Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość disgraceee...

zdjecie moich nog. pomocy

Polecane posty

Gość wwrrr
ile masz lat?

Ładna, nie ładna - kwestia gustu. Temu, komu bym się chciała podobać, to się nie podobam :/ Ponoć jestem za gruba dla niego. No cóż. Życie.

W programie "trinny i Susanna ubieraja Polskę" ta wysoka :D pokazywała 2 ćwiczenia na posladki i uda... (bardziej na posladki). Oba są bardzo ciężkie do zrobienia, ale ponoć dają bardzo dobre efekty..

Gość pewien ufoludek
na pewno nie jesteś za gruba!

on twierdzi coś innego :) Mam za szerokie biodra, za duży biust, za dużo mnie ogólnie i za niska jestem...

Gość someone12345
A cobyście powiedziały na mnie? Jestem facetem, Ważę 110 kilo i mam 180 cm. wzrostu, tłuszcz na brzuchu i wydaje mi się, że to wpływa na małe zainteresowanie dziewczyn.

Gość pewien ufoludek
Ale wydaje mi się, że to taka budowa, bo tłuszczu chyba nie masz?

oj mam, mam. Jeszcze troszkę brzuszka mi zostało, uda, łydki, boczki mam... Ale za leniwa jestem, żeby to zlikwidować.

Gość pewien ufoludek
To ten chłopak przesadza, Taki niewielki tłuszczyk jest przyjemny....

dla niego każdy gram tłuszczu to -. Dziewczyna ma być wąska w biodrach, mieć mały biuścik i być bardzo wysoka. Żadnego z warunków nie spełniam. Ale trudno, jakoś to przeboleję :) Skoro nie potrafi mi powiedzieć, że jestem wredna i nie nadaję się na kobietę, a zasłania się moim za dużym tyłkiem, to widocznie nie jest wart moich łez.

Gość wwrrr
To, czy ktos lubi tluszczyk, czy nie, to kwestia gustu. Ale Rhovannion z pewnoscia do grubych nie nalezy, tylko sie zamyka w sobie i przejmuje za bardzo opinia jednego faceta. On woli chude i wysokie, jego prawo, a moze w ogole nie chodzi mu o jakies 'wady' wygladu, tylko ogolnie nie ma chemii? Uszy do gory, bardzo ladnie wygladasz, zwiewnie i swiezo niczym ta laka na ktorej stoisz, i na moje oko na mlodsza niz jestes. Nie ma co marudzic, trzeba uwierzyc, ze jestes piekna, bo jestes, wtedy nawet i ten on moze to zauwazyc. Ale banaly :D Mojemu zanim mnie poznal podobaly sie mlodziutkie, niskie i szczuplutkie, ale jakims cudem wybral mnie. I nawet jak mi sie przytylo nie przestal mnie adorowac.

Gość pewien ufoludek
Nie przejmuj się. Na pewno znajdzie się ktoś inny.

Dobry makijaż odejmuje lat :) A może i znajdzie się inny, tylko czy ja tego innego pokocham, tak jak tego trutnia, tego nikt nie wie :/

skoro potraficie oceniać ludzi po wymiarach, to co powiecie o mnie? 54 kg/ 165 cm wzrostu/ biodra 89, talia 61, piersi 88. figusa typu klepsydra. ja sama nie wiem co mam o sobie mysleć. od podstawowki wiekszosc ludzi dokuczala mi, że jestem gruba i skutecznie udało im sie zepsuć moją samoocenę. dodam tylko, że mam 21 lat a od jakichs 7 lat przesladuje mnie mania odchudzania ktora czasami nasila sie. a tak poza tym, to moją idealną wagą było by jakieś 48-50 kg i jestem w trakcie dążenia do tego.

Gość Nikola1243
Daria, to Ty? :D

jesteś 1 cm wyższa, a te zdjęcia które mam w stopce były robione, gdy ważyłam 54 kilo. Tak będziesz wyglądać przy 55.

poza wymiaram dodam jeszcze, że najwiekszym moim kompleksem są nogi, tyłek i ramiona. mam za to bardzo kościste obojczyki, miedzy piersiami też widać mi kości i wystają mi trochę kości miednicy ale to tylko ino ino. dziewczyny wiedzą o co chodzi.

kochana ale szczerze, to na tych zdjęciach nie widać prawie wcale twojego ciałka. oczywiście zdjecia swietne, ale nic nie widać. ale nawet jakby mi ktoś pokazywał nie wiadomo co, to pewnie nigdy mnie to nie "uleczy". a tak wracając do tematu dyskusji, to też myślalam, że mam grubsze uda niż autorka. a ja mam w obwodzie 52 cm w udku

tak to bywa, jak ma sie zryty beret. co ja poradzę, że wyglądam jak wyglądam. nawet jak pół roku temu zaczełam sie odchudzać i spadło mi 10 kg to itak nie widzę w sobie żadnej różnicy. tylko po ubraniach, ale to też raczej mam wrażenie, jakby poprostu robiły się za duże, a nie zmniejszały rozmiarem. ehh