Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralala_91

START 26.09.2011r. --- W dążeniu do utraty minimum 15 kg

Polecane posty

skąd jesteście? ja teraz wiecej pisze bo w koncu mam na to czas. teraz pracuje od 13 do 22 cały tydzień wiec bede wchodzic tyylko rano.

takkk macie racje... ja sie zastanawiam razz czy byc z nim na odleglosc narazie, 2 czy dalej mu ufac bo tych klamstw nie zlicze... napewno nie poddam sie z oidchudzaniem :D o niee :) glupia jestem tak sie zakochac.. :| dzisiaj np odezwal sie cos i do teraz nie :) ale rano napisal czemu sie ja nie odzywam ;P no nic jak wytrzymam do swiat to zobacze jak jest... :) ale cos we mnie jest ze zawsze mu wybaczam wiecie?? a on z pewnoscia to wykorzystuje ;/ ja wlasnie pocwiczylam 30 minut hula hop i 110 brzuszkow :) ide z psem bede za 10 minut :)

no to superrr ;* Kochana dasz rade na imprezce rodzinnej kombinuj kombnuj z jedzonkiem ;D mam ochote na piwko... ;( tak sie odstresowac albo na winko :D....

Musimy się tu wspierać, więc co tu gadasz Karluna, że nas zanudzasz:P? ja doliczam do mojego spozycia jeszcze 50 kcal na pare truskawek;)

No chętnie bym rzuciła;) Bo dzisiaj mama uzbierała cała miseczkę i nawet na sok do słoików wrzuciła;) Tak robi przetwory z truskawek w październiku:P

dziewczyny kiedy wspolnie wypijemy jakies piwko?? ;D ooo odezwal sie wkoncu krolewicz... ze teskni i kocha ze by mnie poprzytulal i zebym myslala o nim ;>

No widzisz Karluna pamieta o Tobie:) A to bardzo dobrze;) Co do truskaweczek to są mniam to prawda;) A my mamy jakies dwusezonowe i dlatego teraz też mam świeże owoce:D

Królewicz teskni:Pheh no prosze,to moze nie wszystko jeszcze stracone,ja juz moge pyknac te piwko bo mam akurat,ale sama to nie lubie:P

ja to bym wypila ehh takie [iweczko albo winko :D oo ja bym zjadla takie truskawki rozduszone ;D

oo nawet napisal ze mysli o mnie ze wierzy w nas a wiara czyni cuda i ze kocha mmnie i bedzie... itp :) kasanowa z niego ;/