Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginorossi

jeszcze nie ma 20 a juz ciemno, ida ciezkie czasy

Polecane posty

prawda wieczorem to jeszcze nic, ale rano, jak trzeba wstawac do roboty po ciemku - to jakby w środku nocy :(

no ja wracam jeszcze za jasności :) o 16.00 jestem w domciu ale za to wstaję w nocy - o 5.15 chociaż w tym tygodniu mam labę - na L4 siedzę/leżę/zdycham

Gość dziwnooosc
jenifer sypnij kasa dla slonca to bedzie swiecic caly czas....co to dla ciebie takiej bogaczki/// a dziecko juz spi?a mezus sie ka[ie?kolacje zrob chociaz bo caly dzien na kaffe siedzisz:/

" Ewa, 33 no ja wracam jeszcze za jasności o 16.00 jestem w domciu ale za to wstaję w nocy - o 5.15 chociaż w tym tygodniu mam labę - na L4 siedzę/leżę/zdycham Mam takie postanowienie, że nie karmię troli. Co mnie nie zabije, to mnie wzmocni http://frezja.webnode.com/fotogaleria/ gg 1796500" Jak żresz syf to są takie efekty:P.Napisz co to jest to może wymyślę kurację:classic_cool:. No i też nie lubię jak prędko robi się ciemno:O.

po tygodniu walki z chorbą córki-zapalenie oskrzeli jestem troszkę wyczerpana,ale zrozumie ten co dzieci ma a nie ten co ich nie posiada;)