Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawdazawszeciezaboli_24

O wszystkim i o niczym ! ! ! zapraszam

Polecane posty

noo teraz ok... skopiuj adres ręcznie i daj w pasek adresu, bo inaczej z kafe sie nei da :o

kurde :o moment, zainstalowałem i wywaliłem skype, zobacze czy u mnie też taki śmietnik zrobiło i Ci powiem jak znajdę rozwiązanie... daj mi chwilkę ok? ;)

dziwne... wywalilem skype, restart kompa, próbuje instalować i poszło normalnie :P ale ok... spróbuj tak: 1. Alt+ctrl+del, Task manager i na zakładce procesów sprawdź czy czasem przypadkiem nie wydnieje gdzieś Skype.exe. jak tak to go zamknij... 2. włącz sobie w eksploratorze plików w Organize>Folder and search options na zakładce View żeby było zaznaczone "Show hidden files, folders, drivers" 3. potem wejdź po kolei: - C:\Users\All Users i wywal folder Skype - C:\Users\anka\AppData\Local\Temp i wywal plik Skype.msi - C:\Users\anka\AppData\Roaming i wywal folder Skype - C:\ProgramData wywal folder Skype ;) 4. Jak masz jakiegoś antywirusa albo firewalla włączonego to wyłącz je na chwilę 5. Odmów dziesiatkę różańca i odpal instalator online ze skype.com jak to nie pomoże, to już chyba mi się pomysły pokończyły na zdalną pomoc... :/

Gość rosomak 1989
znaffca, jak masz na imie ? Litera M na poczatku?

Gość rosomak 1989
ok :classic_cool:

PRZEPRASZAM ZE zajelam ci tyle czasu , ale to nie pomoglo:( nie wiem o co chodzi .. sprawdzalam spojnosc, nawet servis pack aktualizowam .. i dupa nic nie wychodzi dzis zabiore sie do rejstalacji , trudno .. kolejna noc zarwe... dzieki jeszcze raz🌼 co u ciebie?

Gość rosomak 1989
kreca mnie socjopaci, ale nie chce sie nadziac na znajomego ;-)

Gość słodziak z tego
Znaffcy ;)

nie no spoko, jak bym nie miał czasu to bym się nie angażował :) czasem reinstall to konieczność niestety... może bym Ci pomógł, ale nie mam innej możliwości jak tylko domyślanie się co mogło być źle... już raz tak miałem, że koleżance drukarka nie działala i godizne jej przez gg próbowałem pomóc i dupa, a podskoczyłem do niej i tylko zerknąłem i po 2 minutach wszystko śmigało :P niestety pewne rzeczy zauważa się tylko wtedy, gdy fizycznie się siedzi przed chorym kompem... no nic, najprościej chyba będzie jak zrobisz reinsiall windy... jak chcesz to możesz się pobawić i stworzyć konto nowego uzytkownika w systemie i na nim próbować instalowac, ale sens i wygoda używania tego raczej znikome... rosomak 1989 - to przyjmij że mam imię na M i właśnie się na niego nadziałaś, a potem wciśnij alt+F4, zamknij oczy, wstrzymaj oddech przez 39 sekund i będziesz miała swojego wymarzonego zboka jakiego tylko chcesz ;) a ja tymczasem idę się połozyć, bo mnie chyba gorączka dorwała :( może będę późnym wieczorem jak wydobrzeję :) miłego wieczorku Prawda 😘

słodziak z tego - taaak i do tego pociągający dziś wyjatkowo jak mało kto z tym zakatarzonym kicholem :o

Gość effwfewf
wypierdaaj znaffca do lozka smieciu

Hejka Już tak póżno jest ale ten czas przeleciał.:( Wszystkim siemanko Widzę jak jesteście obryci z netu,i co taki tępak w mojej skromnej osobie moz.e wyłuszczyć te zawiłości netowe :P Wiecie prawda i znaffco,ze odpisali dziś i pytają sie gdzie ten błąd wyskakuje.O to zbolałe frajerzyny kogo chcą w maliny wpuszczać.:DOtóż napisali wszystko co mam uczynić.Poprowadzili za rączke.Moze i bym dał się wmanewrować lecz otrzymałem z Katowic przesyłkę mailową i tam miały być zdjecia.A tam tylko treść listu i NIKAKI po fotkach.Czyli wychodzi na to,ze zastosowano dla nich wygodna forme( przesyłka z gmail.com) nie tylko na wp.pl.Odpisałem że dałem radę sam i nie musza sie trudzić.Cholera teraz intensywnie zaczynam myśleć.I przypomniałem sobie ,ze zastosowałem filtr do reklam z Banku Polskiego.Ta reklama mnie denerwowała pulsowała taka tabliczka w kolorze czerwonym.Tylko filtr objął całą stronę i stąd taka blokada.Wywaliłem filtry i okazuje sie ,ze reklama zniknęła.:DLecz gdy sie wysyła slajdy z treścią w dalszym ciagu jest blokada na te slajdy.Więc chcąc nie chcąc musze obchodzić i dodatkowe czynności wykonywać.Zmienię sobie w sobotę pocztę i w dupsku ich mam,będą porządnych i tepych w konia robić,cwaniaki.A dlaczego tepych??( w moim wypadku):P:D

ciąg dalszy. Otóż 3 lata temu pytałem sie dr.etymologa co oznacza słowo łochyntol i jakie ma odnośniki.I ten dr.PAN odpowiedział nic nie odpowiadająć.I tak znalazłem sie na kafeterii całkiem przypadkowo.Załozyłem temat Co oznacza słowo łochyntol.Wpisów było na jedna strone i wpisała sie dziewczyna o nicku setunia.Byla bardzo przyjazna,odszukałem ją na cafe.Miała swój temat i baraszkowaliśmy na jej temacie.Byli tam rewq,Wielbiciel 70B czyli WW,mmm757,mp-30 no i załozycielka setunia.Były jeszcze inne osoby lecz nie wryły mi sie w pamięć.Oprócz WW wszystkich widziałem "na zywo" Setunię poprosiłem aby sie zabrała za moja edukację i ta wspaniała dziewczyna,z doza wielkiej cierpliwości zaczęła mnie uczyć netu.A ze byłem nie takim tepakiem jak teraz jestem,nauka szybko dawała efekty.Lecz doszłiśmy do takiego poziomu,ze seti powiedziała mi,ze dalej musze sie sam uczyć,gdyż wiecej mi nie przekaże.Lecz zamiast sie uczyć netu hulaj dusza piekła nie ma i dalejze po kafeterii śmigać.I tak "przewaliłem" przeszlo 2 lata na cafe lecz coraz wiekszym tepakiem się stawałem.Horyzonty myślowe sie poszerzyły lecz nie dopomogłem im sie rozwijać.Miałem tyle czasu,teraz go zanadto nie mam i chciałoby sie lecz NIKAKI.Dwa samce jak to u nas gadaja:D A szkoda bo na starym kompie przy amatorskim antywirze dusiłem w aplikacji wszystkie świństwo jakie wlazly do kompa.Teraz nowy komp antywir Kasperski i nic mnie nie obchodzi.Zapłacę 120 zł i mam spokój i tylko czytam raporty od nich na cały rok. Co do filmów obejrzałem 2 z Sigalem lecz rozczarowałem sie do niego.Grał mafioso(były) i ta korona z głowy jemu spadła a mnie szczęka.:P:D Prawda a jak mozna ściagnać ten program.Jest legalny??Zreszta czy jest czy nie i tak go sciagne:D

O bożeeeeeeeeeeee takie elaboraty są nieczytelne.No cóż wzieło mnie na wspomnienia.:P:D Co do tego znaffco,ze kurujesz sie to wspólczuje.Trzeba wiecej cebuli i czosnku wcinać aby nie doszło do zaziebienia.Od 15 lat nie chorowałem na żadne grypy,czy katar.Wtedy co pisałem o chorobie wyjaśnie kiedyś na maila.Tutaj za duża publika i złośliwców co niemiara,.wiec nie dam im tej satysfakcji :D:P:D

Ciekaw jestem prawda czy skusisz sie na skajpa.:P:P:P:D Bo jak do kuzynki zadzwonie to umyka z wizji bo włosy,bo tamto siamto i tyle ja widzę.Ach te kobiety:DI tylko zawsze z jej mężem rozmawiam a jak mówi Ona tylko głos słyszę:D

czesc duchu aaa ja robie reinstalke na drugim kompie i juz prawie spie .. To fajnie ze rozkminiles o co chodzi z ta poczta;) co do tego programu wchodzisz na www.chomikuj.pl tam sie rejestrujesz . I dodajesz nowy transfer , mozna sobie wykupic albo karta platnicza albo paypalem a i smsem .;) jest tabelka;) Ja zawsze to robie paypalem bo jest najtanszy i zaoszczedzam pare zlotych:) Legalna jest . zadnych skarg nigdy na nia nie bylo . O tyle wadliwe ze tytul filmu najpierw w google musisz wpisac np: wzgorza maja oczy chomikuj i wtedy szuka ci pliki z chomikuj z tym filmem wchodzisz i szukasz filmu ktory ma powyzej 400 mb wtedy wiadomo ze to film a nie jakis mniejszy rozmiar bo wtedy to juz nie film patrz czasem na wielkosc bo jeden film moze byc nagrany w kilku formatach rmb... albo avi przez co jeden film moze miec 600 mb a drugi az 1400 . !! trzeba uwazac zeby cie nie nabili w banbuko . jeden giga ma wartosc 1024 . czyli potem klikasz obokk filmu ktory masz na chomikuj taka strzalke NIEBIESKA i pobierasz logujac sie na chomikuj mega szybko !!!! ci sciagnie .. program chomikuj mozesz sciagnac ze stronki z tym ze on jest tylko potrzebny jak sciagasz np muze .. albo seriale . ktore sa pakowane w folderze , bo film mozesz sciagnac bezposrednio ze stronki i program CHOMIKUJ nie jest ci potrzebny a jesli juz zaczynasz sicagac foldery z muza to juz ten program jest ci potrzebny ,,zakumales? :):)

hej duchu ;) zaaplikowałem sobie lek z 1000mg paracetamolu jak na słonia, odleżałem trochę... próbowałem zasnąć, ale nic z tego :P i oto jestem :) zakatarzony, ale mi się w glowie już nie kołata przynajmniej jak wcześniej ;) duchu, no widzisz, to się nazywa złośliwość rzeczy martwych :P a techniczni naprawiacze mają to do siebie, że żyją w takim przekonaniu, iż jak coś nie działa to wina jest po stronie użytkownika i często przy zgłaszaniu czegokolwiek dostaje się od nich standardowe usprawiedliwienie admina, które brzmi "U mnie działa!" :D sam się o tym przekonałem ostatnio... po tym jak zachciało się chłopakom od allegro zmieniać wygląd ich strony, część rzeczy nie działała dobrze z powodu niedbalstwa i/lub niedopatrzenia z ich strony... sam tworzę różne rzeczy to wiem jak to jest, tu sie czegoś zapomni, tam nie tę zmienną zastosuje i problem gotowy ;) ale cóz, zauważyłem problem na ich stronie, więc postanowiłem kolegom po fachu pomóc :) nawet im dokładnie napisałem gdzie jest błąd, specjalnie zrobiłem jak ja to nazywam "crash testy" żeby obadać dogłębniej sprawę, napisałem im w miarę dokładnie... a oni potraktowali mnie jak jakiegoś lamera i w maila zwrotnego wkleili mi gotowy tekst, że na pewno mam złe ustawienia przeglądarki itp itd :D hahah śmiech na sali ;) co najlepsze po może 3 dniach ten problem, który zgłosiłem został po cichaczu naprawiony... ehhh lepiej pozostawię to bez komentarza :P

Nooooooooooo zrobiliscie mi niespodziankę wpisujac sie.Już płonne nadzieje straciłem lecz dobrze ,ze sie mylilem.Czytałem prawda wszystko coście tutaj naskrobali od wczoraj.:D Dzienks za przejrzystość prawda,nie omieszkam tam zarejestrować sie.Już tam raz byłem poogladać kiedyś. Znaffca tez tak pomyślałem,gdyz kiedyś napisałem do szefowej cafe to szablon wkleiła i tyle było rozmowy.Pytałem moderatorkę o to (już nie pracuje) i potwierdziła :D

prawda hahahahahaa a ja moge tylko w sobotę od 11.00 do niedzieli 15.00Chcesz aby mnie małżonka wyprowiantowała?I mam spać w wannie albo co gorsza na wycieraczce?:D

Już raz tak miałem z tą dziewwczyna co kiedyś wpadła do was na temat valkiria.Małżonka mnie "przypadkowo" wyłapała.Boże trzęsienie ziemi przez tydzień miałem a to tylko zwykła rozmowa o cafe była.:D:D:D

duchu - chyba faktycznie muszę czosnku pojeść póki w domu siedzę i nikogo w pobliżu nie ma :P heh a moja rodzicielka mi żyć nie daje i co chwila mi jakieś ustrojstwa przynosi żebym brał.. lekomana ze mnei chce zrobić :o nie wie co mi jest a wciska mi leki dosłownie na wszystko :P i dziwi się, że tego brać nie chcę... w dodatku od 3 godzin za mną łazi, że mam sobie sobie krople do nosa wlać (a po co jak mi i bez tego z nosa się leje?) przed momentem nie wytrzymałem i powiedziałem, że w dupe sobie zaraz te krople wleje jak nie przestanie mi ględzić :D a ona "no to sobie wlej w dupe"... i zgadnijcie co zrobiłem :classic_cool: hehe nie, nie wlałem sobie :P ale zacząłem już ścigać spodnie, a rodzicielka się zbulwersowała i poszła :P hehe ja to mam dar przekonywania :D

Tylko video konferencja jest tylko głos nie ma wizji Znaffca te krople do nosa sobie zaaplikuj.Jutro masz po katarze.Uwierz mi.Tak corcia wnuczce 3 letniej zrobiła i dziecko na drugi dzięń kataru nie miało.te krople Ci wysuszą w srodku nosa.