Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlena19999

politologia czy historia!?

Polecane posty

Gość marlena19999

Witam, pytanie może wydać się głupie , ale mam taki problem. Dostałam się teraz na studia na historię i politologię i kompletnie nie wiem co wybrać. Czy ktoś mógłby mi doradzić, a może jest na którymś z tych kierunków , albo skończył takie studia? Bardzo proszę o opinie i z góry dziękuję.

Gość ydrgtfvubhiio
2 lata temu skończyłam historie pracy nie mam do dzis nie polecam

Gość Kończ historię
ucz się głównie najnowszej oraz języków i zdawaj po studiach na aplikację dyplomatyczno konsularną,jeżeli mogę coś poradzić,a ty rad posłuchasz.

Gość stereotypy i tyle
Zarówno politologia, jak i historia może zapewnić Ci przyszłość, pod warunkiem, że masz pomysł na siebie, a nie idziesz ot tak, żeby sobie skończyć i potem zacząć się zastanawiać co byś chciała robić. Pomyśl, jaki zawód chciałabyś wykonywać za te 5 lat.

Gość kokojambooo
skończyłam historie i pracuje w banku :) prowadzę własną działalność gospodarczą, zarabiam 3 tys. ...

Gość Eaaaa
z pracy w banku i prowadzenia własnej działalnosci wyciagaz AZ 3 tys miesiecznie?:D Imponujace:D

Gość Redda
Sprawdź w necie jak wygląda rynek pracy w tych zawodach. Ale wiem ze kończąc historię to zostaje Ci nauka w szkole, znajomy skończył i nie pracuje w zawodzie.