Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosc siebie!!

Wiecie,że nie podobam się nikomu?

Polecane posty

Gość mam dosc siebie!!

A przecież nie jestem taka straszna podobno :o więc jaki może być powód? charakter? nie, przeciez na pierwszy rzut oka charakteru nie znamy! choć czasami mimo zjebanego charakteru faceci lgną do kobiet.A ja podobno jestem ładna i co? Zero powodzenia i to od kilku ładnych lat!

Gość 5265
faceci boja sie ladnych kobiet wstydza... uroda ich oniesmiela.. hmm... w sumie mam tak samo jak Ty...troszkę

Gość 5265
ja mam 173 i waze ok.60kg no moze 60 pare tzn nie wiecej niz 65

Gość mam dosc siebie!!
w to akurat nie uwierzę.. widzę jak do innych ładnych przystawia się cała kolejka. własciwie to kazda dziewczyna którą znam, ma choc jednego adoratora.. a ja? nikt nawet mnie nie chce poznać bo nie napisze ani nic, niekoniecznie juz jako kandydat na chłopaka a zwyczajny znajomy.. i siedze jak ta sierota w domu dzien w dzien.. mam kilka przyjaciółek, ale większość dziewczyn mnie nie lubi, tez nawet nie wiem za co.a facetom chyba jestem obojetna.

Gość mam dosc siebie!!
brovar do kogo to pytanie było?

Też nie mam ani jednego adoratora - nigdy nie miałam, tak na dobrą sprawę. Ale dla mnie to naturalne - jest mnóstwo ładniejszych, mądrzejszych i zabawniejszych dziewczyn niż ja, więc faceci szukają ich towarzystwa.

Gość acha!
A ja mam wlasnie wielu adoratorow a moim zdaniem nie jestem az taka ladna i mloda tez nie. A opedzic sie nie moge. To dziwne. Faceci maja zyebany gust i tyle.

Gość mam dosc siebie!!
ale dlaczego siebie mierzysz w takich kategoriach? Jestes ładną dziewczyną, są o wiele brzydsze i maja adoratorow nie wiadomo skad,a my mamy sie czuc gorsze? niby z jakiej racji?

Gość mam dosc siebie!!
hm. Nie chce być niemiła, ale skoro młoda nie jesteś to raczej biorą co się nawinie i nie wybrzydzają.

Ja tam się czuję gorsza, bo widocznie czegoś mi brakuje. Może urody, może poczucia humoru, ciekawych tematów do rozmowy - czegoś na pewno, skoro inne mają adoratorów, facetów, mężów, a ja nie. Wiadomo, że łatwiej jest szukać problemu poza sobą, ale tak sobie myślę, że to ze mną musi być coś nie teges, a nie z facetami.

Podajcie swoje wymiary - wzrost, wagę, rozmiar miseczki i odpowiedzcie sobie na jedno pytanie - czy poszłybyście do łóżka na drugiej randce?

Gość lwtb ważny pangtgtgt
rhovavion no szczerze ci powiem ze masz nie za ciekawa morde i pewnie jesteś jeszcze nudna :o no ale dla pocieszenia to ci powiem kotek ze na raz to bym cie mogl dopnac i spuścić się na twarz :)

Gość kekeee
Rhovannion to ty jesteś na tych zdjęciach ?

Gość mam dosc siebie!!
brovar niech Ci bedzie ;) 169,57kg,mis.C, jesli bylaby taka ogromna chemia i czulabym ze moze byc z tego cos wiecej, to mozliwe ze tak

No to nie rozumiem. Może zakoleguj się z jakimś pasztetem, idźcie razem na imprezę. Ty będziesz grać rolę tej ładniejszej od koleżanki ;)

Rhovannion Ty chyba żartujesz z tym brakiem powodzenia. Chyba, że to nie Twoje zdjęcia...

Gość lwtb ważny pangtgtgt
oho :o i juz niedojeebane maciory zaczynaja slodzic i leczyc kompleksy :o do gazu szmaty albo nalozcie sobie na ryj papierowe torby by ludzi nie straszyc

"oho i juz niedojeebane maciory zaczynaja slodzic i leczyc kompleksy do gazu szmaty albo nalozcie sobie na ryj papierowe torby by ludzi nie straszyc" Ty jakiś sfrustrowany jesteś, czy co...? Ktoś Cię skrzywdził?

Gość kekeee
Rhovannion to ty jesteś na zdjęciach w stopce ?

Gość Karmelinaaa20
Rhovannion jestes gothka? bardzo ciekawa masz urode i image :)

Gość kekeee
no właśnie w czym ? :P

Gość Karmelinaaa20
co ty od niej chcesz pusty, przecietny, cweliku?

bazuje na 1 wrazeniu. ona sprawia wrazenie dzieczyny kompletnie nie zaintresowanej facetami, nie zaintresowanej seksem, taka nie dotykalska. troche podchodzi pod lesbijke. ja bym sie bal zagadac, musi przejac iniacjatywe. ogolnie figure ma, a to jest najwazniejsze. problem jest nie w jej wygladzie, a w tym jak jest odbierana przez samcow.

Gość kekeee
tutaj są różni ludzi i wkleja rożne zdjęcia więc nigdy nie wiadomo :D według mnie jesteś łada, masz piękne włosy :)