Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilradom

Znicze,kwiaty sztuczne-hurtownia

Polecane posty

Gość kamilradom

Witam. NIEDŁUGO ŚWIĘTO ZMARŁYCH I POMYŚLAŁEM,ŻEBY SPRZEDAWAĆ ZANICZE I SZTUCZNE WIĄZANKI. Znacie może jakieś hurtownię lub producentów ? Mail;kamilmaliszow@onet.pl Pozdrawiam:)

Gość kamilradom
Opłaca się i to nawet bardzo. Zawsze zarabia się połowę kwoty jaka sie zainwestowało. Przykładowo gdy kupisz towar za 4000zł-to na pewno zarobi się 2000zł.

No chociaż w sumie ja też roznoszę drinki kiedy inni sie bawią i goszczą :) więc może i nie najgorszy pomysł :)

Gość kamilradom
Ja podałem zarobek minimalny,bo; -jak kupi się w hurtowni znicz na 80gr-to sprzedaje się go za co najmniej 2zł,a jeżeli kupi się znicz za 9-10zł-to sprzeda sie go za 20-25zł. -natomiast wiązanki gdy koszt zrobienia jednej wyniesie 20-25zł-to sprzeda się ją za ok.50zł. Stać trzeba ,ale gdzie zarobi sie w dzisiejszych czasach 2000zł przez 2dnie?

Musisz mieć kogoś do pomocy bo nikt nie będzie stał w kolejce za zniczem :) tzn ja nigdy nie czekam tylko idę tam gdzie sie kolejki nie tworzą.

Gość upppppppppp321456987
a avonie tez dzialasz

Gość kamilradom
W AVONIE juz nie działam. Tak ,zawsze biorę kogos do pomocy-bo sam nie dał bym rady.... Zna ktoś jaką hurtownię lub producenta zniczy lub sztucznych kwiatów??

Gość kamilradom
Ponawiam moje pytanie; Zna ktoś producenta lub hurtownie zniczy lub sztucznych kwiatów? Pozdrawiam:)

Gość zelass
Najlepiej to moim zdaniem przedzwonić do Lotosu - Lotos.net.pl. Oni importują świetnej jakości kwiaty sztuczne i inne dekoracje z dalekiego wschodu i mają duże rozeznanie w tamtejszym rynku. Towar jest porządny i przy okazji niedrogi.

Gość gość
W hurcie znicze zawsze lepiej kupować znicze, ale sztucznych kwiatów nie lubię.

Gość gość
Znicze można kupić w http://www.slawa.com.pl/ a konkretnie szklane lampiony, bo one się tłuką, plastikowe wieczka sobie zostawiam i mam zawsze zapas.

Gość gość
szukam hurtowni która sprzedaję kwiaty do wianków na głowę, takie drobne np z pianki, ktoś coś?

Gość gość
Przed Wszystkimi Świetymi zawsze zamawiamy hurtowo sporo zniczy w http://anubis.info.pl/ - zawsze maja najwyzsza jakosc, sa w naprawde dobrej cenie. Musze polecic.

Gość gość
Lampiony do zniczy można zamówić w hurtowych ilościach od huty www.slawa.com.pl Sama zamawiam ich produkty do swojego sklepu, który prowadzę w pobliżu cmentarza. Mają szeroki wybór zniczy i dobre ceny.

Gość gość
Polecam Ci hurtownię MAIK-POL, u nich znajdziesz wszystko czego potrzebujesz, pozytywni ludzie :)

Gość gość
Też korzystam z MAIK-POL, lubię tam zaglądać bo w okolicy przynajmniej są bezkonkurencyjni. Dąbrowa Górnicza zaprasza!