie popadnę w samozachwyt i nie będę się zachowywać jak księżniczka, której wszystko wolno. Trudno, skoro pisane mi być starą panną, to się jakoś z tym pogodzę.

Gość szujowa szuja
Isena, czy Ty myslisz ze tylko Ty masz cellulit i rozstepy a reszta kobiet jest piekna i gladka?:) Wiesz jakie brzydale maja swoich facetow? Z obecnym podejsciem do zycia to nawet jak znajdziesz faceta zainteresowanego toba to i tak go sploszysz swoja nieufnoscia (bo przeciez niemozliwe ze mu sie podobasz;)) i biadoleniem.To sa Twoje wymiary tak-90/59/90 ? Jesli tak to ciesz sie kobieto bo mezczyzni lubia jak kobieta ma wciecie w talii. Ostanio taka figura u kobiet jakby zanika, wszedzie widac panie o budowie chlopiecej-prawie nie maja bioder:(.

Gość Isena
I takie bez bioder i biustów najbardziej się podobają, z tego co zauważyłam. A jeśli sa wysokie i mają długie nogi, to już w ogóle. A ja, mała, z dużym tyłkiem i nieładną twarzą... Mogę tylko patrzyć jak koleżanki wychodzą za mąz i zakładają rodziny.

Gość sfrustrowana stara baba
No to ja powiem tak. Mnie wszyscy uwazaja za wyniosła damulę. Bo jestem wg nich ładna, i w zwiazku z tym zadzieram nosa. Jest to nieprawda. Jestem kurewsko niesmiała, jestem jednym wielkim kompleksem. A że ładna, to NA PEWNO zarozumiała. Ty masz 162 i piszesz ze jestes kurduplem. Ja mam 179 i czuje sie zbyt wysoka. Ty masz za duze biodra - ja jestem szczupła, i mam wrazenie ze mam tyłek faceta a nie kobiety. Mimo duzej róznicy wzrosu masz w cyckach tyle co ja, czytaj: ty masz cycki a ja nie. Poza tym obrzydzenie bierze mnie na widok moich rak, nog - długich, ale na udach mam cellulit a na łydkach poczatki zylaków. Rozstepy tez mam na tyłku i plecach: pozostałosc po burzy hormonalnej w okresie dojrzewania. Do tego cera naczynkowa, czyli buraczane policzki. I wiesz co? Wszyscy maja to w dupie. Tylko ja uwazam sie za brzydka. Poza tym, jak widzisz, z wygladu dzieli nas prawie wszystko (prócz rozstepów i cellulitu :D ), a obie jestesmy podobnie zahukane. W tym miejscu nalezy sie zapytac: czy to naprawde chodzi o wyglad? Mi sie wydaje ze o cos innego.

Gość Isena
To może mnie oświecisz, bo ja nie mam pojęcia :(

Gość głupiście wszyscy
O podejscie do zycia i do siebie. Obie spisałysmy sie na straty, to promienuje i wyłazi z człowieka.

Gość głupiście wszyscy
A inni to widza. Ludzie nie lubia ludzi, którzy wciagaja ich w dołki. Wola najbrzydszego i najgłupszego ekstrawertyka, który jest po prostu dowcipny i radosny, niz zatopionych w swoich problemach wiecznie zdołowanych nudziarzy. Ja wiem ze jestem ta druga opcja, nie wiem jak z Toba.

Gość głupiście wszyscy
ah, no tak, to ja , sftrustrowana ;)

Gość czarna taranula
Zdrowe podejscie do siebie to polowa sukcesu. Kiedys mialam wiele kompleksow.Bylam szczuplutka, wysoka 170 cm, wciecie tez mialam duze-roznica 30 cm jak u Ciebie. Z cyckami trche gorzej bo male byly ale trudno;)No i co? Wymyslalam, ze nogi za grube, twarz nieladna itp.Teraz lata pozniej jak ogladam moje stare foty to mysle ze chyba cos z glowa mialam nie tak ;). Nogi byly niezle, wygladalam super;) .Przezte moje kompleksy nie chodzilam w strojach kapielowych, w mini. Nigdy za mna tlumek facetow nie biegal. Za to teraz mam lat sporo wiecej, jestem troche grubsza :) i powiem Ci ze widze zainteresowanie w oczach panow:). Moze dlatego ze nabralam pewnosci siebie bo przeciez nie wypieknialam i mloda nie jestem :)

Piszesz "A ja, mała, z dużym tyłkiem i nieładną twarzą" Tak długo jak będziesz w to wierzyć i w to że to Ci uniemożliwia szczęście - tak długo będziesz nieszczęśliwa. Użalasz i litujesz się nad sobą - faceci NIE LUBIĄ TAKICH lasek. Wybacz, ale jeśli zostaniesz samotną, starą, zgorzkniałą panną to na własne życzenie. Przez swoje irracjonalne i rozdmuchane wady, żale, słabości.

Gość Isena
Trudno nie wierzyć, kiedy ma się lustro i kiedy się ciągle słyszy - załóż buty na obcasie, schudnij, mnie się taka figura u kobiety nie podoba, masz wielki tyłek. Ciągle i w kółko, od kumpli, rodziny, znajomych. Nikt mnie nigdy nie nauczył, że siebie trzeba lubić, wprost przeciwnie. Siebie trzeba gnębić dotąd aż się ciało całkowicie nie podporządkuje woli. U innych nalezy przymykać oko na niedoskonałości, u siebie - nigdy. Więc jak mogę zaakceptować siebie, kiedy mam 90 cm w biodrach? I musiałabym miec operacyjnie zmniejszaną miednicę, żeby dojśc do moich wymarzonych 80 i żeby wyglądać atrakcyjnie? Nie umiem.

Czy Ty wiesz jakie wymiary w biodrach mialy/miala: - Marylin Monroe - Sophia Loren Wydatne biodra sa oznaka zdrowia. Takie kobiety sa dobrymi rodzicielkami. Jeśli rodzina Cię krytykuje - olej ich, wyprowadź się. Jeśli znajomi nie pomagają Ci tylko krytykują - masz złych znajomych. Nie masz nikogo życzliwego kto podzieli się KONSTRUKTYWNĄ krytyką?