Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cfdgbnfgn

Za jakie ceny wystawić ubranka....

Polecane posty

Gość cfdgbnfgn

Mam bluzę z H&M używana, rozm. 86- cieplutka, jedyne ślady używania to te wynikające z prania, zadnych plam, dziur. nadal tak samo gruba. Taka jak ta: http://allegro.pl/hm-bluza-czerwona-nowa-98-104-i1820935343.html Spodnie bojowki H&M- nowe, rozm. 92- bez metki bo oderwalam i przeprałam spodnie ale synek wreszcie nigdy ich nie ubrał. Kurtka cool club. Używana sporadycznie, też bez plam, dziur. jedynie podszewka troche sprana. Taka ja ta tylko rozmiar 92 : http://allegro.pl/kurtka-cool-club-110-116cm-super-i1827228128.html?source=oo Buty rozm. 24 firmy Bartek. Też są w bardzo dobrym stanie. Podeszwy jak nowe. Kurtka jesienno ziomowa re kids. Syper modna i szkoda mi nawet sprzedawać no ale juz jest na styk na mojego malca więc nie starczy na całą zimę. Rozm. 86 czy gdzies moge dodac te zdjęcia byście zobaczyly i ocenily. Podpowiedzcie dziewczyny za ile wystawić aukcję.

Gość upupupupp
upupuupp Myślicie że w ogle jest sens wystawiać te rzeczy? Pomyślalam, ze te sprzedam i kupie za to jakąś inną rzecz: ubranko lub zabawkę

Gość ranyniedowairy
pewnie ze jest sens! ja zawsze tak robie. jesli ubranka sa w dobrym stanie to i tak powinnas zjechac przynajmniej o 50-60% ceny za ktora to kupilas.

Gość ranyniedowairy
albo poprostu wystaw do licytacji. zaczynajac od takiej ceny ile chcialabys najmniej za ta rzecz

Gość upupupupp
no własnie tak myślalam, choć nie wiem jak potraktowac te nowe bojówki

Gość ranyniedowairy
ja bym zrobila taK; jesli zaplacilas za nie np. 50 zl to wystaw od 35,40 minimalnie. ja tak zawsze robie i wszystkie aukcje mi schodza :)

Gość upupupupp
Gość upupupupp
Zaznaczam że sprzedawane przeze mnie rzeczy nie są poplamione, dziurawe itp. Noszą ewentualnie ślady użytkowania wynikające z prania.

Gość pr.....
ale pojechałaś z cenami:D

Gość upupupupp
no tak mi tu doradzial dziewczyna by sprzedac za polowę zwlaszcza ze sprzedarze rzeczy w bardzo dobrym stanie. Jak coś synek zniszczył to po prostu to wywalam. Sprzedaję tylko takie rzeczy kotre sama bym od kogoś odkupiła.

Gość teosia
po pierwsze-sprzedac cos na tablica.pl jest ciezko,ludzie wola na allegro,ze wzgledu na bezpieczenstwo po drugie-czy ciebie pogielo z tymi cenami??? kurtka uzywana za 80 zł? o matko, to tylko reserved, a nie burrbery czy zara:O o pozostałych nawet nie pisze...ciuchy fajne ale nie za takie pieniadze! po trzecie, dlaczego nie wystawisz na licytacje na allegro?

Gość upupupupp
kurtka jest jak nowa więc skoro wystawiam za połowe ceny to chyba ok. zreszta na allegro po takich cenach ida kurtki ze moja cena to i tak pikuś. Moze masz racje z tym allegro. To jakie ceny proponujesz bo własnie nie wiem jakie ustawić. jak pisalam wczesniej rzeczy są jak nowe więc dlaczego mam oddac je za darmo.

Gość teosia
autorko, zrob licytacje,ustaw cene minimalna,ale nie przeginaj!!! takich ciuchow jest pol allegro,za duuuzo mniejsze pieniadze:)

Gość upupupupp
ok jak bede miala czas to powystawiam na allegor. myślalam z ena tablica.pl tez mozna sprzedac. Zawsze ktoś w razie bezpieczeństwa moze poprosić o wystawienie na allegro

Gość hdffff
wypieprz na śmietnik, mało ci to mamy sklepów z odzieżą używaną i to za 1 zł można kupić

Gość no co za pfff
no rzeczywscie z cenami to troszku przegielas...

Gość upupupupp
do hdffff sory ale rzeczy w takim stanie w lumpie nie znajdziesz

Gość no co za pfff
w lumpie to jak sie dobrze poszuka to nowki z metkami mozna znaleźć. Ale faktem jest ze ubranka autorka ma ladne, tylko ceny troche z leksza za wysokie

Gość upupupupp
Gość beereza 30...
a po chuj je wklejasz po raz kolejny??

Gość mondeo mo
a ta kurtka z reserved? cena jets do negocjacji?

Gość co?co?co?
kurtka z coolclub nie jest jesienna!!! jest typowo letnia kurtka, moje dziecko ma identyczna!!

Gość co?co?co?
i skoro spodenki były jak piszesz "PRZEPRANE" to nie pisz,ze sa nowe!!! nowe to z metka,nie uprane,nie noszone!!! a skoro one były prane to mozna przypuszczac, ze były uzywane!!!

Gość smierdzi sandalem z malseeeeem
jak zwykle sie czepiacie!!!!

Gość upupupupp
tak cena do negocjacji. co do spodenek to przeprane bo zawsze piore rzeczy jak jakies dostanę lub po zakupie. W końcu przewracaly sie w magazynach, tysiąc osob je dotykalo w produkcji, w sklepie więc nie sadzisz chyba że zalożyłabym rzecz niewypraną dziecku. A spodnie nie byly noszone bo byl to prezent i niestety na dlugośc są dobre na synka ale za szerokie. Mój syn to chudzielec więc kupuje mu spodnie wąskie a długie a te sa troche za szerokie- w koncu to bojówki.

Gość upupupupp
co do kurtki cool club to synek ja ubieral glownie jesienią więc to chyba kwestia kto jak ubiera swoje dziecko. ja ubierm mu koszulke na krotki rekaw, bluzke lub cienki sweterek i na to kurtke i spokojnie jest mu ciepło.

Gość mondeo mo
ok,ja ,moge dac 45zł,moze byc?

Gość upupupupp
mondeo mo napisz do mnie na maila flower44@wp.pl to się dogadamy

Gość upupupupp
acha i sprawdź sobie dobrze wymiary bo kurteczka byla noszona jak synek mial 2 latka wiec nie jest aż taka mala